Recenzia uleiurilor de masaj Tomfit: Toată lumea poate alege din oferta Tomfit

7.6.2021Velvesa recomandăCitire la 5 minut

Vă este greu să decideți, ce ulei de masaj să alegeți? Vă oferim experiența noastră pe termen lung, cu brandul ceh Tomfit.

Tomfit Ulei de masaj Basic

Uleiurile de masaj Tomfit de la compania Saela, sunt cele mai bine vândute uleiuri de masaj de pe velvesa.ro. Și din motive întemeiate. Calitatea ridicată, în combinație cu un preț rezonabil, plasează aceste uleiuri printre cele mai îndrăgite, nu doar în magazinul nostru online.

Ulei de bază pentru masaj

Dintre uleiurile de parafină, desigur, numărul unu este uleiul de masaj de bază. În școala de masaj cu care lucrăm, este folosit ca ulei de masaj de bază în toate cursurile, deoarece nu provoacă iritații ale pielii, o tratează și are o alunecare excelentă, cu o cantitate relativ mică de ulei folosit pentru masaj.

Recenzia uleiurilor de masaj Tomfit: Toată lumea poate alege din oferta Tomfit

Parafina purificată este stabilă, nu conține parfumuri, coloranți și nu are nevoie de conservanți. De asemenea, „cooperează” bine cu ventuzele în terapia cu ventuze, sau cu apa în masajul cu pietrele vulcanice.

Desigur, ca parte a unui curs acreditat, participanții sunt masați zilnic mai mult de o săptămână. Aici, chiar și la persoanele mai puțin sensibile, pielea poate reacționa cu roșeață, dar uleiul de masaj este inocent din acest punct de vedere. În realitate, nu este obișnuit ca cineva să meargă la un masaj de două ori pe zi timp de mai mult de o săptămână la rând, iar în cazul acesta pielea refuză deja frecarea și lubrifierea.

Variante parfumate

Dintre celelalte uleiuri de parafină Tomfit, sunt foarte îndrăgite amestecurile cu uleiuri esnțiale, sau cu adausuri din extracte de plante, cum ar fi uleiurile de masaj cu lămâie, lavandă alebo aloe vera. Clienții din saloanele de masaj, wellness și spa-uri apreciază efectele substanțelor naturale și, în plus, un miros plăcut, discret.

Când menționăm parfumul, nu trebuie să uităm de uleiurile de masaj parfumate Tomfit. Masajul aromaterapeutic care oferă clienților relaxare absolută a corpului și minții– cu uleiuri de masaj precum cel de ciocolată, trandafir alebo orhidee.

Ultimul grup dovedit de uleiuri de parafină, sunt uleiurile de masaj răcoritoare, Tomfit. Excelente în special pentru masajul picioarelor, îndrăgite printre maseuri care au sportivi în clientelă, sau doar persoane cu picioare obosite și grele. Pe baza experienței, vă putem recomanda, de exemplu, uleiul cu mentol, camfor sau uleiul răcoritor și stimulant de pin.

Uleiuri vegetale

Regele uleiurilor vegetale Tomfit este uleiul de migdale. Tocmai de aceea se vinde în ambalaje începând de la 250 ml până la 5 litri.

Acest ulei universal de masaj este excelent pentru ten și piele și, de asemenea, ca bază pentru producerea propriilor uleiuri de masaj. De asemenea, este potrivit pentru masarea copiilor mici și a bebelușilor.

Mulți oameni folosesc ulei de migdale nu doar pentru masaje, ci și pentru îngrijirea pielii, de exemplu în caz de mâncărime, descuamare a pielii, după plajă, pentru tratarea părului sau ca ulei demachiant.

Dacă cineva ne-ar întreba ce ulei de masaj alegem și ar trebui să fie unul singur, cu siguranță ar fi cel de migdale.

Tomfit Ulei de masaj de Migdale

Al doilea ulei universal pentru masaj, corp și gospodărie este uleiul bio de masaj cu nucă de cocos. Acesta este solid până la 24 - 25°C, dar ajunge să încălziți palmele, sau să puneți recpientul cu ulei în apă fierbinte și veți avea un ulei cald, cu un miros plăcut de nucă de cocos gata pentru masaj.

În plus, poate fi utilizat pentru tratarea pielii, tenului și a părului.

Recenzia uleiurilor de masaj Tomfit: Toată lumea poate alege din oferta Tomfit

Cele mai bune rezultate cu aplicarea uleiului de cocos s-au înregistrat atunci când l-am aplicat pe pielea umedă. Este suficient dacă clientul vine la masaj de acasă, unde a făcut un duș cald în prealabil. Pielea reține umezeala.

Dar atenție, am întâlnit și oameni care sunt deranjați de mirosul uleiului de cocos. Prin urmare, nu vă recomandăm să îl considerați ca un ulei de masaj neutru. În acest caz, ar trebui să alegeți uleiul de migdale, sau o combinație de ulei de migdale și macadamia, natural.

Tomfit TomfitNatural masszázsolaj

Amestecuri de masaj pentru toate simțurile

Tomfit oferă și uleiuri de masaj vegetale mixate cu uleiuri esențiale pentru un efect specific.

Studierea efectelor uleiurilor esențiale și a combinațiilor acestora necesită mult timp, deci este foarte plăcut să avem la îndemână amestecuri gata făcute și dovedite. Foarte îndrăgite sunt uleiurile relaxant și calmant

Desigur, în familia uleiurilor de masaj vegetale Tomfit, veți găsi și uleiuri parfumate pentru un masaj de relaxare parfumat și uleiuri de masaj cu uleiuri esențiale naturale , sau cu extracte din plante medicinale.

Așadar, ați ales deja? Noi suntem foarte mulțumiți de „tomfit” și le recomandăm clienților noștri cu cel mai mare drag și conștiință curată. Peste 20 de ani de istorie a producătorului ceh, maseuri și clienți mulțumiți, aceasta este cea mai bună carte de vizită pentru întreaga gamă de uleiuri de masaj Tomfit.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații