Pături electrice de încălzire Beurer | velvesa.ro

Elemente încălzitoare

Nu este nimic mai plăcut decât să te întinzi, după o zi obositoare, pe un pat încălzit sau pe o masă de masaj caldă. Cu salteluțele încălzitoare de la marca germană Beurer acest lux le este accesibil tuturor.

În această categorie veți găsi saltele electrice încălzitoare, de diferite dimensiuni, pături încălzitoare, papuci, centuri și perne.

Saltelele de încălzire fac parte dintr-un standard mai înalt în masaj și terapie. Confortul termic conform dorințelor clientului îi permite maseurului să reducă ușor temperatura din sala de masaj. Deoarece masajul este o muncă grea din punct de vedere fizic, maseurul se simte mai bine într-o cameră cu câteva ° C mai puțin, decât i se potrivește clientului care este întins. Salteluța pentru încălzire poate ajuta la compensarea acestei diferențe.

Păturile, papucii și centurile încălzitoare sunt potrivite ca un cadou pentru seniori, pentru cei înfrigurați, pentru vânători, pescari, pentru căsuțe și cabane.

Majoritatea încălzitoarelor electrice au o suprafață plăcută, niveluri de încălzire reglabile, protecție împotriva supraîncălzirii, capacitatea de a seta oprirea automată și se pot spăla în mașina de spălat.

ascunde descrierea
8 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

8 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații