Emulsii și creme pt masaj și tratamentul pielii | velvesa.ro

Emulsii masaj

În această categorie găsiți emulsii și creme parfumate, sau neutre și preparate alcoolice pentru masaje de scurtă durată sau sportive, sau pentru îngrijirea mușchilor solicitați înainte, sau după efort.

Emulsii cosmetice pentru îngrijirea pielii, hrănirea și regenerarea acesteia, precum și creme pentru masaje de înfrumusețare cu ingrediente nutritive și pentru lupta împotriva celulitei.

Emulsiile sunt utilizate pentru re-energizarea mușchilor obosiți prin masaj, iar emulsiile cosmetice se utilizează pentruîngrijirea pielii. Datorită compoziției acestora, emulsiile sunt un bun purtător pentru substanțele de încălzire, răcire, regenerare și ingredientele din plante. Pot fi diluate cu apă, se absorb relativ ușor în piele, nu lasă senzație de uns în urma utilizării lor și de asemenea, pot fi ușor spălate de pe suprafața pielii.

Sportovka este o soluție alcoolică specială cu ingrediente de încălzire, răcire sau răcoritoare destinate masajelor scurte, rapide, auto-masajelor și pentru sporturi în care utilizarea unui alt mijloc de masaj nu este adecvată (de exemplu, sporturi acvatice).

Cremele și gelurile pentru masaj sunt destinate masajelor, împachetrilor și tratamentului pielii. Ingredientele nutritive precum capsaicina, algele marine sau cofeina asigură o mai bună circulație a sângelui, o elasticitate îmbunătățită și netezesc pielea zonelor cu celulită.

ascunde descrierea
49 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

49 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații