Încălzitoare și seturi de masaj cu pietre de lavă | velvesa.ro

Pietre vulcanice și încălzitoare

Masajul hot stones, sau masajul cu pietre fierbinți de lavă este uul dintre cele mai plăcute și luxuriante tipuri de masaj.

Pietrele de bazalt sunt rămășițele de lavă expulzate de un vulcan. Forma netedă, rotundă, plăcută mâinii și corpului, le este dată de ocean, sau de către om. Căldura din aceste pietre speciale pătrunde adânc în mușchii clientului și, de asemenea, încălzește mâinile maseurului.

În oferta noastră veți găsi pietre bazaltice de lavă, modelate de ocean și colectate pe plajele din America de Sud. Forma și dimensiunea pietrelor din fiecare set poate varia ușor.

Pietrele de lavă Lipt® sunt prelucrate la aceleași dimensiuni în cadrul setului. Datorită faptului că au aceași formă, este ușor de lucrat cu acestea. În oferta noastră le veți găsi sub formă de set simplu, fie în cutii practice din lemn.

Încălzitoarele pentru pietrele de lavă sunt disponibile în două dimensiuni – 6 litri și 18 litri. Dispozitivul este format dintr-un corp cu afișaj digital și o tavă în care sunt introduse pietrele pentru încălzire. Afișajul digital informează despre două temperaturi - temperatura setată și temperatura curentă din vas. Tava este detașabilă și poate fi ușor spălată și dezinfectată.

Încălzitoarele sunt potrivite și pentru încălzirea pernelor purtătoare de căldură pentru tratamentul cu turbă, sau a pungilor de încălzire cu gel în apă.

ascunde descrierea
22 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

22 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații