Cearșafurile de unică folosință

21.3.2011Velvesa recomandăCitire la 5 minut
Cearșafurile de unică folosință

Curățenia și igiena sunt cuvinte cheie în salonul de masaj. Oferirea confortului și comodității clienților, într-un mediu primitor și curat este mai mult decât important pentru revenirea lor și reputația generală a salonului. Cearșafurile parfumate nu trebuie să lipsească de pe paturile de masaj, la fel și prosoapele curate trebuie să fie la disponibilitatea clientului. La fel ca și în saune și în saloanele de înfrumusețare, aceste lucruri de bază ar trebui să aibă un loc primordial și în salonul de masaj. Confortul din toate punctele de vedere este astăzi unul dintre serviciile standard, care au un mare impact asupra satisfacției clienților. Masajul este un domeniu în care există multă concurență. Orice detaliu este esențial în lupta pentru fiecare client și tocmai din acest motiv, lucrurile atât de importante precum igiena și curățenie, nu sunt de loc de neglijat.

Patul de masaj ar putea fi considerat inima unui salon de masaj. Fără acesta, masajele nu ar putea fi efectuate eficient și corect. Pentru confort și o procedură de masaj relaxantă, patul de masaj trebuie să îndeplinească mai multe criterii, care desigur includ și igiena și curățenia menționate. Ca și în cazul unui cabinet medical, schimbarea cearșafurilor după fiecare client este strictă și în cazul salonului de masaj. Schimbarea rapidă, simplă și economică a cearșafurilor poate fi realizată prin intermediul cearșafurilor de unică folosință. Cearșafurile de unică folosință sunt confecționate din pânză nețesută, hidrofilă, igienică, care nu zgârie și nu irită pielea. Dinpotrivă, țesătura este plăcută la atingere, iar datorită faptului că este hidrofilă, captează și absoarbe transpirația, uleiurile, sau apa. Cearșafurile de unică folosință, sunt disponibile în ambalaj de 20 sau 50 de bucăți, cu dimensiunea 200cm x 80 cm, dimensiune suficientă pentru un om matur. Cerșafurile de unică folosință pot fi achiziționate și sub formă de rolă, din care pur și simplu tăiați dimensiunea necesară. Cu toate acestea, utilizarea cearșafurilor de unică folosință nu este suficientă pentru a încheia subiectul igienei poaturilor de masaj.

Cearșafuri de unică folosință 250m x 70cm

Cearșafuri de unică folosință 250m x 70cm

98,67 Lei

Să omitem secțiunea de pat destinată capului și feței, ar fi o mare greșeală. Fața transpiră în timpul masajului, mai ales atunci când este vorba despre femei, acestea lasă adesea urme de make-up, sau se poate întâmpla, ca odată cu transpirația să se scurgă și un firicel de vopsea din părul proaspăt colorat, iar acesta poate forma pete, care nu sunt întotdeauna ușor de îndepărtat de pe tapițeria patului de masaj. Așadar, pentru confortul clienților, dar și pentru a ușura munca maseurului, atunci când vine vorba de curățarea patului de masaj, este indicat să aveți la îndemână tetiere de unică folosință. Tetierele sunt realizate din celuloză, care este foarte moale și fină la atingere. Tetierele de unică folosință pot fi achiziționate în formă de U, adică pentru tetiere care nu face parte din construcția patului și pot fi separate de pat. Un alt sortiment de tetiere disponibile este în formă de X, iar acestea sunt concepute pentru paturi de masaj care au un decupaj pentru față direct în construcție. Există de asemenea, tetiere din pânză nețesută, aceeași care este folosită și pentru cearșafurile de unică folosință. Această variantă, oferă de asemenea, tetiere în formă de U sau X și acestea, la fel ca și tetierele din celuloză, îndeplinesc toate standardele de igienă.

Dintre lucrurile care garantează igiena și confortul perfect, fac parte și cearșafurile pentru masaj sau saună. Acestea sunt confecționate din bumbac 100% iar dimensiunile lor permit clientului sa se înfășoare confortabil în ele. Dintr-un salon de masaj, categoric nu au voie să lipsească nici prosoapele mici nici prosoapele mari, de baie. Prosoapele pot fi folosite pentru a acoperi tetiera și bineînțeles, prosoapele sunt un ajutor indispensabil in masaje și îngrijirea finală. Prosoapele sunt disponibile în mai multe dimensiuni, astfel încât confortul poate fi asigurat pentru toată lumea din toate punctele de vedere.

Simbolul curățeniei și a igienei, este fără îndoială culoarea albă. Prosoapele și cearșafurile de un alb strălucitor, sunt o carte de vizită excelentă care arată că se pune accent pe aceste aspecte. Interiorul alb al salonului de masaj și culoarea albă a accesoriilor, vor crea un sentiment intens de încredere clienților, față de igienă și curățenie. Nu este nimic mai simplu decât evitarea problemelor cu privire la igienă. Cearșafurile de unică folosință, tetierele, prosoapele mici și prosoapele de baie, sunt ajutoare rapide și eficiente, de neprețuit.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.