Vă doare spatele? Întindeți-vă pe salteaua de presopunctură | velvesa.ro

Vă doare spatele? Întindeți-vă pe salteaua de presopunctură

5.10.2022Velvesa recomandăCitire la 5 minut

Saltelele pentru presopunctură au puncte de masaj pe care vă întindeți și vă relaxați. Te înțeapă prea tare? Poți să te întinzi pe aceasta? Și pentru ce este bună, cum te simți după aceea? Am pregatăt ceva nou pentru dumneavoastră , ne referim la velvesa și vă prezentăm.

Cum am ajuns la saltelele de presopunctură

Dacă lucrezi într-un magazin online pentru maseuri și fizioterapeuți, produsele noi sunt ca un ghem de lână pentru un pisoi. Pur și simplu irezistibil. Te plimbi, simți, citești, încerci. Și de multe ori îl iei acasă cu tine

Când alegeam saltelele de presopunctură în velvesa, m-am gândit în sinea mea, o, asta înțeapă , când o să nu mă întind pe el. Cu toate acestea, o persoană se obișnuiește cu faptul că durerea poate fi, de asemenea, plăcută în preajma unui aparat de masaj și adesea aduce alinare pentru dificultățile fizice și oboseala mentală.

Design practic, frumos și atent

Bunicile noastre îl numeau „arici”. Deci o noutate prafuită, dar cu un design incomparabil și îmbunătățit. Culori frumoase, ambalaj practic cu o gentuță sau o geantă. Întotdeauna m-au atras materialele naturale precum inul, bumbacul, cojile de hrișcă, fibrele de cocos... iar dacă este conectat cu caracterul practic, acesta este un alt plus.

Mi-am ales concret saltea de presopunctură EKO, mi-a plăcut culoarea și , că Pachetul include o geantă drăguță de in, unde atât salteaua cât și perna se potrivesc perfect. Am vrut o saltea în combinație cu o pernă, care pot fi folosite și separat și datorita umpluturii din coji de hrisca se adapteaza bine la curbura individuală a gâtului sau a spatelui.

Atât husa pernei, cât și suportul pot fi deschise și închise pe toată lățimea, dacă trebuie curațată. Se recomandă doar spălarea manuală, pentru a nu deteriora vârfurile de pe rozete. Este bine că, dacă aș vrea, aș putea să scot perna de hrișcă și să o folosesc separat.

Și ne întindem

Am întins salteaua pe podea în sufragerie. Umplutura de nucă de cocos este suficient de groasă, izolează și de frig. Se recomandă să vă întindeți pe saltea în haine ușoare sau să vă întindeți pe el un cearceaf sau un prosop subțire. A doua soluție este mai practică dacă mai mulți membri ai familiei doresc să folosească covorașul pentru ca acesta să nu se murdărească repede.

Recomand când vă culcați pe saltea, verificați unde vă puneți mâinile și degetele, M-am sprijinit de vârfuri cu toată greutatea chiar sub unghia degetului mare și cunosc experiențe mai plăcute, este cam la fel de plăcut ca ți cum aș fi călcat pe un cub de lego

Țineți copiii și animalele de companie departe. Crede-mă, nu vrei ca dragul tău 20 de kilograme să sară peste tine în timp ce stai întins pe vârfurile covorașului de presopunctură!

Întinde-te încet, nu te lăsa distras de varfurile înțepătoare, pune-ți o perna sub gât, așa fac, pentru că, asta e punctul meu slab, de aceea m-am hotărât pe saltea.

Este plăcut să consumi o carte audio sau muzică relaxantă în timp ce stai culcat. Recomandat este să stai întins pe covor aproximativ 5-30 de minute o dată sau de două ori pe zi. Ca și la saună, și aici trebuie să-ți urmezi propriul corp și sentimentele.

Primele minute m-au făcut să vreau să mă ridic din cauza vârfurile urâte, dar apoi a început. O plăcută senzație de furnicături și căldură pe tot spatele, gâtul și părul. Am simțit fizic fluxul sanguin, calmul, relaxare a mușchilor si nervilor, ca atunci când o persoană adoarme. Deja cred că poti să meditezi și să îți faci un somn de 20 de minute după-amiază pe saltea de presopunctură.

Recunosc, nu l-am urmărit, dar pentru prima dată am rezistat ceva între 10. și 15. minute. După terapie, am fost surprinsă să realizez că senzația de rigiditate și mobilitate slabă în zona gâtului a dispărut și sunt într-o dispoziție relaxată. Deoarece stau la computer toată ziua și, prin urmare, gâtul meu este iritat în mod regulat, mă întind pe saltea aproape în fiecare zi. Este doar o clipa, nu are nevoie de curent si nu imi cere nici un efort. Rezultatele sunt plăcute si instante, în câteva minute. Păcat că nu am avut acest ajutor, când lucram în home-office!

De asemenea, puteți să vă așezați pe saltea și pernă, să o puneți sub gât, în spatele spatelui sau sub o zonă dureroasă. Am încercat să stau o vreme pe covoraș, dar pentru mine încă este o versiune prea aspră de masaj reflex

O experiență netransferabilă

Nu pot garanta nimănui că, întinsul pe un salteaua de presopunctură va face același serviciu ca și pentru mine. Nu este recomandat pentru inflamații, febră, pur și simplu atunci când o persoană nu este aptă și nici măcar femeilor însărcinate. Dar sentimentele mele despre ea au fost confirmate de sora mea, când i-am sugerat să încerce să se întindă pe saltea. După câteva minute am întrebat: „Ei bine, să te ajut să te ridici?“ La care ea la asta: „Nu, nu, prefer să mai stau întinsă, este absolut perfect”

Concluzia

Pentru mine, covorașul de presopunctură este un ajutor practic, care oferă o soluție rapidă pentru durerile de spate, gât, mușchi și articulații fără costuri suplimentare. În plus, are un design plăcut și este ușor de transportat și utilizat.

Salteaua de presopunctură a testat-o Peťa.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații