Produsul lunii: Încălzitor pentru ulei de masaj

20.9.2023Velvesa recomandăCitire la 3 minute

Există mai multe motive pentru care este bine să încălziți uleiul de masaj înainte de utilizare, iar încălzitorul pentru ulei de masaj, este un dispozitiv special conceput pentru acest lucru. Astăzi vom vorbi despre avantajele unui încălzitor digital de ulei și veți afla, de asemenea, ce recipiente sunt potrivite pentru a fi utilizate în el și care cu siguranță nu sunt.

Încălzitor pentru ulei de masaj

De ce să faceți masaj cu ulei încălzit?

Căldura ajută mușchii să se relaxeze și să se regenereze. În timpul unui masaj, creăm căldură prin frecare, aceasta este transferată din mâinile maseurului către client și invers, iar agentul de masaj ajută la transferul căldurii și la întreținerea acesteia.

Prin încălzirea uleiului de masaj ajutăm mușchii să se încălzească și să primească sânge mai repede, iar masajul este mult mai eficient în același interval de timp, cu același efort din partea maseurului.

În plus, un masaj cu ulei cald este o experiență foarte plăcută și relaxantă pentru client, datorită căreia, va reveni bucuros la dvs. În timpul masajului, nu relaxăm doar corpul clientului, ci și psihicul acestuia.

Nu doar pentru uleiul de masaj

În încălzitorul pentru ulei de masaj, puteți încălzi nu doar uleiul de masaj, dar și emulsia, sau crema de masaj, la o temperatură de 40 până la 60°C. Este nevoie de aproximativ 20 de minute, pentru a încălzi un recipient plin de agent de masaj, de la temperatura camerei, la o temperatură maximă de 60°C, iar termostatul menține temperatura la un interval de ±2°C față de temperatura setată.

Tehnologie nouă, design practic și siguranță

În interiorul dispozitivului se află un fir de încălzire înfășurat dens, care asigură încălzirea uniformă a agentului de masaj. Display-ul digital afișează temperatura curentă, alternând cu temperatura setată.

Noul design îmbină eleganța și funcționalitatea, încălzitorul este mai subțire față de versiunea veche, cu linii curate, corpul si deschiderea pentru recipient, sunt concepute în așa fel, încât să prevină scurgerea uleiului în interiorul aparatului.

În partea de jos a deschiderii pentru recipient, veți găsi o siguranță, a cărei deblocare pornește funcția de încălzire. Dispozitivul nu va începe să încălzească, decât dacă există un recipient în interiorul său și pentru siguranță se va opri automat după 8 ore de funcționare.

Recipiente compatibile

Încălzitorul de ulei se livrează împreună cu un recipient cu dozator (volum 240 ml). În ofertă avem recipiente din plastic HDPE sigur, care se potrivesc în dispozitiv. Potrivite sunt și recipientele din sticlă, PE, HDPE sau LDPE, trebuie însă, să aibă forma potrivită, pentru a debloca siguranța din interiorul deschiderii pentru recipient.

Nu introduceți în dispozitiv recipiente marcate ca fiind PET, chiar dacă se potrivesc ca dimensiune (de exemplu, unele uleiuri de 250ml din oferta noastră). Materialul de tip PET este potrivit pentru transport și pentru depozitare la temperatura camerei, dar în nici un caz nu pentru încălzire.

Mai multe posibilități pentru saloane

Încălzitorul de uleiuri Trio poate încălzi concomitent până la trei recipiente cu ulei de masaj. Este potrivit pentru saloanele în care lucrează mai mulți maseuri, sau dacă folosiți mai multe tipuri de produse de masaj și doriți să le mențineți tot timpul la o temperatură plăcută pentru clienți.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.