Cum se folosesc pietrele vulcanice?

6.5.2015AvansareCitire la 3 minute

Masajul cu pietre de lavă aduce o experiență unică. Nu este de mirare că este denumită regina masajelor și este, de asemenea, căutată ca parte a diferitelor proceduri de wellness. Căldura de la pietrele de lavă încălzite are un efect profund și aduce o relaxare surprinzătoare.

Hogyan kell használni a lávaköveket?

Cum funcționează masajul cu pietre de lavă

Masajul cu pietre de lavă, înlătură rigiditatea musculară și spasmele, căldura pătrunzând în adâncime, are efect asupra îmbunătățirii și stimulării circulației sanguine, reduce stresul și a tulburările de somn.

Acest masaj are de asemenea și un efect foarte pozitiv asupra concentrării, asupra minții și, nu în ultimul rând, asupra regenerării mușchilor întinși. Relaxarea intensivă și odihnă, datorită pietrelor de lavă înseamnă o satisfacție completă a clientului.

Echipament de calitate ca bază

Nu doar mâinile pricepute ale maseurului sunt suficiente. Satisfacția perfectă poate fi oferită clienților doar cu echipamente de înaltă calitate și fiabile.

Pietrele de lavă nu sunt pietre oarecare, care pur și simplu s-ar putea lua undeva de lângă râu. Structurile lor netede și plăcute, proprietățile excelente de acumulare a căldurii și aspectul unic se datorează originii lor vulcanice.

Acestea sunt în mare parte pietre de bazalt care sunt abrazive în mod natural și colectate pe plajele oceanului, sau bucăți mai mari de lavă de bazalt, care sunt prelucrate în diferite forme. Pietrele de lavă au cel mai adesea o culoare neagră caracteristică, dar datorită amestecurilor de diferite minerale pot avea și nuanțe de gri sau verde.

Pietrele de lavă sunt colectate sau prelucrate în diferite dimensiuni și forme. Maseurii profesioniști și terapeuții de wellness au de obicei pietre pentru zonele de gât, spate, spate, picioare, față sau pentru puncte de declanșare, în setul lor de pietre de lavă. Seturile profesionale mari includ, de asemenea, pietre interfinger, spinale sau pietre chakre. Echipamentul complet face posibila efectuarea mai multor tipuri de masaj cu pietre de lava și mărește varietatea serviciilor oferite.

Masajul cu pietre de lavă are la bază un efect termic care relaxează țesutul în profunzime și o tehnică de masaj care contribuie, de asemenea, la rezultatul general. Însă pietrele nu se încălzesc singure.

Temperatura necesară a pietrelor înainte de masaj poate fi atinsă prin încălzirea lor în apă folosind un încălzitor. Încălzitoarele sunt compuse dintr-un recipient de încălzire intern, un capac și un corp al dispozitivului cu un termostat digital de temperatură care arată temperatura setată de încălzire și, de asemenea, temperatura curentă în recipientul încălzitorului.

Încălzitoarele cu piatră de lavă includ linguri, linguri de lemn sau clești, care pot fi folosite pentru extragerea pietrele într-un mod elegant.

Pentru masaj cu pietre de lavă fierbinți se poate adăuga o procedură conectată cu răcirea pietrelor de marmură. Acestea contribuie la îmbunătățirea sistemului imunitar și a rezistenței organismului.

Echipamentele de calitate garantează o durată lungă de viață și fiabilitate, ceea ce economisește timp și bani. Clienții cărora li se acordă o îngrijire perfectă sunt cea mai bună reclamă, motiv pentru care merită să investiți în materiale și echipamente de masaj.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.