Maseur mobil - este asta o meserie potrivită pentru mine?

21.1.2021Viața maseuruluiCitire până la 15 minut

O muncă sedentară și o proporție ridicată de stres afectează coloana vertebrală, articulațiile, mușchii și psihicul. Prin urmare, clienții nu caută doar soluții convenabile sub formă de achiziții online de bunuri, ci crește și cererea de servicii oferite în confortul casei. Dintre aceste servicii, fac parte categoric și serviciile maseur-ilor mobili.

Maseur mobil o imagine

Oamenii încep să-și dea seama că, dacă doresc performanțe ridicate din partea corpului și a minții, trebuie să le acorde acestora, o îngrijire regulată, de exemplu sub forma masajului.

Cei care doresc un masaj, au practic două opțiuni - cea mai obișnuită soluție este o vizită la un salon de masaj, sau un centru de wellness. A doua modalitate de a vă răsfăța cu un masaj și de a nu fi nevoit să părăsiți confortul casei dvs. este să contactați un maseur mobil.

În acest fel, clienții economisesc timp sau preferă intimitatea mediului de acasă, unde se simt în siguranță și confortabil.

Care este modul de lucru a unui maseur mobil?

Maseurul mobil va veni la domiciliul clientului la ora convenită. Clientul ar trebui să asigure suficient spațiu pentru patul de masaj și munca maseur-ului.

Maseur-ul își aduce patul de masaj și accesoriile necesare. Clientul poate folosi prosoapele și cearceafurile proprii.

Ca și în cazul masajului într-un salon și aici ar trebui să aibă loc o conversație introductivă, în timpul căreia maseurul întreabă despre posibile contraindicații și clientul specifică care sunt dificultățile sale și la ce se așteaptă în urma ședinței de masaj.

După ședința de masaj, clientul se îmbracă, achită serviciile, iar maseur-ul își adună patul și accesoriile și pleacă. Clientul se poate relaxa în continuare în confortul propriei case.

Salonul propriu vs. maseur mobil.

Munca de maseur mobil, are avantajele și dezavantajele sale.

Avantajul este simplitatea, libertatea și flexibilitatea - fără mobilarea spațiilor, fără modificări ale clădirii și îndeplinirea cerințelor stricte de igienă, nu este nevoie să cumpărați mobilier și altele asemenea. Veți avea mult mai puține griji dacă veți dori să întrerupeți sau să opriți activitatea de maseur, sau dacă veți dori să vă încercați norocul în străinătate.

Pe de altă parte, mediul în care funcționează un maseur mobil este întotdeauna nou și străin de el și nu știe niciodată la ce să se aștepte - cât spațiu va avea și ce condiții de muncă va avea (temperatura camerei, mirosuri, sunete, prezența altor membri ai familiei , copii, animale de companie).

Prin urmare, un maseur mobil ar trebui să fie o persoană flexibilă și echilibrată, pregătită să facă față unor situații neașteptate.

Lăsați lumea să știe despre dvs

Astăzi, nu mai este o problemă să informați clienții despre serviciile pe care le oferiți. Cu toate acestea, în calitate de maseur mobil, doriți să acoperiți un tip de clienți ușor diferiți față de un salon de masaj. Prin urmare, profitați de toate posibilitățile pe care vi le oferă Internetul și rețelele de socializare.

Orientează-te pe rețelele de socializare, folosește asociații locale, lasă contactul sau cartea de vizită la profesioniști care furnizează servicii pentru corp - pedichiuriste, manichiuriste, coafeze, wellness.

Nu ezitați să investiți într-un site web conceput profesional. purtați cărți de vizită cu dvs. și lăsați-le clienților mulțumimți, cu rugămintea să le transmită mai departe prietenilor și cunoștințelor.

Maseur mobil o imagine
Un maseur mobil poate fi prezentat cu ușurință prin intermediul rețelelor sociale, dar și cărțile de vizită clasice sunt încă eficiente.

Un maseur se recomandă prin mâinile sale și serviciile pe care le oferă, dar recomandările orale, adesea nu sunt suficiente pentru a construi o clientelă constantă și fidelă.

Deplasarea și timpul

Există, de asemenea, diferențe și în ceea ce privește programările. În timp ce în salon orarul este relativ precis, atunci când vă deplasați pentru clienți, se poate întâmpla să întârziați din cauza traficului.

Nici clienții aflați în confortul casei și plăcut relaxați după masaj, nu au adesea motive să țină evidența timpului, așa că maseurul trebuie să fie disciplinat și să încerce să respecte termenele convenite.

Saloanele de masaj au stabilite în mod normal taxe de anulare, în cazul anulării masajului chiar înainte de data convenită. Maseurul mobil are o muncă complicată prin navetă, astfel încât timpul de anulare trebuie să fie mai lung (cu cel puțin 24 de ore înainte de masaj) pentru a-și putea planifica călătoria pentru ziua următoare.

Logistica și planificarea deplasărilor sunt cheia masajelor mobile, astfel încât maseurul să nu petreacă mai mult timp cu deplasările către clienți decât cu masajele în sine. Nu uitați să includeți și alte costuri de transport, precum parcarea, în prețul masajului.

Oferiți servicii și în afara programelor normale de funcționare a saloanelor de masaj, veți obține mai mulți clienți.

Siguranța și comunicarea

Mulți maseuri, în special femeile, iau în considerare și problema siguranței. Prin urmare, este adecvat să comunicați clar în activitățile dvs. promoționale ce tip de masaj oferiți și că nu este, cu siguranță, un serviciu erotic.

Dacă ceva nu vi se pare în regulă, atunci când preluați comanda unui client prin telefon, e-mail sau personal, luați în considerare dreptul la refuzarea acesteia.

