Difuzoare pentru aromoterapie, selecție de modele | velvesa.ro

Difuzoare de arome

Aromoterapie, terapie prin lumină și un accesoriu de bun gust pentru încăpere totul într-un singur obiect – acestea sunt diffuzer-ele.

Vaporii fini și răcoritori umezesc și reîmprospătează aerul și aduc comfortul în salonul, sau casa dvs. Inhalarea uleiurilor esențiale este parte a aromoterapiei. Diffuzerele dispersează o micro-ceață răcoritoare, care acționează asupra simțurilor și asupra întregului organism.

Toate diffuzerele au un design plăcut, care imită lemnul natural și suprafețe mai mari, sau mai mici luminate cu leduri. Majoritatea dispun de până la șapte culori, care, în funcție de setare, se pot schimba, sau o singură culoare selectată poate rămâne aprinsă. Dispozitivele au oprirea automată încorporată după consumul de apă, iar modele mai mari au și un temporizator. Specialitate sunt diffuzerele cu capac de sticlă cu efect LED 3D și cu telecomandă.

Diffuzerele ultrasonice au o mică placă în corpul dispozitivului, care prin acțiunea ultrasunetelor vibrează în amestecul de apă și ulei esențial și dispersează vaporii de apă rece în cameră. 

Diffuzerele USB sunt modele mai mici, în care lichidul este aspirat prin intermediul unei role de bumbac îmbibate cu apă și ulei esențial  și este dispersat în împrejurimi sub forma unei cețe fine și reci. Sunt tovarăși plăcuți atunci când lucrați la un computer sau laptop, după ce vă conectați printr-un adaptor, le puteți alimenta și de la o priză electrică standard.

În diffuzere recomandăm utilizarea apei distilate. Acest lucru împiedică depunerea particulelor de calcar în interiorul vasului diffuzerului și simplifică curățarea acestuia.

ascunde descrierea
14 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

14 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații