Produsul lunii: Încălzitor digital pentru pietre vulcanice

18.10.2023Velvesa recomandăCitire la 5 minut

Masajul cu pietre vulcanice, este una dintre cele mai îndrăgite tehnici de masaj de relaxare. În practică, încălzirea pietrelor vulcanice într-o baie de apă, s-a dovedit a fi cea mai eficientă și exact pentru asta sunt proiectate încălzitoarele de pietre vulcanice. Cu toate acestea, aceste dispozitive au o utilizre mai largă.

Încălzitor digital pentru pietre vulcanice

Încălzirea pietrelor vulcanice

Încălzitoarele digitale pentru pietre vulcanice sunt compuse din mai multe părți funcționale. Corpul exterior al dispozitivului are bobine de încălzire și electronice încorporate. Display-ul din partea din față a dispozitivului, informează despre temperatura setată și curentă în cuvă.

Cuva interioară se poate scoate din dispozitiv și poate fi spălată și dezinfectată, după utilizare. Este întotdeauna necesară prudență la manipularea dispozitivului și a cuvei, la temperaturi setate mai ridicate, corpul dispozitivului și cuva sunt relativ fierbinți și există riscul de arsuri.

Este indicat să puneți un prosop alb, sau de culoare deschisă, pe fundul cuvei, această măsură are două motive. Uleiul folosit în timpul masajului, creează o peliculă uleioasă la suprafața apei din cuvă, prin care se vede mai greu, iar culoarea albă, contrastantă, de pe fund, asigură o mai bună orientare printre pietre. Al doilea motiv este plasarea mai silențioasă a pietrelor înapoi în cuvă, în timpul lucrului. În același timp, prosopul protejează fundul cuvei de deteriorare, în cazul căderii nedorite a unei pietre.

Câtă apă este necesară

Principiul de bază este că toate pietrele vulcanice din cuvă, ar trebui să fie scufundate în apă, pentru o încălzire uniformă. Nu umpleți excesiv cuva cu pietre, pietrele care ating fundul cuvei cu întreaga suprafață, se încălzesc cel mai repede.

Pentru siguranță si confort în timpul lucrului, apa nu trebuie să depășească linia indicată în cuva aparatului.

Setarea temperaturii

După ce porniți dispozitivul cu butonul din mijloc ON/OFF, puteți seta temperatura dorită cu ajutorul butonului +. Afișajul digital arată două valori – cea setată (Setting, în stânga) și cea actuală (Current, în dreapta). După atingerea temperaturii setate, dispozitivul o menține într-un interval de plus-minus câteva grade, deoarece în timpul lucrului scoatem și adăugăm pietre și temperatura variază ușor.

Încălzitorul digital vă permite să setați temperatura, în intervalul de la 40 până la 70°C, temperatura între 50 și 55°C pare ideală pentru majoritatea clienților. La creșterea, sau reducerea temperaturii, ne orientăm întotdeauna, în funcție de dorințele și starea clientului.

Alte posibilități de utilizare

Încălzitorul digital pentru pietre vulcanice, poate fi folosit și pentru a încălzi alți purtători de căldură, dar întotdeauna într-o baie de apă. Pe lângă compresele cu gel, în acesta pot fi încălzite bine și pernele purtătoare de căldură cu nămol de turbă. Cu toate acestea, este întotdeauna necesar să vă asigurați că orice produs încălzit, plutește în cuvă și nu se sprijină pe părțile laterale, sau pe fundul acesteia.

Masajul cu pietre vulcanice

Curățare și întreținere

Aparatul poate fi oprit înainte de sfârșitul masajului, căldura reziduală, va fi suficientă pentru a menține pietrele la o temperatură confortabilă pentru masaj. Păstrați pietrele de care nu veți mai avea nevoie la sfârșitul masajului, în afara căzii.

După încheierea masajului, opriți dispozitivul și deconectați cablul de alimentare de la sursa de alimentare. Așteptați ca dispozitivul, cuva și apa să se răcească, la o temperatură sigură pentru manipulare. Scoateți toate pietrele și prosopul din cuvă, goliți apa rămasă și dezinfectați și degresați bine cuvă, cu produse normale și o cârpă moale, sau un burete.

După ce dispozitivul s-a răcit, îl puteți șterge cu o cârpă moale cu un produs pe bază de alcool. Introduceți cuva în dispozitiv numai după ce aceasta este complet uscată, sau ștergeți-o.

Două dimensiuni – pe care să o alegeți?

Oferta include un încălzitori digital mediu pentru pietre vulcanice, cu un volum de 6 litri și un încălzitor mare cu un volum de 18 litri.

Încălzitorul mai mic este suficient pentru masaje corporale parțiale, sau pentru saloanele mai mici. Puteți spăla cuva într-o chiuvetă obișnuită și puteți găsi cu ușurință un loc unde să depozitați dispozitivul.

În dispozitivul mai mare, aveți o imagine de ansamblu mai bună, asupra pietrelor încălzite și există suficiente pietre pentru un masaj corporal complet, sau pentru un masaj de cuplu. Prin urmare, este potrivit pentru unitățile mai mari, sau pentru maseori, care au nevoie să încălzească și alți purtători de căldură. Cu dimensiunile sale de 64 x 38 x 28 cm, ar trebui să luați în calcul și un spațiu de depozitare adecvat.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.