Nu puteți alege o cremă de masaj? Acestea se numără printre bestsellerurile noastre.

2.8.2021Velvesa recomandăCitire până la 10 minut

Majoritatea maseurilor preferă uleiurile de masaj, sau emulsiile. Deci, ce loc au cremele de masaj în masaj și când este potrivit să le folosim? Astăzi vă vom prezenta cele mai bine vândute creme de masaj.

În general, maseurii percep cremele de masaj ca parte a procedurilor de înfrumusețare sau a masajului sportiv. Masajele scurte ca parte a tratamentului pielii, programul anticelulitic, precum hidratarea și nutriția după peeling, în toate aceste proceduri își vor găsi utilitatea cremele cosmetice de masaj.

Cremele de masaj pentru masajul sportiv conțin de obicei ingrediente de răcire, supraîncălzire, sau regenerare. Sunt absorbite rapid, iar efectul lor se instalează la fel de repede. Pentru utilizarea în teren, ele sunt adesea mai practice decât uleiul de masaj.

Dar mai există o categorie specială, de așa numite creme funcționale, care sunt concepute pentru a trata mușchii și articulațiile dureroase. Ingredientele active din acestea sunt salicilatul de metil și mentolul. Iar acest grup de creme destinate masajului, nu trebuie trecut cu vederea de niciun maseur.

Namman Muay

În spatele denumirii misterioase se află o cremă funcțională, direct din Thailanda, cu o compoziție simplă, dar cu un efect puternic. Oricine a văzut vreodată boxul tailandez știe, că sportivii după un asemenea antrenament, sau meci sunt plini de vânătăi și contuzii. Rețeta cremei Muay a fost creată acum mai bine de 80 de ani, pentru a face față consecințelor acestor meciuri dificile, dar și ca o cremă pentru încălzirea mușchilor înainte de exerciții.

Cremă funcțională regenerantă thailandeză Namman Muay

Strongpower

Noutatea noastră în domeniul cremelor funcționale. Strongpower are un efect calmant cu adevărat puternic. Are o compoziție, efecte și metode de utilizare similare cu Muay, este fratele său mai mic european, amestecat în Slovacia și produs în Republica Cehă.

cremă funcțională împotriva durerii Strongpower

Nu ezitați să îi dați o șansă cremei Strongpower, merită. Dacă deja v-ați convins de efectele benefice ale cremei Muay, nu veți fi dezamăgiți, ba dimpotrivă. Desigur, am testat și noi Strongpower atât pe noi înșine, cât și pe clientela noastră și confirmăm că este cu adevărat o forță.

HEAD

Cunoscutul brand sportiv a conceput cremele funcționale, amestecate conform unei rețete dovedite - încălzitoare, reci și regenerative.

Creme sportive funcționale HEAD

Cremele HEAD au fost testate de o gamă largă de cunoscuți de-ai noștri, care sunt implicați în sport - fotbaliști, bicicliști, excursioniști la munte și grădinari pasionați. Răspunsurile au fost foarte pozitive, cremele sunt extrem de eficiente și îndeplinesc cu precizie scopul dorit - supraîncălzesc, răcesc și regenerează.

Care este cea mai bună formă de utilizare a unei creme funcționale?

În masaj, puteți utiliza crema funcțională înainte de masaj, resp. după tehnicile fine, înainte de aplicarea agentului de masaj. Este suficient să aplicați crema într-o cantitate mică pe cele mai dureroase locuri și să o masați ușor.

A doua modalitate este de a aplica crema funcțională chiar la finalul masajului în zonele dureroase, unde ați masat nodurile și eliberat trigger-point-urile. Acest lucru va sprijini regenerarea țesuturilor și va reduce sentimentele de durere. Clienții care experimentează ameliorarea durerii după ce au folosit una dintre cremele funcționale, vor fi bucuroși să o achiziționeze și pentru acasă.

Crema funcțională cu salicilat de metil și mentol poate fi, desigur, folosită și în afara masajului ca orice altă cremă pentru durere – masați ușor pe zona afectată și lăsați să acționeze. Vă puteți aștepta la o senzație de răcire timp de 5-10 minute și apoi la o senzație intensă de supraîncălzire, care durează câteva ore. Avantajul este faptul că, cremele funcționale nu conțin analgezice în comparație cu alte creme destinate durerii.

Crema funcțională este, de asemenea, un cadou practic pentru fiecare vârstnic care suferă de dureri musculo-scheletice. La o vârstă mai înaintată, chiar și un efort mic poate provoca rigiditate musculară neplăcută și durere, țesuturile se regenerează mai greu. Este mai bine să rezolvați astfel de probleme mai întâi prin aplicarea unei creme funcționale și să nu alegeți imediat medicamente pentru durere.

Cremele cosmetice

După cum am menționat în introducere, o gamă largă de creme de masaj este destinată masajului și, în același timp, procedurilor cosmetice. Proprietățile nutritive și de îngrijire excelente, vă permit să utilizați aceste produse și pentru îngrijirea zilnică a tenului și pielii.

Singurul dezavantaj al cremei de masaj, este că se absoarbe relativ rapid în piele. Spre deosebire de uleiul de masaj. Cu toate acestea, crema nu este atât de grasă, nu lasă un film pe piele, iar eventualele reziduuri după masaj, pot fi ușor spălate cu apă dacă este necesar.

Cremele sunt potrivite și pentru clienții cu pielea foarte uscată, care necesită nutriție și hidratare, pentru masaje de scurtă durată și pentru masaje sportive.

Cele mai îndrăgite la noi

Și care dintre cremele cosmetice de masaj, sunt cele mai îndrăgite pe velvesa.ro?

Crema pentru masaj cu ulei din sâmburi de struguri

Aromă foarte plăcută, în combinație cu ulei de sâmburi de struguri. Nu este de mirare că această cremă de masaj este cea mai bine vândută din categoria sa. După utilizare, promite o piele hidratată, mătăsoasă și fermă, deoarece ajută la regenerarea fibrelor de colagen.

Crema pentru masaj mentolat-camforată

Cremă răcoritoare, cu efect de răcire datorită camforului, mentolului și uleiului de mentă. Este deosebit de potrivită pentru masajul picioarelor și a călcâielor.

Crema pentru masaj universală cu aromă de portocale și scorțișoară

Aceasta este o adevărată plăcere pentru corp și minte. Aroma de portocală, cu o notă fină, picantă, de scorțișoară, captivează complet simțurile și aduce în mod natural, un zâmbet pe față, nu doar persoanei masate, ci și maseurului. Bonusul este, pielea moale, după aplicarea cremei.

Crema cu ardei iute

Cel mai îndrăgit membru al familiei de creme și geluri pentru tratamentul celulitei. Conținutul de capsaicină, asigură un flux sanguin puternic către țesut și activarea sistemului vascular și limfatic. Aplicarea regulată a cremei pe părțile problematice ale corpului, ajută la modelarea și tonifierea acestora.

Ce experiențe aveți dvs cu cremele funcționale și cosmetice? Împărtășiți-le în comentarii.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.