Difuzoare de arome

Aromaterapie, terapie cu lumină și un accesoriu de bun gust pentru interior, toate într-un singur obiect – acestea sunt difuzoarele de aromă.

Difuzoarele de aromă dispersează o micro ceață rece, care afectează simțurile și întregul organism. Ceața fină și rece din apă și ulei esențial va umidifica și împrospăta aerul și va aduce o stare de bine în biroul, sau apartamentul dvs. Inhalarea uleiurilor esențiale dispersate în aer este o parte esențială a aromoterapiei.

Difuzoarele de arome sunt un accesoriu frumos și practic pentru saloanele de masaj și cele de înfrumusețare, birouri și case. Umidificarea aerului este recomandată și în camerele și dormitoarele copiilor, în special la bloc, unde aerul este foarte uscat, mai ales iarna.

Uleiurile esențiale dispersate sub formă de ceață fină în aer, din difuzorul de arome, au efecte benefice asupra bunăstării mentale și fizice. Uleiurile se dozează în difuzor în cantități mici și, pe lângă un miros plăcut, pot avea și efecte terapeutice.

Toate difuzoarele de arome au un design plăcut, care imită cu fidelitate lemnul natural și zone mai mari, sau mai mici iluminate de LED-uri. Majoritatea au disponibile până la șapte culori, care se pot schimba în funcție de setare, sau rămâne aprinsă doar culoarea selectată. Dispozitivele au încorporată oprirea automată după epuizarea apei, iar modelele mai mari, au și temporizator. O specialitate sunt difuzoarele cu capac din sticlă cu efect de led 3D și cu telecomandă.

Difuzoarele electrice cu ultrasunete, au o placă mică în corpul dispozitivului, care vibrează amestecul de apă și ulei esențial, sub acțiunea ultrasunetelor și dispersează vaporii de apă rece în cameră.

Difuzoarele USB sun modele mai mici, în care lichidul este aspirat printr-o rolă absorbantă de bumbac și este dispersat în împrejurimi sub formă de ceață fină și rece. Sunt însoțitori plăcuți, atunci când lucrați la calculator, sau notebook, după conectarea printr-un adaptor, le puteți alimenta și de la o priză electrică obișnuită.

Vă recomandăm să utilizați apă distilată pentru difuzoarele de aromă. Acest lucru previne depunerea particulelor de calcar în interiorul recipientului difuzorului și facilitează curățarea acestuia.

ascunde descrierea
7 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

7 produse corespund criteriilor solicitate