Pietre vulcanice și încălzitoare

Masajul cu pietre vulcanice fierbinți, sau masajul Hot stones, este una dintre cele mai luxoase și mai cătuate tehnici de masaj.

Această procedură este foarte plăcută și pentru maseur, pentru care mâinile sunt cel mai important instrument de lucru, dar le simte deseori obosite. În cadrul masajului cu pietre vulcanice, nu este nevoie de depunerea unei presiuni mari, iar căldura din pietrele vulcanice, încălzește bine și relaxează nu doar mușchii clientului, ci și mâinile maseurului.

Pietrele vulcanice Lipt® se comercializează în diferite seturi. Acestea se diferențiază prin numărul și dimensiunile pietrelor vulcanice, care sunt parte a setului.

Pietrele vulcanice Lipt® sunt prelucrate în diferite dimensiuni. Într-un set veți găsi diferite dimensiuni de pietre vulcanice, astfel încât să puteți masa cu ajutorul lor, atât părțile mai mici, cât și cele mai mari ale corpului. datorită procesării, cu pietrele vulcanice Lipt® se lucrează foarte bine, terapeutul are întotdeauna în mâini o pereche de pietre de aceeași dimensiune și formă. Setul mare de pietre vulcanice, include și pietre de marmură albe, potrivite pentru masajul la rece, sau pentru masajul alternativ cu pietre calde și reci, așa numita gimnastică vasculară, care îmbunătățește perfect circulația sângelui la nivelul pielii. În setul mare, găsiți de asemenea și pietrele chakra, care în funcție de culoare aparțin chakrelor individuale și pot fi folosite pentru suplimentarea terapiei.

Seturile de pietre vulcanice le oferim și în cutii practice din lemn, în care puteți să depozitați pietrele pentru a nu se pierde, sau deteriora.

Pietrele vulcanice prelucrate sunt potrivite pentru lucrul detaliat, mai adânc în mușchi și pentru tratarea trigger points. În oferta noastră găsiți formă precum stick, ciupercuță, cui, sau plăcuță gua sha din piatră vulcanică.

În oferta noastră găsiți și pietre vulcanice din bazalt, prelucrate de valurile oceanului și colectate de pe plajele din America de Sud. Formele și dimensiunile pietrelor în seturi individuale pot varia ușor. Farmecul pietrelor vulcanice prelucrate în mod natural, constă tocmai în formele lor diferite.

Încălzitoare pentru pietre vulcanice

Sunt dispozitive electrice care sunt formate cel mai des din două părți. Corpul dispozitivului în sine, care încălzește și vănița din interior care este destinată încălzirii pietrelor vulcanice în baie de apă. În cazul încălzitoarelor echipate cu afișaj digital, dispozitivul afișează informații despre temperatura setată și temperatura curentă din recipient.

Încălzitoarele de dimensiuni medii pentru pietre vulcanice, cu un volum de aproximativ 6 litri, înghit suficiente pietre vulcanice pentru masajul parțial al corpului (spate, picioare). Pentru masajul întregului corp, recomandăm încălzirea pietrelor vulcanice într-un încălzitor mare. În aceste încălzitoare încape odată, un set întreg de pietre vulcanice, pe care îl veți folosi pentru masajul întregului corp.

Încălzitoarele sunt potrivite și pentru încălzirea purtătorilor de căldură cu turbă sau a săculeților încălzitori cu gel, în apă.

Ce este bine să știți despre masajul cu pietre vulcanice

Masajul cu pietre vulcanice are efecte asemănătoare cu cele ale saunei. Încălzește în profunzime pielea și mușchii, relaxează, elimină ușor surplusul de apă din corp, netezește și tonifiază pielea și are un efect extrem de relaxant asupra psihicului. Acest tip de masaj este foarte potrivit în anotimpul rece, pentru persoanele cărora nu le place frigul și care au extremitățile mereu reci, precum și în perioadele de stres intens pentru efectele de relaxare asupra psihicului.

Care este procedura în masajul cu pietre vulcanice?
Pietrele vulcanice, se încălzesc înainte de masaj, în încălzitorul pentru pietre vulcanice. Cel mai practic și cel mai rapid se încălzesc pietrele vulcanice, în încălzitoarele duble pentru pietre vulcanice, unde partea exterioară a dispozitivului este cea care încălzește, iar în recipientul interior (detașabil) se încălzesc pietrele vulcanice în baie de apă.

După încălzirea acestora la temperatura setată, pietrele vulcanice se utilizează pentru masaj, iar după utilizare se introduc înapoi în încălzitor pentru a fi reîncălzite, pentru ca întreaga ședința de masaj să fie realizată cu pietre calde.

După masaj pietrele se scot din încălzitor,  iar după răcire, acestea se dezinfectează și se spală în apă călduță cu un degresant ușor, sau săpun. Vănița încălzitorului trebuie de asemenea dezinfectată și spălată. Dacă nu intenționați să utilizați pietrele vulcanice pentru o perioadă mai lungă de timp, înainte de depozitare ungeți-le ușor cu puțin ulei.

Proveniența pietrelor vulcanice
Pietrele de bazalt sunt rămășițele de lavă aruncate de un vulcan. Fie oceanul, fie oamenii, le prelucrează ulterior, într-o formă rotundă, netedă, care este plăcută mâinii și corpului. Căldura din aceste pietre speciale, pătrunde adânc în mușchii clientului și încălzește și mâinile maseurului.

ascunde descrierea
33 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

33 produse corespund criteriilor solicitate