Comunicați plăcut, politicos, dar profesional. Nu vă fie teamă să folosiți terminologia profesională. Este important să acționați cu seriozitate și să prezentați profesionalism și încredere.

Pentru clienții noi, cu care nu ați stabilit încă o relație bazată pe încredere reciprocă, insistați, de exemplu, ca clientul să fie îmbrăcat cel puțin în lenjerie intimă în timpul masajului.

Condiția fizică și accesoriile

Spre deosebire de un salon de masaj, unde un maseur are ajutoare pentru toate tipurile de masaj, în cadrul masajului mobil ar trebui ca maseur-ul să ia în considerare, ce tipuri de masaj poate oferi la domiciliu.

Purtarea unui încălzitor cu pietre de lavă plus un pat de masaj și alte echipamente la etajul șapte fără lift, organizarea lor sigură și confortabilă în apartamentul clientului și dezinfectarea acestora după masaj, este problematică.

Prin urmare, în oferta unui maseur mobil sunt incluse în principal tehnici pentru care mâinile sale și o masă de masaj sunt suficiente. Luați în considerare dispoziția dvs. fizică și alegeți un pat pliant, ușor și stabil.

Maseur mobil o imagine
Patul de masaj Lipt D-05 poate fi ansamblat și mutat într-o clipă, acolo unde aveți nevoie de el.

Ar trebui să aveți întotdeauna la dvs un ulei de masaj neutru, inodor și cel puțin două sau trei alte uleiuri diferite, pentru ca clientul să poată să aleagă.

Transportați o cantitate adecvată de ulei în recipiente mai mici. Este practic să aveți toate uleiurile într-un înveliș impermeabil, în cazul în care acestea s-ar vărsa. În felul acesta nu vă veți murdări toate celelalte accesorii din geantă.

Puteți ruga clienții încă de la început, să își pregătească cearceaful propriu, șervețele și prosopul, veți economisi spațiu. Este o idee bună să vă luați propriul playlist cu muzică și un difuzor portabil.

Lumânările sau bețișoarele parfumate sunt mai potrivite decât difuzer-ul, care are nevoie de o sursă de curent pentru alimentare și ar trebui să aruncați apa rămasă în el după fiecare vizită.

Maseur mobil o imagine
Când lucrați ca maseur mobil, lumânările parfumate sunt mai practice decât un difuzer. .

Nu uitați stiloul și toate documentele pe care clientul trebuie să le completeze, cum ar fi instrucțiunile și un scurt chestionar medical. De asemenea, luați cu dvs. copii ale documentelor dvs. de calificare (cel puțin certificatul în baza căruia funcționați ca maseur mobil), cărțile de vizită și materialele promoționale. Un laptop, tabletă sau notebook este un ajutor neprețuit.

Depozitați echipamentul într-o geantă practică, astfel încât fiecare lucru să aibă locul său stabilit și permanent. Este bine să puteți verifica geanta împachetată dintr-o singură privire, astfel încât să evitați uitarea accidentală a unei părți a echipamentului la client. În plus, ar trebui să exersați împachetarea genții cu produse pentru masaj, pentru a efectua această operațiune cu sigurnață și cu calm profesional atunci când plecați de la domiciliul clientului.

Rețineți, de asemenea, că purtarea unui pat și echipament de masaj este mai solicitantă din punct de vedere fizic, așa că protejați-vă spatele, relaxați-vă, planificați un număr de masaje gestionabil pe zi și îngăduiți-vă o zi liberă.

Dacă este cazul, puteți folosi un cărucior mic pentru transportul bagajelor și a patului de masaj de la mașină la casa clientului. Verificați în mod regulat dacă nimic din echipamentul dvs nu lipsește și dacă totul funcționează.

Puteți sugera clienților constanți să achiziționeze un pat de masaj pliant pentru acasă. Nu veți mai fi în felul acesta nevoit să îl transportați pe al dvs, iar clientul se poate bucura de propriul pat pe care îl poate utiliza pentru masajele la domiciliu. Este avantajos în familiile în care există mai mulți sportivi sau în cazul persoanelor persoanele care se tratează prin masaj în mod constant și des.

Maseur mobil o imagine
Puteți sugera clienților constanți să achiziționeze un pat de masaj pliant pentru acasă.

Prețul

Nu vă amăgiți cu ideea că, dacă un maseur mobil nu plătește chirie pentru spațiu, masajul oferit de el trebuie să fie mai accesibil. Adesea adevărat este tocmai opusul.

Naveta, transportul, despachetarea și împachetarea echipamentelor și adesea o modalitate mai solicitantă de a organiza comenzile clienților își merită recompensa. La urma urmei, oferiți clienților confort la cerere.

Compilați o listă de prețuri simplă și clară, separați prețul masajului și prețul transportului, astfel încât să fie mai avantajoasă masarea mai multor persoane într-un singur loc.

Rețineți că vă veți ocupa adesea de comenzi în condiții incomode, pe drum și trebuie să vă orientați în lista de prețuri fără ezitare.

Decizia

Dacă ești un maseur căruia îi plac provocările, îi place să cunoască oameni noi, îi place să călătorească și să aprecieze schimbarea mediului și, în același timp, știe să mențină pacea și bunăstarea interioară, te-ai putea bucura de munca unui maseur mobil.

Aceasta oferă în mod constant noi provocări și o schimbare plăcută în comparație cu rutina unui salon de masaj și nu necesită un capital inițial atât de ridicat.

În cele din urmă, alegerea dintre un salon de masaj și meseria de maseur mobil nu este delimitativă: ori una, ori alta. Cele două sunt relativ ușor de combinat și vă puteți bucura de beneficiile ambelor moduri de a lucra ca maseur.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.