Vânzări en-gross

Școala de masaj

Colaborarea cu școlile de masaj este o bucurie pentru noi. Suntem fericiți să ajutăm maseurii în munca lor frumoasă dar solicitantă. Obținerea accesului la prețuri en-gross, avantajoase, pentru tot sortimentul de produse, este atât de ușoară ! Contctați-l pe colegul nostru, trimiteți-ne detaliile necesare și vom seta accesul la prețurile en-gross direct în contul dvs.

Magazin online / magazin fizic

V-a atras atenția sortimentul magazinului nostru? Doriți să îl oferiți și clienților dvs? Avem o listă de prețuri en-gross interesantă pentru dvs. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați. Colegul nostru va verifica datele dvs și vă va pregăti o ofertă individuală cu prețuri en-gross.

Maseur

Prețurile avantajoase e-ngross, la produsele selectate, le avem pregătite pentru toată lumea care dorește să acorde extra-îngrijire clienților săi. Dacă sunteți maseur, fizioterapeut, antrenor, medic sau furnizați orice fel de terapie sau wellness, contactați-ne și obțineți accesul la prețuri interesante pentru produsele selectate. Adaptăm și actualizăm în mod constant gama de produse și vă vom informa întotdeauna despre noutăți . Contactați-ne și aflați, cum să obțineți mai mult.

Albert

Suport clienti
08:00 - 16:30

Alexandru Popescu

Doriți o colaborare? Scrieți-ne.