Produsul lunii: Biofreeze spray

1.7.2024Velvesa recomandăCitire la 2 minute

Puteți utiliza Biofreeze oriunde aveți nevoie de o răcire rapidă și eficientă și de ameliorarea durerii. Ambalajul practic, efectul rapid și de lungă durată și posibilitatea de utilizare chiar și pentru copiii de la 2 ani, precum și experiența proprie, califică spray-ul Biofreeze drept produsul lunii.

Biofreeze

Kryoterapie de buzunar

Cât de util ne-ar fi să avem la noi din când în când, un mic aparat de aer condiționat portabil, pentru a ne răcori. Nu doar în zilele caniculare, ci și după o accidentare, după sport, când picioarele noastre literalmente „ard”, sau în cazul durerilor cauzate de artrită, sau artroză. Din fericire, cineva a inventat Biofreeze.

Mentol natural răcoritor

Spray-ul Biofreeze și frații săi gel și roll-on sunt produse brevetate pe bază de mentol. Au efect de kryoterapie locală, nu veți găsi substanțe analgezice în ele, dar sunt capabile să reducă rapid și eficient durerile musculare și articulare și să răcească timp de până la trei ore.

Extrem de practic

Avantajul spray-ului Biofreeze este și aplicarea simplă a acestuia. Un săculeț de răcire, sau o pungă cu gheață aplicate pe locul dureros, limitează posibilitatea de mișcare. Cu spray-ul este suficient, săl pulverizați de 3-4 x pe zi, pe locul afectat și să-l lăsați să acționeze, aplicarea se face fără atingere și este igienică. Spray-ul poate fi utilizat și pentru copii începând de vârsta de 2 ani.

Ambalajul compact este potrivit pentru călătorii și în timpul sportului. Spraul Biofreeze poate fi combinat și cu taping-ul, pulverizați biofreeze direct pe tape-ul aplicat, veți dubla astfel efectul taping-ului.

Aplicați Biofreeze imediat după o leziune (entorsă, întindere sau supraîncărcare musculară) și în mod repetat în caz de durere acută, sau cronică.

Să rezumăm avantajele utilizării spray-ului Biofreeze în comparație cu utilizarea gheții sau analgezicelor:

  • Aplicare simplă
  • Instalare rapidă a efectului
  • Nu limitează mișcarea
  • Are efect local
  • Mai mult de 3 ore de efect
  • Ambalaj compact
Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.