Produsul lunii: trusa aromată de prim ajutor de acasă

13.2.2024Velvesa recomandăCitire la 3 minute

Aromaterapia este o metodă foarte plăcută și pur naturală, de a vă auto-ajutora, are o gamă largă de utilizări și este blândă, dar eficientă atunci când este dozată corect. Vino să faci cunoștință cu trusa aromată de prim ajutor, pentru acasă. Veți găsi în aceasta 5 uleiuri esențiale, care vă vor ajuta în cazul accidentărilor minore și grijilor comune și pe care, este practic să le aveți la îndemână.

Uleiuri esențiale naturale în trusa aromată de prim ajutor, de acasă

Cele mai ultilizate uleiuri esențiale

În trsuă veți găsi uleiuri esențiale, care ajută în cazul celor mai frecvente răni minore și probleme de sănătate, cum ar fi răni și arsuri minore, răceli și infecții virale, probleme digestive, dureri de cap, oboseală și insomnie.

Uleiurile esențiale de eucalipt, lavandă, lămâie, tea tree și amestecul Răceală și imunitate, sunt la un preț mai avantajos în set, decât dacă le-ați achiziționa separat. Setul are un ambalaj frumos din carton și este potrivit și pentru a fi oferit drept cadou practic.

Cu ce ne poate ajuta trusa aromată de prim ajutor

Excepție este levănțica blândă, pe care o puteți folosi pe piele chiar și nediluată, ajută bine în cazul arsurior minore, pentru oprirea sângerărilor nazale, împotriva insomniei, neliniștii și nervozității.

Puteți folosi și uleiul de Tea Tree antiseptic, nediluat pe piele în cazul leziunilor minore, cum ar fi zgârieturile, dar dozați cantități foarte mici, picătură cu picătură și monitorizați reacția pielii. Tea tree va ajuta de semenea, cu probleme ale gingiilor sau cu înțepăturile de insecte. În cazul problemelor cu mătreața adăugați 2 picături în șamponul dvs și lăsați-l să acționeze puțin mai mult.

Eucaliptul este util în caz de răceală, dar și pentru susținerea concentrării în învățare și pentru împrospătarea aerului. Evitați-l însă, dacă urmați un tratament homeopatic.

Utilizați lămâia pentru efort mental, oboseală și tristețe. De aseemnea, va stimula digestia și va ajuta respirația.

Amestecul de uleiuri esențiale Răceală & Imunitate este special conceput pentru susținerea sistemului imunitar, facilitează respirația și eliberează cheile respiratorii.

Cum să utilizați uleiurile esențiale

Uleiurile esnețiale sunt concentrate și le dozăm în picături. Sunt potrivite pentru difuzare, pentru băi (diluate cu un purtător, care poate fi lapte, smântână, miere, sare, sau ulei vegetal, de exemplu cel de migdale) iar în cazul lavandei și a tea tree, acestea pot fi utilizate și nediluate direct pe piele. Vyhýbajte sa však očiam a slizniciam.

Aromaterapia în ascensiune

Aromaterapia, sau terapia cu arome, a devenit foarte populară în ultimii ani. Pe bună dreptate, deoarece extractele de plante foarte concentrate, oferă tot ce este mai bun din natură, pentru îmbunătățirea sănătății într-un mod foarte plăcut și parfumat.

Nu uitați să luați în considerare producătorul atunci când alegeți un ulei esențial. Utilizați numai extracte naturale 100% pure, nu parfumuri artificiale. Când le utilizați la copii, în cazul unor probleme semnificative de sănătate și înainte de a utiliza uleiul esențial pe plan intern, consultați un aromaterapeut, sau un medic cu experiență, care se ocupă de astfel de probleme.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.