Affiliate - lăsați bannerul să câștige bani

Plasați bannerul sau linkul nostru pe site-ul dvs. și câștigați bani. Oferim un comision pentru fiecare achiziție efectuată prin link-ul de pe site-ul dvs.

Oferim peste 1 600 de produse în magazinul nostru online. În fiecare zi, zeci de maseuri și terapeuți cumpără consumabile de la noi (uleiuri și emulsii de masaj, cearceafuri de unică folosință și tetiere, ...) și echipamente pentru diferite tipuri de masaje și terapii.

Tot ce trebuie să faceți este să plasați un banner sau un link pe site-ul dvs., pe acesta vi-l vom oferi gratuit și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la altceva. Dacă vizitatorii site-ului dvs fac click pe magazinul nostru online și plasează o comandă, dvs veți câștiga instantaneu.

Plătim comisioanele odată pe an (în ianuarie anul următor), indiferent de valoarea acestora. Puteți urmări comisioanele adunate de dvs. prin contul pe care noi vi-l creăm.

Oferta este valabilă pentru școlile de masaj, maseuri, terapeuți sau antrenori sportivi, sau medici cu propriul său site, resp. pagina facebook.

Albert

Suport clienti
08:30 - 17:00

Alexandru Popescu

Sunteți interesant de colaborare? Scrieți-ne.