Vă doare spatele? Întindeți-vă pe salteaua de presopunctură

5.10.2022Velvesa recomandăCitire până la 10 minut

Saltelele pentru presopunctură au pe suprafața lor, proeminențe pentru masaj, pe care vă întindeți și vă relaxați. Înțeapă prea tare? Se poate sta relaxat pe așa ceva? Și pentru ce este bun, cum te simți după aceea? Am încercat pentru dvs o noutate de pe velvesa, mai jos vă prezentăm concluziile.

Cum am ajuns la salteaua de presopunctură

Dacă lucrezi într-un magazin online pentru maseuri și fizioterapeuți, produsele noi sunt ca un ghem de lână pentru un pisoi. Pur și simplu irezistibile. Te plimbi în jurul lor, le miroși, citești, încerci. Și de multe ori le iei acasă cu tine

Când descărcam saltelele de presopunctură la velvesa, m-am gândit în sinea mea, o, asta înțeapă, eu nu m-aș întinde pe așa ceva. Cu toate acestea, o persoană care cunoaște masajul, se obișnuiește cu faptul că durerea poate fi și plăcută și adesea aduce alinare pentru dificultățile fizice și oboseala psihică.

Design practic, frumos și atent

Bunicilenoastre îl numeau „arici”. Deci o noutate prafuită, dar cu un design incomparabil și îmbunătățit. Culori frumoase, ambalaj practic cu o geantă, sau husă. Întotdeauna m-au atras materialele naturale precum inul, bumbacul, cojile de hrișcă, fibrele de cocos... iar dacă acestea sunt conectate cu caracterul practic, acesta este un alt plus.

Am ales concret saltea de presopunctură EKO, mi-a plăcut culoarea și faptul că pachetul include o geantă drăguță de in, unde atât salteaua cât și perna se potrivesc perfect. Am vrut neapărat o saltea în combinație cu o pernă, care poate fi folosită și separat  și datorită umpluturii din coji de hrișcă se adaptează bine la curbura individuală a gâtului, sau a spatelui.

Atât husa pernei, cât și a saltelei pot fi deschise și închise pe toată lățimea și îndepărate, dacă trebuie curățate. Se recomandă doar spălarea manuală, pentru a nu deteriora vârfurile de pe rozete. Este bine că, dacă aș vrea, aș putea să scot perna de hrișcă și să o folosesc separat.

Hai să ne întindem

Am întins salteaua pe podea în sufragerie. Umplutura de nucă de cocos este suficient de groasă, izolează și de frig. Se recomandă să vă întindeți pe saltea în haine ușoare sau să vă întindeți pe saltea un cearceaf sau un prosop subțire. A doua soluție este mai practică dacă mai mulți membri ai familiei doresc să folosească salteaua, pentru ca acesta să nu se murdărească repede.

Recomand, ca atunci când vă culcați pe saltea, să verificați unde vă puneți mâinile și degetele, eu m-am sprijinit de proeminențele de pe saltea, cu toată greutatea, una dintre ele ajungând chiar sub unghia degetului mare și cunosc experiențe mai plăcute, este cam la fel de plăcut ca și cum ați călca pe o piesă de lego

Țineți copiii și animalele de companie departe. Credeți-mă, nu vreți ca puiul dvs de 20 de kilograme să sară peste dvs în timp ce stați întinși pe proeminențele saltelei de presopunctură!

Întindeți-vă încet, nu vă lăsați distrași de vârfurile înțepătoare, puneți-vă perna sub gât, eu așa fac, pentru că, ăsta e punctul meu slab, tocmai de aceea m-am hotărât pentru această saltea.

Este plăcut să ascultați un audio-book, sau muzică relaxantă în timp ce stați culcat. Recomandat este să stați întins pe saltea aproximativ 5-30 de minute, o dată, sau de două ori pe zi. Ca și la saună, și aici trebuie să-ți asculți propriul corp și sentimentele.

Primele minute m-au făcut să vreau să mă ridic de pe vârfurile aclea urâte, dar apoi a început. O plăcută senzație de furnicături și căldură pe tot spatele, pe gât și în păr. Am simțit fizic fluxul sanguin, calmul, relaxarea mușchilor si a nervilor, ca atunci când o persoană adoarme. Acum deja cred că se poate medita, sau se poate face somnul de 20 de minute după-amiază pe salteaua de presopunctură.

Recunosc, nu am cronometrat exact, dar deja de prima dată am rezistat ceva între 10. și 15. minute. După terapie, am fost surprinsă să realizez că senzația de rigiditate și mobilitate slabă în zona gâtului a dispărut și sunt într-o dispoziție relaxată. Deoarece stau la computer toată ziua și, prin urmare, gâtul meu este iritat în mod regulat, mă întind pe saltea aproape în fiecare zi. Este doar o clipă, nu are nevoie de curent și de nici un efort din partea mea. Rezultatele sunt plăcute si instante, în câteva minute. Păcat că nu am avut acest ajutor, când lucram în home-office!

De asemenea, puteți să vă așezați pe saltea sau pernă, să o puneți sub gât, în partea lombară, sau sub o zonă dureroasă. Am încercat să stau și în picioare pe saltea, dar pentru mine, încă este o versiune prea aspră de masaj reflex

O experiență netransferabilă

Nupot garanta nimănui că, statul întins pe o saltea de presopunctură, îi va aduce aceleași beneficii ca și mie. Nu este recomandat în caz de inflamații, febră, sau pur și simplu atunci când o persoană nu se simte în formă și nici femeilor însărcinate. Dar sentimentele mele despre saltea, au fost confirmate și de sora mea, când i-am sugerat să încerce să se întindă pe ea. După câteva minute am întrebat: „Ei bine, să te ajut să te ridici?“ La care ea a răspuns: „Nu, nu, prefer să mai stau întinsă, este absolut perfect”.

Concluzia

Pentru mine, salteaua de presopunctură este un ajutor practic, care oferă o soluție rapidă pentru durerile de spate, gât, mușchi și articulații fără costuri suplimentare. În plus, are un design plăcut și este ușor de transportat și.

Salteaua de presopunctură a testat-o Peťa.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.