Electrice

Top confort pentru maseuri, kinetoterapeuți, cosmeticiene, centre SPA și wellness cât și pentru clientela acestora.

O masă de masaj electrică înseamnă cel mai înalt confort pentru munca maseurului, dar și pentru client. Maseurul își reglează înălțimea patului, exact, în funcție de client și de tipul de masaj.

Confort în timpul lucrului și capacitate mare de încărcare
În timpul unui masaj corporal întreg, pentru a vă face lucrul confortabil, puteți regla patul într-o poziție mai înaltă pentru masajul picioarelor și într-o poziție mai joasă, pentru masajul spatelui. Nu veți mai fi luat prin surprindere de nici un tip de client, nici de cel slab, nici de cel înalt, nici de cel cu pieptul mare. paturile electrice se caracterizează și printr-o capacitate mare de încărcare, până la 270 kg în funcție de tip.

Siguranța și confortul clientului
Clienții, în special vârstnicii, sau cei cu probleme de mobilitate, apreciază posibilitatea de ase așeza pe un pat, de la o înălțime corespunzătoare, fără a trebui să se cațere, sau să sară. După masaj, este mai sigur, dacă clientul are picioarele ferme pe sol, atunci când coboară de pe patul de masaj, nu există astfel riscul de alunecare și rănire.

Motor puternic și silențios
Motorul fiabil, în combinație cu capacitatea mare de încărcare a patului electric, îi permit terapeutului să apese mai tare în timpul masajului, sau să manipuleze corpul clientului, fără teama că s-ar putea întâmpla ceva.

Controlul ridicării și echipamentul
pentru controlul înălțimii patului avem mai multe tipuri de comenzi, de mână, de picior, sau de cadru. Comenzile de mână și de picior sunt acționate de membrul respectiv, iar controlul cadrului este un cadru în jurul picioarelor șezlongului, prin care controlați ridicarea șezlongului ridicându-l, sau călcându-l din practic din orice parte a șezlongului.

Paturiele electrice și SPA/Wellness oferă, pe lângă posibilitatea de reglare a înălțimii, confort plăcut utilizatorului. Sunt tapițate confortabil cu piele ecologică moale, iar unele tipuri sunt echipate cu roți pentru o manevrare mai ușoară în spațiu. Paturile compuse din două, sau trei părți au elemente reglabile, pentru un confort sporit în timpul diferitelor tipuri de masaje și terapii, cu comenzi pe ambele părți ale patului.

Mesele electrice compuse din mai multe piese, sunt prevăzute cu decupaj pentru față, cu capac tapițat în culoarea șezlongului, iar modelele dintr-o singur bucată sunt dotate cu suport pentru tetieră, cu o tetieră cu formă ergonomică de asemenea, în aceeași culoare cu patul. Paturile electrice și SPA/wellness au 71-74 cm lățime, aceasta fiind lățimea optimă pentru munca maseurului și pentru confortul clientului.

Modele selectate sunt echipate cu o cheie de motor, pentru fixarea înălțimii patului, pentru ca acesta să nu se miște, în cazul unei atingeri accidentale a sistemului de comandă.

ascunde descrierea
8 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

8 produse corespund criteriilor solicitate