Produsul lunii: ventuze cu vacuum mini-set 6buc

9.4.2024Velvesa recomandăCitire la 3 minute

Ventuzele din plastic devin tot mai îndrăgite în rândul maseurilor. Cel mai adesea, acestea sunt utilizate de către maseurii mobili, sau de către terapeuții, care din varii motive masează în afara salonului de masaj, la evenimente sportive, sau la cunoscuți acasă. Sunt potrivite și pentru auto-masaj, pentru masajul copiilor, sau a persoanelor sensibile.

Miniset de ventuze din plastic cu pompiță

Terapia cu ventuze și beneficiile acesteia

Terapia cu ventuze este o terapie foarte veche. În trecut, se foloseau de exemplu coarne de bivol, sau boluri de lut pentru această terapie. Astăzi, putem alege ventuze din diverse materiale, terapia însă, oferă aceleași beneficii, nu numai că ridică prin vid, pielea și țesutul subcutanat, dar relaxează și învelișul mușchilor, fascia.

Acest lucru nu doar că ajută la relaxarea mușchilor și a spasmelor din aceștia, dar ventuzele ameliorează și durerea și rigiditatea corpului și îi permit să se miște liber. Terapia cu ventuze îmbunătățește, de asemenea, circulația sanguină și fluxul limfatic, ajutând astfel la îmbunătățirea aspectului celuluitei și la întinerirea generală a pielii.

De ce ventuzele cu vacuum?

Clasicul terapiei cu ventuze sunt ventuzele din sticlă, fie cele rezistente cu pereții groși sau cele mai fine cu pereții subțiri. Însă, ventuzele di plastic, au câteva avantaje față de cele din sticlă:

  • sunt ușoare și ușor de transportat,
  • nu sunt atât de fragile precum ventuzele din sticlă,
  • puteți creea cu ajutorul lor exact atât vid, cât doriți,
  • sunt potrivite pentru spațiile în care utilizarea focului este problematică,
  • se utilizează în cazul copiilor, sau a persoanelor mai sensibile.

Este suficient mini-setul pentru terapie?

În minisetul nostru găsiți 6 ventuze din plastic, fiecare de diametru diferit de la 22 până la 60 mm, o pompiță și 4 capete magnetice.

Cu un set atât de mic, cu siguranță nu este posibil să compuneți un set întreg de terapie clasică. Însă, minisetul este potrivit pentru masajele combinate, atunci când vi se pare, că după masajul clasic, mușchii nu sunt atât de relaxați pe cât v-ați fi dorit. Atunci puteți alege ventuza de dimensiunea potrivită și o puteți aplica local, pe zona problematică.

Dacă încă nu ați lucrat cu ventuze de plastic și doriți să le încercați, minisetul este alegerea potrivită și presupune o investiție minimă.

Iar pentru final, minisetul este îndrăgit de către terapeuții cu experiență pentru completarea, sau extinderea setului de ventuze existent dar și pentru că conține pompița, care este potrivită atât pentru efectuarea masajului acasă, cât și în deplasare.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.