Produsul lunii: Cerșaf de unică folosință din material nețesut

11.12.2023Velvesa recomandăCitire la 3 minute

Cerșafurile de unică folosință sunt foarte îndrăgite printre maseuri. Sunt plăcute la atingere, moi și ușoare, deși fibrele sunt foarte dense. Nu provoacă alergii și nu lasă scame, lucru apreciat atât de clienți, cât și de maseori. Sunt disponibile în mai multe lățimi, cu sau fără perforare, precum și ca bucăți predecupate, care se potrivesc exact pe masa de masaj.

Cearșaf de unică folosință pentru patul de masaj

Igienice și economice

Maseurii și-au îndrăgit gama produselor de unică folosință pentru versaltilitatea sa, ușurința materialului și neutralitatea față de piele. Protejează suprafața patului de masaj, sau a scaunului, împotriva murdăriei, captează transpirația, pielea moartă, produsele de masaj și machiajul.

Culoarea albă a cerșafurilor evocă în mintea clientului igienă, iar moliciunea materilalului evocă un sentiment de confort înalt. Cearșafurile de unică folosință îmbină astfel, utilizarea practică cu confortul pentru client.

Cearșafurile de unică folosință reprezintă și o soluție economică pentru unitate, deoarece constituie un cost financiar minim pentru fiecare client individual.

Materialul

Materialul nețesut este un material subțire, moale, aerisit, dar dens, realizat din fibră de polipropilenă. Este filat din fulgi de polipropilenă și ulterior lipit aerodinamic și termic. Pe lângă igienă, produsul rezultat este utilizat pe scară largă în multe sectoare ale economiei precum agricultură, construcții, industria textilă sau ambalaje.

În role, sau tăiate

Cea mai îndrăgită variantă, sunt pachetele de 20 sau de 50 de bucăți de cearșafuri pre-tăiate în dimensiunea de 200 x 80 cm, care depășește puțin pe fiecare parte un pat de masaj standard, pliabil.

Sub formă de role, găsiți cearșafuri de unică folosință de 100, 250 și 500 cm în două lățimi standard, 70 și 80 cm. Pentru procedurile mai solicitante, sunt destinate cearșafurile cu o densitate mai mare de 30g/m2, în role de 50 sau 100 cm și lățimea de 70 cm.

Perforația

Cearșafurile sunt disponibile în versiunea perforată, sau nepereforată. Perforația se repetă la fiecare 100 cm sub formă de găurele mici, cu ajutorul cărora puteți rupe cearșaful drept, fără a necesita foarfecă.

Alte posibilități

Pentru unele tipuri de proceduri, în special în cazul medicilor, cosmeticienelor, pedichiuristelor, dar și în cazul masajului cu ciocolată, miere, sau a masajului Breuss, sunt potrivite cearșafurile de hârtie cu grad ridicat de absorbție, eventual cearșafurile impermeabile, realizate dintr-o combinație de hârtie și folie. Pe acestea din urmă, le oferim în mai multe variante de culori.

Sortiment suplimentar

Pentru protecția tetierelor paturilor, sau a scaunelor de masaj, se utilizează tetierele de unică folosință din material special, nețesut, care nu susține creșterea microorganismelor, este puternic la tracțiune și extrem de moale, asemănător bumbacului la atingere.

Pentru paturile standard, cu orificii dispuse în capătul mai îngust, este conceput suportul pentru cearșafuri. Acesta suportă role cu o lățime de 50 - 80 cm și lungime de pânla 250 m. Este practic faptul că nu trebuie să vă chinuiți cu rola, doar desfășurați bucata necesară de cearșaf pentru fiecare client, iar după utilizare o tăiați.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.