Produsul lunii: Șampon cu bere

15.11.2023Velvesa recomandăCitire la 2 minute

Producția de bere are o tradiție îndelungată în Republica Cehă, iar berea cehă are, de asemenea, o reputație excelentă. Datorită conținutului ridicat de vitamine și minerale, hameiul, drojdia de bere și berea în sine pot fi folosite și în cosmetică. Astăzi vă vom face cunoștință cu șamponul nostru preferat pe bază de bere.

Șampon pe bază de bere

Cosmeticele pe bază de bere
Cosmeticele pe bază de bere, de la marca cehă Saela, sunt produse cosmetice realizate manual, cu un conținut ridicat de nutrienți și substanțe de îngrijire pe bază de bere. Cel mai îndrăgit produs din oferta lor, în magazinul nostru online, este șamponul blând, original, pe bază de ber.

Hrănire și regenerare
Șamponul pe bază de bere, în ambalaj practic de 300 ml, oferă o sursă bogată de vitamine B, oligoelemente, minerale și nu conține nici un fel de coloranți sintetici. Ingredientele naturale au grijă de regenerarea și nutriția scalpului, reduc senzațiile de mâncărime și formarea mătreții.

Prevenirea bolilor scalpului
Extractul de hamei curăță, calmează și catifelează scalpul, șamponul pe bază de bere este recomandat și ca prevenire a bolilor de piele și este potrivit pentru utilizare zilnică.

Un păr superb
După spălare părul rămâne ferm, hrănit și cu o strălucire mătăsoasă. Curățarea scalpului și hrănirea părului îi conferă un aspect proaspăt și mai mult volum.

Un cadou potrivit
Probabil toată lumea știe, că este ceva mai dificil să alegi un cadou potrivit pentru bărbați. Cosmeticele pe bază de bere sunt un cadou original, care va constitu întotdeauna o bucurie. Șamponul poate fi achiziționat separat, sau ca parte a unui set cadou mai mic, sau mai mare. Pentru familii mai numeroase, pentru hoteluri, sau centre wellness, oferim șamponul pe bază de bere și în ambalaj de 5 litri.

Din experiența clienților
Asta am aflat despre șamponul original pe bază de bere, din recenziile clienților noștri:

  • părul miroase superb după utilizarea acestui șampon
  • părul rămâne foarte fin
  • șamponul este foarte ușor de aplicat
  • ajută semnificativ în cazul scalpului iritat
  • are un miros superb
  • i-a fost de mare ajutor în problemă căderii părului
Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații