Ventuze pentru masaj

22.8.2014Velvesa recomandăCitire la 5 minut
Ventuze pentru masaj

A oferi clienților dumneavoastră confort maxim și, în același timp, efectul dorit sub formă de ameliorare a durerii, sau a altor probleme de sănătate este o problemă cu adevărat provocatoare. Standardul înalt din așteptările clienților, necesită nu doar un mediu curat, personal prietenos, tehnici excelente de masaj, ci și echipamente de calitate, fără de care efectul dorit al masajului nu va fi pe deplin atins. Clienții care revin sunt clienți mulțumiți și sunt, de asemenea, cel mai important indicator al succesului.

Este nevoie de echipamente de calitate pentru aproape orice tip de masaj, dar mai ales acolo unde mâinile sunt folosite într-o măsură mai mică. Dintre asemenea masaje, face parte fără îndoială și terapia cu ventuze. Această terapie, cunoscută deja în vremurile Chinei antice, este unul dintre cele mai căutate și populare tipuri de masaje, mai ales pentru rezultatele excelente. Cu ajutorul ventuzelor, care se aplică pe piele și pe zonele afectate, are loc o intensificare semnificativă a circulației sanguine, datorită vidului creat. Terapia cu ventuze ameliorează durerile de spate și articulații, ameliorează migrenele, celulita, corectează diabetul, hipertensiunea arterială și, de asemenea, ajută la ameliorarea durerilor menstruale, a problemelor digestive și ale vezicii biliare.

Relaxare perfectă

Ventuzele de calitate sunt așadar, elementul indispensabil pentru practicarea acestei terapii străvechi. Există câteva tipuri de ventuze, care pot fi utilizate în masaj. Maseurii profesioniști trebuie întotdeauna să se gândească la sentimentul general al clientului și, prin urmare, ar trebui să fie siguri de ce fel de ventuze folosesc. Unii clienți se tem de foc, sau flacără, pentru unii, crearea vidului în mod traditional poate fi o senzație neplăcută. De aceea este necesar ca maseurul să dețină mai multe tipuri de ventuze, care corespund de exemplu necesităților copiiilor, sau a unor persoane mai sensibile, îndeplinind astfel toate așteptările clienților.

Ventuze masaj cu vacuum

Ventuze masaj cu vacuum

98,67 Lei

Ventuzele tradiționale sunt fabricate din sticlă. Chiar și în cazul acesta există mai multe variante disponibile. Ventuzeele din sticlă, produse din sticlă transparentă cu pereți groși se încălzesc mai lent și au o formă ergonmică pentru o manevrare confortabilă. Ventuzele din borosilicat, cu pereți subțiri, sunt o variantă care se laudă cu o rezistență ridicată, rezistență mecanică și chimică și sunt ușoare. Ambele variante de ventuze din sticlă sunt disponibile în mai multe dimensiuni iar utilizarea acestora depinde de dimensiunea zonei afectate sau a zonei problematice. Utilizarea ventuzelor de sticlă necesită precizia și priceperea maseurului. Vidul este de obicei creat cu ajutorul unor tampoane aprinse, care sunt introduse în ventuză înainte de aplicare. Ventuzele pot fi, de asemenea, preîncălzite, iar răcirea ulterioară creează un vid și aspiră pielea spre interiorul ventuzei. Înainte de a utiliza ventuzele de sticlă, este necesar să întrebați clientul dacă această metodă de masaj îi convine.

Gamă largă de ventuze pentru masaj

Un salon de masaj profesionist și de înaltă calitate trebuie să ofere mai multe variante. În cazul în care clientul nu dorește să îi fie aplicate ventuze din sticlă, maseurul nu trebuie să fie surprins, ci dimpotrivă pregătit. Variantele înlocuitoare pentru ventuzele de sticlă, care au efecte comparabile, sunt ventuzele cu vacuum, ventuzele din silicon, sau cele din cauciuc. Niciunul dintre aceste tipuri de ventuze nu necesită preîncălzire, sau folosirea focului și, prin urmare, sunt potrivite pentru clienții care suferă de frică de foc, sau pentru clienții din rândurile mai tinere. Ventuzele cu vacuum sunt disponibile în diferite dimensiuni și sunt foarte ușor de utilizat. Cu ajutorul pompei se creeaza un vid, care poate fi reglat și astfel se produce un flux sanguin intens. În mod similar, pot fi folosite și ventuzele din cauciuc și silicon. Cu aceste tipuri de ventuze, vidul este creat prin simpla strângere a ventuzei și aplicarea acesteia pe piele. Și aceste tipuri de ventuze se vând în diferite dimensiuni iar utilizarea lor nu este limitată. Astfel, terapia cu ventuze poate fi realizată pe deplin în mai multe moduri.

Ventuzele sunt baza completă a îndrăgitei terapii. Prin urmare, este mai mult decât necesar să vă procurați echipament de calitate și adecvat, datorită căruia fiecare client, pe cât posibil, se va bucura de relaxare atât fizică, cât și psihică.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.