Să îi întrebăm pe maseuri: Care sunt cele mai amuzante momente din cariera lor de masaj?

14.1.2021Viața maseuruluiCitire la 4 minute

Masajul este doar o treabă serioasă sau se pot trăi momente amuzante? Ai trăit un incident în timpul masajului care te-a amuzat sau te-a surprins? Acestea sunt întrebările la care ne-au răspuns câțiva maseuri și masueze. Amuzați-vă împreună cu noi citind răspunsurile lor.

cele mai amuzante momente imagine

Pentru a menține discreția, nu am dezvăluit numele complete ale respondenților.

Andreea

A venit un client pentru un masaj corporal întreg. L-am condus în salonul de masaj, i-am arătat spațiul pentru schimbat și patul pentru masaj și i-am spus: „Poftiți, pregătiți-vă”.Ei bine, nu mică mi-a fost surprinderea când m-am întors peste un minut și l-am găsit întins pe masa de masaj, în pantaloni scurți, tricou, șosete și ... cu adidașii în picioare!

Diana

Masaj corporal întreg. Terminam ședința, masând capul și urechile, ca întotdeauna. Clientul arăta atât de liniștit, dar cumva... cum să spun... visător. S-a îmbrăcat, a achitat, a mulțumit, când a ajuns însă la ușă, s-a întors pe călcâi și mi-a spus pe un ton hotărât: „Mai aveți timp? Eu mai vreau URECHILE încă odată!“

Petronela

I-am explicat clientului cum să respire în timpul tracțiunii gâtului și că vom apăsa capul către piept în timpul expirației și am nceput. Îi spun clientului: „Inspirați și spuneți cât.“ La care el: „câââââââât...“ A înțeles ad literam.

Mihai

Întreb clienta dacă nu ar dori să încerce data viitoare masajul cu pietre de lavă. Clienta se uită la mine mirată: „Ăsta ce masaj mai este? Despre pietre ”de cap” încă nu am auzit.“

Ana

Clienta a venit la mine pentru un masaj indian antistres, în zona capului, deoarece acesta i-a fost recomandat ca fiind benefic în rezolvarea problemelor cu căderea părului. Privesc – pe capul ei o podoabă capilară minunată – despre ce vorbim? Ce probleme cu căderea părului? Îmi trec ușor degetele prin părul ei, deși ceva nu mi se pare. În momentul acela clienta spune: „aaa, da, ar trebui să o dau jos.“ După care își scoate peruca.

Miruna

Un domn mai în vârstă avea mâinile foarte neliniștite și „lingușitoare” în timpul masajului. Eu sunt destul de directă din fire, așa că îi spun: „Stimate domn, masaj de genul celui pe care îl indicați aici cu mânuțele dvs, se oferă la 100 de metri mai în față și costă cu câte va sute de euro mai mult. Nu doriți mai bine să mergeți acolo?“ Ședința de masaj s-a încheiat în liniște și pace.

Irina

Am povestioare cu caracter tehnic. Clientul a solicitat un masaj cu durată de o oră și a dorit în mod explicit doar picioare. Am ajuns, dau prosopul la o parte, iar domnul avea lenjeria intimă până la genunchi.

Sau, i-am oferit clientei lenjerie intimă de unică folosință. Îi spun: „avem tanga negri pentru bărbați și chiloței albi de damă.“ Doamna și-a ales combinația: tanga negri în partea de jos și – până acum nu înțeleg cum – dar chiloțeii albi i-a potrivit în loc de sutien.

Ioana

„Poftiți, întindeți-vă pe pat, acoperiți-vă cu prosopul, eu mă ntorc deîndată.“ I-am arătat clientului care era pregătit pe pat. Ei bine, l-am găsit acoperit cu prosopul, dar și cu cearceaful! S-a strecurat sub cearceaful pregătit pe pat, cel pe care în mod normal trebuie să se întindă.

Adam

O clientă mi-a scris și m-a întrebat dacă poate alege o altă modalitate de plată. Îi zic da, nu e nici o problemă, avem POS, puteți achita cu cardul. Clienta îmi scrie, că nu la asta se referea... Mă gândesc și îi scriu înapoi: „Este un pic mai neobișnuit, dar în cazuri deosebite putem accepta și tichete de masă.“ Clienta s-a gândit că sunt mai greu de cap așa că a decis să fie directă. Bineînțeles, că am știut la ce metodă de plată se referea, dar am refuzat și clienta nu s-a mai reprogamat la mine niciodată.

Dar voi? Care sunt incidentele voastre amuzante din timpul masajului? Distribuiți-le în comentariile de sub articol.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 3

Atena

Mi- a adormit clienta în timpul masajului, chiar a sforăit.Nu știam ce să fac , mă gândeam o mai masez , mai simnte ceva.Am făcut în continuare .

Mai mult

Andreea

Am renuntat la aceasta meserie după ce un client ciudat de ~45 ani, profesor de matematica cu sotie frumoasa, copil... la un masaj terapeutic si dur la care toata lumea se plange, cand s-a intors cu fata in sus ejaculase si se comporta ciudat :| Culmea, inca a mai dorit sa vina dupa ce l-am dat afara. Aveti si voi putin respect si mai lasati filmele alea.

Mai mult

Ana

Neata, in meseria asta sunt strânse multe momente unice, poate unul amuzant a fost cand clientul a adormit si a tras un " pârț", evacua ceva normal pentru organism sau altul in care mi- a cerut sa plec din camera ca urmeaza sa dea un pârț

Mai mult