Vrei să ai suficientă energie? Partea a doua: De unde să o iei?

16.3.2023Fit și confortabilCitire până la 10 minut

În articolul precedent, am explicat că, conform medicinei tradiționale chineze, un anumit nivel de energie vitală ne este oferit genetic. Am mai scris despre ce epuizăm. Așa că astăzi vom vorbi despre cum să o facem atunci când dorim să ne economisim energia vitală, astfel încât să dureze o viață lungă și mulțumită. Ești atras de căldura din timpul iernii, vrei să dormi mai mult și să te relaxezi, de exemplu chiar și cu un masaj? Faceți-o, pentru că este absolut corect. Ce altceva putem face pentru a ne păstra energia vitală?

Sauna sau încălzirea picioarelor încălzește întregul corp

Cum să compensezi organismul pentru o răceală??

Cel mai bine este să returnați căldura corpului înainte de miezul nopții. Așa îl recomandă MTC. O modalitate poate fi o baie fierbinte, când te încălzești cu adevărat până la oase și simți căldura care radiază din tine. De asemenea, puteți folosi apă fierbinte și vă puteți încălzi picioarele în ea, încălziți perne calde, termoforul, sau folosiți sauna.

Multora le place să se supraîncălzească cu grog, zvarak sau rachiu. Dar fiți atent la asta. Pentru că găsirea nivelului potrivit este mai dificilă atunci când ești într-o dispoziție bună, iar supraîncălzirea de recuperare se poate transforma într-o altă cheltuială de energie.

Este foarte util să folosiți moxa. Este un bețișor special din pelin sau carbon, care se încălzește și mocnește, apoi se așează chiar deasupra pielii în locuri specifice ale corpului. Puteți alege un substituent pentru rinichi - o suprafață reflectorizantă care poate fi găsită în mijlocul piciorului deasupra călcâiului. A avea pe altcineva să-ți încălzească rinichii direct este un mare avantaj. Moxa trebuie manevrată cu mare atenție Este un lucru foarte fierbinte și poate provoca arsuri dacă intră în contact strâns cu pielea. Prin urmare, este necesar să-l păstrați la o distanță sigură, astfel încât pielea să se simtă caldă, dar nu neplăcut de fierbinte.

Întăriți-vă cu inteligența voastră
În ultimii ani, călirea a devenit o activitate foarte recomandată pentru curățarea și regenerarea organismului. Se vorbește puțin despre cât de important este să returnezi căldura pe care o emană corpului tău. Așa că, după această experiență extrem de rece, este timpul să vă încălziți lângă foc, în saună, sau în orice alt mod să redați căldura corpului. Pentru că dacă continuăm să luăm din bateriile noastre, acestea se vor epuiza în timp.

Nutriție pentru rinichi
Rinichii pot beneficia foarte mult în urma unei diete adecvate o dietă adecvată. Forma rinichilor seamănă cu o fasole și este interesant că fasolea este, de asemenea, foarte benefică pentru ei. În special fasolea mung, fasole verde măruntă, care este folosită pentru gătit și încolțit, după care gustul seamănă cu mazărea proaspătă din grădină.

Fasolea mung încolțită ajută rinichii

Cordycepsul funcționează de asemenea, eficient pentru a hrăni rinichii, care este o ciupercă chinezească pe care împăratului Chinei îi plăcea să o mănânce și decapita pe oricine voia să o mănânce de asemenea.

De asemenea, avem acasă câteva plante care funcționează bine pentru curățarea rinichilor și a tractului urinar. Printre cele principale este vergea de aur, erica comună, rădăcină de păpădie, coacăze negre, nasturtium sau merișor.

Curățarea corpului

Când vine vorba de îngrijirea corpului, îngrijirea complexă s-a dovedit foarte bine pentru mine. Nu este vorba doar de întărirea organelor. În primul rând, trebuie să le curățăm. Așa cum o casă mai veche nu ajută la vopsit și cred că este ideală pentru locuit. Este necesar să începeți de la sol. Verificați scurgerile, acoperișul, izolația... și numai după ce reparăm posibilele căi de pătrundere a umezelii putem avea încredere că casa va fi uscată și gata de mutare.

