Accesorii utile, cu ajutorul cărora puteți efectua un masaj simplu și singuri acasă | velvesa.ro

Accesorii utile, cu ajutorul cărora puteți efectua un masaj simplu și singuri acasă

2.11.2021Velvesa recomandăCitire la 5 minut

Masajul la domiciliu, nu trebuie efectuat obligatoriu, doar cu mâinile. Astăzi dorim să vă prezentăm câteva accesorii la îndemână, cu ajutorul cărora vă puteți răsfăța cu un masaj în confortul casei dvs, sau la birou, dar și în autobus în drum spre casă.

Și un masaj scurt vă poate ajuta și revigora. La fel ca și în cazul exercițiilor fizice și în cazul masajului, este foarte importantă continuitatea. Un masaj scurt, dar regulat, al capului sau picioarelor poate contribui la o stare mai bună nu doar a părții masate a corpului, ci și a întregului organism. Dacă nu puteți merge la masaj, pentru că nu are cine să aibă grijă de copiii dvs în timpul acesta,de la o anumită vârstă îi puteți implica și pe ei în efectuarea masajului.

Ce puteți utiliza așadar pentru efectuarea masajului? Mai jos vă vom prezenta câteva accesorii de masaj, de la cele mai mici, care vor încăpea într-o poșetă sau buzunar, până la aparate de masaj care vor mulțumi chiar și un profesionist. În același timp, toate sunt idei bune pentru un cadou.

Inel de masaj cu presopunctură

Un inel mic din oțel inoxidabil. Materialul este format în triunghiuri mici, ale căror capete sunt rotite în diferite moduri. Când rotiți inelul pe degete, masați o serie de puncte de presopunctură.

Pe lângă faptul că este plăcut, este și foarte util. Dacă aveți mâinile și degetele obosite sau reci, un masaj regulat cu inelul vă va ajuta și este și distractiv.

Puteți lua acest mic accesoriu cu dvs peste tot. Nu are nevoie de baterii, nu face zgomot, nu deranjează pe nimeni. Îl puteți lua la serviciu, la antrenament, la televizor chiar și în autobus. În plus, mișcarea inelului pe degete are efect calmant și asupra psihicului.

Brățară pentru masaj cu acupresură

Brățara de presopunctură este sora mai mare a inelului de presopunctură concepută să maseze mâna de la încheietură in sus. Masajul stimulează punctele de presopunctură, determinând o circulație mai bună a sângelui, relaxarea și încălzirea mâinilor. În plus, masajul cu brățara este relaxant și calmant per total.

Accesoriul pentru masajul capului este un ajutor foarte util

Accesoriu pentru masajul capului

Păianjenul pentru masaj este un instrument care, face pielea de găină multor persoane. Instrumentul se pune deasupra capului și se așează pe cap ca o căciulă. Piciorușele de metal, finisate cu biluțe, masează plăcut scalpul și părul.

Masajul capului cu acest instrument, relaxează nu doar partea masată ci întregul corp, îmbunătățește dispoziția, ameliorează încordarea, stress-ul și durerile de cap provocate de acestea din urmă. Îmbunătățirea circulației sanguine la nivelul scalpului are un efect pozitiv asupra creșterii și calității părului.

Suport pentru masajul călcâielor

Suportul din lemn cu proeminențe flexibile este conceput pentru masajul călcâielor. Proeminențele sunt plasate în locurile punctelor de presopunctură, care sunt însemnate cu diferite culori și descrise pe suport.

Acest suport simulează de fapt un masaj reflexologic al picioarelor. Masajul regulat la picioare susține sistemul imunitar, circulația sângelui și organele interne.

Ce ziceți să vă urcați dimineță direct pe suportul de masaj, în mod regulat, în loc de cântar?

Role de masaj pentru picioare

Cinci perechi de role de lemn rotative într-un arc fin. Vă puteți bucura de un masaj reflex confortabil al picioarelor, în timp ce stați de exemplu, uitându-vă la televizor. La început, masajul poate fi prea puternic, așa că păstrați șosetele în picioare. Când picioarele dvs se obișnuiesc cu presiunea, masați picioarele goale și adaugați presiune.

Role de masaj pentru masajul picioarelor

Această formă de masaj este potrivită dacă aveți picioarele obosite, dureroase sau simțiți dicomfort seara. Circulația sângelui la nivelul călcâielor este îmbunătățită, acestea se relaxează iar efectele reflexive ale masajului sunt benefice asupra organelor interne.

Masajul pielii uscate, sau sub duș, sau la baie

Pielea noastră merită atenție în fiecare anotimp.

În timpul unui masaj uscat, sau în timpul băii, se activează circulația sângelui la nivelul pielii, se curăță celulele moarte de la suprafața acesteia, iar un masaj blând poate, de asemenea, îmbunătăți fluxul limfei. Rezultatul este o piele mai frumoasă, mai sănătoasă, mai moale, o circulație mai bună, o culoare uniformă, fără porțiuni uscate.

Jucării, sau masaj?

Credeți că doar adulții pot face masaj? Credeți că mânuțele copiiilor sunt prea mici pentru masaj, nu au suficientă putere și răbdare? Acest lucru nu este valabil atunci când aveți la îndemână animăluțele pentru masaj. Căluțul și rățușca pe roți, cu proeminențe, se vor transforma într-un accesoriu eficient pentru masaj, chiar și în mânuța unui copil.

Rămâne doar să vă convingeți puiul, să plimbe căluțul pe spatele dvs nu pe covor.

masajul cu pistol vibrant

Aparate electrice pentru masaj

Acestea sunt cele mai potrivite, dacă nu aveți un maseur la îndemână. Există un număr mare de aparate de masaj din care să alegeți. Pe lângă masaj, majoritatea oferă și încălzire cu infraroșu.

Dispozitivele electrice pentru masaj oferă masaj pulstoriu, vibrant sau prin rotire în diverse combinații. De la cele mai mici dispozitive „de poșetă“ până la pistolul vibrant potrivit pentru masajul la domiciliu, dar și pentru profesioniști.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații