Pat de masaj electric vs. pliant: care este cel mai potrivit pentru mine?

23.11.2021Velvesa recomandăCitire la 4 minute

Dacă tocmai deschideți un salon de masaj, sau doriți să îl renovați, poate vă gândiți la posibilitatea achiziționării unui pat electric. Care sunt avantajele/dezavantajele acestuia în comparație cu patul de masaj pliant? Ce să alegeți?

Patul electric de masaj este probabil cea mai mare investiție, unică, într-un salon de masaj. Luând în considerare prețul mai mare, este inteligent să comparăm înainte de cumpărare, avantajele și dezavantajele patului electric și a celui pliant.

Ridicare confortabilă

Paturile acționate electric au un avantaj incontestabil, poziționarea confortabilă a clientului. Chiar dacă ridicarea în sine este acționată diferit în funcție de producătorii individuali, rezultatul este mereu același - puteți ridica patul cu clientul, la înălțimea de care aveți nevoie în orice moment.

Acest lucru este avantajos pentru masajele pe tot corpul - picioarele sunt mai ușor de masat într-o poziție mai înaltă a patului și, dimpotrivă, în timpul masajului pe spate, este necesară o poziție mai joasă, astfel încât maseurul să se poată rezema de client cu toată forța.

Avantajul patului electric, este reglarea simplă a înnălțimii

Clienții mai în vârstă, sau persoanele cu probleme de mobilitate, vor aprecia că nu trebuie să escaladeze patul de masaj, precum Muntele Everest.

Varietatea accesoriilor

Paturile pliante au de obicei un design fix, dvs alegeți cel mult culoarea. Paturile electrice pentru cosmeticiene sunt extrem de variabile, de la un fotoliu confortabil la un pat, într-un singur produs. Iar în cazul paturilor electrice pentru masaj, contra cost, puteți decide dvs cum ar trebui să arate și ce accesorii ar trebui să aibă.

Design-ul variabil al patului electric

Cotiere pliabile mecanic sau reglabile hidraulic, decupaje pe lateralul patului, schimbarea lățimii și lungimii, alegerea diferitelor tipuri de control (manual, cu piciorul, control cadru, sau combinație), decupaj pentru față, tapițeria mai înaltă și diferite tipuri de ridicare suplimentară pentru paturile din mai multe bucăți, aceasta este doar o fracțiune de ofertă. În intervalele de preț mai ridicate, este o certitudine posibiliatea alegerii din mai multe culori de tapițerie și cadru, astfel încât patul să se potrivească perfect în designul general al salonului de masaj.

Ce trebuie să luați în considerare

La majoritatea paturilor electrice, ascensorul este proiectat astfel, încât și zona de încărcare se deplasează în același timp înainte și înapoi. Acest lucru poate fi un dezavantaj pentru un spațiu mai mic în salonul de masaj. Paturile cu mecanism de ridicare tip foarfecă se mișcă în sus și în jos, într-o singură linie, fără a se deplasa înainte, respectiv înapoi.

Mecanism de tip foarfecă pentru ridicarea patului electric

În funcție de tip, patul electric de masaj, cântărește de la 60 kg la mai mult de 100 kg. Este o piesă de mobilier, iar dacă folosiți camera de masaj și în alte scopuri (de ex., Faceți exerciții fizice cu clienții, masați pe saltea, pe jos), pur și simplu nu îl puteți pune undeva într-un colț, cum ați putea proceda cu un pat de masaj pliant. Desigur, nu există nici pericolul de a-l lua cu dvs pentru efectuarea unui masaj la domiciliul clientului, sau la un eveniment corporatist la care ați promis un masaj.

Un pat de masaj pliant nu va ocupa mult spațiu

În caz de pană de curent, depinde foarte mult de poziția în care ați lăsat patul electric. Dacă în cea mai joasă, ghinion. Va trebui să amânați masajele până când vor porni din nou electricitatea.

Gândiți-vă înainte de achiziționare - aflați posibilitățile unei reclamații - Vânzătorul oferă servicii de garanție și post-garanție? Nu uitați să inițiați noul ocupant al salonului de masaj, în regulamentul de funcționare.

Scurt rezmat pentru încheiere:

Pat de masaj electricPat de masaj pliant
Avantaje
• poziționare confortabilă• ușor de pliat și depozitat
• un plus pentru clienții cu probleme de mobilitate• relocare ușoară
• posibilitatea de a personaliza accesoriile și designul• un preț mai mic de achiziție
Dezavantaje
• pretențios la spațiu• reglarea înălțimii ia timp
• preț mare de achiziție• este imposibilă schimbarea înălțimii cu clientul pe pat
• relocare dificilă/span>• designul este fix (în afară de culoare)

Dvs ce pat de masaj folosiți? V-ați gândit la achiziționarea unui pat electric? Împărtășiți-vă experiențele cu ceilalți cititori.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.