Despre societate

Deja de mai bine de 12 ani, vindem echipamente și consumabile pentru maseuri, fizioterapie, sport și sănătate. Activăm în patru țări europene (Slovacia, Republica Cehă, Ungaria, România).

Aducem pe piață materiale de masaj de bună calitate la prețuri accesibile și oferim servicii de calitate clienților noștri, astfel încât cumpărăturile alături de noi să fie o experiență plăcută. Cooperăm cu școlile de masaj și unim comunitatea de masaj prin revista Maser.

unități de îngrijire intensivă unități de îngrijire intensivă

Echipa de experți

Serviciul nostru pentru clienți este format din maseuri activi. Știm de ce are nevoie un maseur.

10+ pe piață

În acest timp, am inclus mai mult de 1 600 de produse în oferta noastră și continuăm să o extindem în mod constant.

100 000+ de comenzi expediate

Clienții noștri revin la noi cu plăcere, iar numărul comenzilor expediate este în continuă creștere.

CEO image

De la vâslă la masa de masaj

Provin dintr-o familie în care toată lumea s-a dedicat sportului încă din copilărie, eu concret, am practicat canotajul rapid. Mă întâlneam cu masajul des, a fost o parte normală a procesului de antrenament și mai ales a celui de reabilitare. De asemenea, ulterior, mi-am continuat studiile în domeniul masajului.

După terminarea școlii și a carierei în canotaj, la 19 ani am fondat o companie care oferea echipament de bază pentru maseuri. Am văzut loc pe piață în segmentul masajului și totul indica faptul că cererea de servicii precum wellness, fizioterapie și masaj va fi în continuă crește. În timp, am adăugat tot mai multe sortimente, astfel încât terapeuții să poată cumpăra totul „sub un singur acoperiș”.

De la început, am acordat atenție calității serviciului - una dintre priorități este cel mai scurt interval posibil între plasarea unei comenzi și livrarea acesteia către client. Efortul meu se îndreaptă către clienții mulțumiți, care sunt fericiți să revină la magazinul nostru online și să cumpere din nou. Prin urmare, magazinul nostru online, include și un serviciu de consultanță și o politică de reclamații cât mai prietenoasă cu clientul.

Ambiția noastră este să fim primii în îngrijirea intensivă față de clienții noștri. Pentru ca clienții noștri să poată deveni primii în îngrijirea intensivă față de clienții lor. Cu sprijinul nostru deplin. .

Jakub Lipták
CEO

Echipa velvesa

Erik Minárik

Erik Minárik

Relații cu clienții

Tomáš Varček

Tomáš Varček

Product manager

Martin Naňák

Martin Naňák

Reprezentant de vânzări

Petra Langerová

Petra Langerová

Specialist în produse

Peter Smolka

Peter Smolka

Specialist în produse

Lívia Trenčanová

Lívia Trenčanová

Contabil

Martin Jankovec

Martin Jankovec

IT

Istoria companiei

2024

Marea mutare

La sfârșitul anului trecut, ne-am mutat. Deși doar peste drum, dar într-o clădire transformată, cu mult mai mult spațiu pentru depozitare și un confort mai mare pentru zona de birouri și facilități, inclusiv o viitoare sală de prezentare și spațiu pentru un studio foto.

2023

Noutăți și ciment

În magazinul nostru online, apar noutăți, ca ciupercile după ploie, am eficientizat procesarea comenzilor și am optimizat cooperarea cu transportatorii. Și, odată cu asta, am renovat și spațiile noi.

2021

velvesa

Unirea a  patru țări sub un singur brand comun. Velvesa simbolizează tot confortul și grija pe care clienții noștri le oferă clienților lor. Vrem să îi ajutăm cât mai mult posibil, să oferim servicii intensive și îngrijire de top. Vrem ca cumpărăturile cu noi să fie o experiență plăcută.

2019

velvesa în România

Lansarea magazinului online în România www.velvesa.ro, a fost deja primul vestitor al unui plan de a uni toate țările sub un singur brand comun velvesa. Am început să lucrăm la o mare schimbare - un design complet nou, pentru toate magazinele online sub marca velvesa.

2018

Îmbunătățiri

Spațiile de depozitare au suferit mai multe modificări. Am optimizat sistemul logistic, minimizând astfel erorile la pregătirea și ambalarea comenzilor. Depozitul extins, numărul tot mai mare de comenzi și alte planuri, au necesitat, de asemenea, consolidarea echipei.

2015

Noi spații de depozitare

Relocare mare, în spații noi cu birouri și depozite. Mai mult spațiu a permis începerea producției de paturi electrice sub marca proprie Lipt.

2013

Colaborarea cu școala de masaj

Am stabilit cooperarea cu școala de masaj Rege din Trenčín, în care testăm mese și echipamente de masaj sub sarcină intensă. Participanții la curs încearcă, de asemenea, să evalueze uleiurile de masaj, ventuzele pentru masaj, produsele din hârtie și cele de unică folosință, dezinfectante și alte materiale de masaj.

2012

Magazinul online din Ungaria

Intrăm pe piața maghiară prin intermediul domeniului e-masszor.hu. Marea piață maghiară cu o gamă largă de servicii wellness, este o provocare pentru noi.

2011

Maser.sk

Cumpărăm domeniul maser.sk și investim în remodelarea și reînnoirea acestuia. Un magazin online, e-maser.cz a fost creat pentru clienții cehi, redenumit ulterior maseri.cz.

2010

2010 Începuturile societății

La început, a fost ideea de a aduce pe piață echipamente de calitate pentru maseuri și kinetoterapeuți la prețuri accesibile. Au luat nașterea magazinele online lipt.sk și lipt.cz cu oferte pentru piețele din Slovacia și Republica Cehă.

Aveți nevoie de un sfat? Scrieți-ne.