Putem folosi mai multe metode și am găsit ceva diferit pentru fiecare organ. Așa că este necesar să încerci, să găsești lucrul potrivit pentru tine și să nu renunți!

Picături de plante din amestecuri de plante
Există o serie de companii cehe și străine pe Internet care oferă amestecuri pentru diverse utilizări. Doar alegeți compania preferată sau plăcută.

Ceaiuri din plante
Uneori, o singură plantă face impresie și face un spectacol mai mare decât întreaga farmacie. Dar s-ar putea să nu fie posibil să-l găsiți din prima încercare. Aș alege mai degrabă o combinație pentru rinichi. Dar, de exemplu, frunzele obișnuite de afine mi-au ajutat pancreasul și splina.

Curățarea corpului cu mintea

Curățarea mentală
Sună destul de neconvențional, dar m-a ajutat pe mine și pe unii clienți din salonul meu de masaj să eliberăm anumite organe de impuritățile în exces. Știți povestea despre Mach și Šebestova, cum s-au micșorat, s-au vârât în gâtul unui coleg de clasă și i-au curățat amigdalele de angină? Vă puteți curăța organele în același mod. Imaginați-vă cum, folosind un burete, apă și săpun, vă puteți spăla perfect interiorul tratat. Pentru curățare, puteți lua orice instrument la care vă puteți gândi. Puteți avea instrumente diferite pentru fiecare organ sau loc de muncă. La sfârșitul procesului, este important să mulțumim autorității pentru serviciul pe care îl prestează zilnic și să fii amabil cu el. Nu vom ajunge nicăieri cu zloți.

Lumânări pentru corp
Aceasta este o altă metodă de supraîncălzire, care, împreună cu transferul de căldură, ajută și la creșterea circulației sângelui și, folosind efectul de coș, trage substanțele nocive din organism.

O persoană își poate lumina rinichii într-un efect indirect prin suprafața piciorului, zona reflexă poate fi găsită în mijlocul piciorului deasupra călcâiului. Sau puteți întreba pe altcineva, pentru a ține lumânarea de corp pe rinichi.

Cu aplicarea corectă a lumânărilor corporale, simțiți doar o căldură plăcută, nimic mai mult. Dacă există o senzație neplăcută sau o agravare a durerii, nu are rost să continuați această procedură. Aparent, căldura nu este cea potrivită de care are nevoie un anumit loc, se poate forma inflamația și asta ar înrăutăți totul..

Este necesar să lăsați lumânarea să ardă complet și, mai presus de toate, să respectați principiile de siguranță, deoarece lucrați cu foc deschis.

Cum să verificați starea rinichilor dvs

Când apăsați zona reflexă a rinichiului pe picior (deasupra călcâiului în mijlocul piciorului) sau pe meridianul rinichiului (pe gambă și coapsă la locul cusăturii interioare a pantalonilor), va avea un răspuns imediat din partea corpului dumneavoastră la întrebarea privind starea rinichilor dumneavoastră. Sensibilitatea acestor locuri este un indicator imediat. Vara sau când se odihnesc, pot fi mai puțin sensibili decât iarna, când sunt epuizați sau cand au viroze.

Corpul nostru este o mică știință, dar atâta timp cât vom învăța să-l citim și mai ales să-l ascultăm, va funcționa în favoarea noastră. Corpul ne avertizează de obicei la timp. Este adesea raportată sub formă de oboseală, dureri de cap și stare de spirit nemulțumită. Dacă nu respectăm acest mesaj sau îl reducem la tăcere cu medicamente pentru durere fără alte măsuri pentru a rezolva problema, acesta nu va fi redus la tăcere mai târziu. Glăsuiți în așa fel încât deja TREBUIE să-l asculți, pentru că nu vă mai rămâne nimic altceva. Și de obicei această oprire nu este plăcută sau scurtă. Dar considerați că corpul vostru este inteligent și nu te lasă să te jupui. Vă avertizează și vă protejează de autodistrugere. Cel care își ascultă corpul este un câștigător.

A voastră Eva Kupilíková

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.