Produsul lunii: Crema de masaj Stop celulitei

14.5.2024Velvesa recomandăCitire la 4 minute

Crema universală cu un parfum subtil de citrice, este potrivită nu numai pentru masaj, ci și pentru îngrijirea zilnică a pielii. Consistența cremoasă, bogată, se întinde bine, iar datorită compoziției sale, această cremă are un raport foarte bun de efecte hidratante și hrănitoare, astfel încât după utilizare pielea să rămână hidratată și în același timp hrănită, pielea rămâne moale, elastică și cu un miros plăcut.

Crema de masaj Stop celulitei

Dar eu nu am celulită

După denumire s-ar părea, că această cremă este destinată, doar zonelor problematice, cu celulită vizibilă. Cu toate acestea, compoziția delicată o face una dintre cremele universale potrivite pentru îngrijirea zilnică a pielii, în special pentru pielea uscată, sensibilă, sau stresată.

Chiar și o cantitate mică din această cremă, hidratează și hrănește bine pielea. Crema este, de asemenea, potrivită pentru tratarea și împachetările mâinilor și a picioarelor, cu pielea uscată și cu tendință la calusuri în jurul unghiilor.

Nu doar pentru masaj

Desigur, Stop Celuitei servește și ca o excelentă cremă de masaj, de exemplu, este potrivită la finalul maderoterapiei, dar, datorită compoziției sale, se absoarbe destul de rapid, așadar pentru procedurile de masaj mai lungi, este mai potrivită sora acesteia, cu absorbție mai lentă, sub formă de ceară pentru masaj.

Ambalajul mai mic, de 200 g a acestei creme, este avantajos dacă doriți să încercați crema, pentru călătorii, sau pentru a o oferi cadou. Ambalajul mai mare de 500 g este destinat uzului profesional, dar o puteți folosi și în familie, mai ales dacă aveți pielea uscată și sensibilă, sau ca îngrijire zilnică după efectuarea anumitor tratamente pentru îmbunătățirea stării pielii și a limfei (masaje anticelulitice, maderoterapie, masajul uscat cu perie etc.).

Efect fin de încălzire

Spre deosebire de alte creme, geluri și uleiuri cu efect anticelulitic, această cremă nu are efecte semnificative de supraîncălzire. Pielea dvs cu siguranță nu va arde, majoritatea oamenilor simt doar o ușoară notă de căldură după aplicare. Prin urmare, este foarte plăcut să folosiți crema în lunile mai reci. Vara, veți aprecia capacitatea sa puternică de hidratare și o bună absorbție, fără a lăsa o peliculă grasă pe piele.

Vă va surprinde cu compoziția sa

Apă, un amestec de uleiuri vegetale și esențiale, diverse forme de glicerină, alcool benzilic și tocoferol pentru conservare, nimic mai mult. Într-o lume plină de chimicale, pielea va aprecia cu siguranță o astfel de mângâiere naturală. Cu toate acestea, ingredientele vegetale înseamnă că la manipularea cremei este necesar să se respecte anumite măsuri de igienă, scoateți crema din recipient de preferință cu o spatulă curată, din lemn, sau dacă scoateți crema direct cu mâna, asigurați-vă că v-ați spălat temeinic înainte. Dacă dorim să masăm cu această cremă, ideal este să luăm aproximativ cantitatea de cremă necesară pentru un masaj o dată, cantitatea fiind de aproximativ 18 - 40 de grame.

Linia de produse

Pe lângă cremă și ceară, familia Stop Celulitei are și alți membri: un exfoliant de corp parfumat, cu granulație mare, cu sare de mare, uleiuri vegetale și esențiale în ambalaj de 300 și 800 g și un ulei vegetal de masaj foarte îndrăgit, pe care îl oferim în recipient de 250 ml pentru uz casnic, sau pentru probă și în recipiente de 1 și 5 litri, pentru uz profesional.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.