Uleiuri de masaj vegetale și cu parafină | velvesa.ro

Uleiuri pentru masaj

Uleiurile de masaj sunt cel mai utilizat și cel mai popular produs de masaj. Datorită grăsimii naturale și a alunecării bune, acestea sunt excelente pentru masaj, iar pielea le tolerează perfect.

Încălzitoarele pentru ulei oferă posibilitatea de a efectua masaj cu un ulei mai cald decât temperatura normală a organismului uman. În acest fel mușchii se încălzesc mai repede, articulațiile se relaxează, ingredientele active ale uleiului sunt absorbite mai rapid în țesuturi și masajul este mai eficient.

Uleiurile minerale reprezentate de mărcile Tomfit, Rival, Emspoma și Yamuna oferă o alunecare excelentă și o gamă largă de efecte. Alegeți un ulei de parafină neutru,  sau optați pentru un ulei parfumat. Extractele din ierburi medicinale, uleiuri și parfumurile esențiale nu numai că conferă uleiurilor minerale un miros plăcut cu efect relaxant asupra corpului și minții, dar oferă și un efect în funcție de ingredientul selectat. Uleiurile minerale se absorb mai puțin în piele față de uleiurile vegetale, astfel încât în cazul utilizării acesora vă veți bucura și de un consum mai mic.

Uleiurile vegetale sunt fie un amestec de uleiuri extrase din părți ale plantelor, fie sunt uleiuri pure dintr-un tip de plante presate la rece. Sunt o alegere excelentă pentru piele, în special pentru masajele relaxante. Calmează, hrănesc și întrețin pielea și tenul. Multe dintre ele sunt potrivite pentru copii încă din primele zile după naștere. La fel ca uleiurile minerale, și cele vegetale pot fi îmbogățite cu uleiuri esențiale, extracte din plante și parfumuri. Uleiul ca purtător, poate introduce ingredientele active ale suplimentulor în piele și mai adânc în țesuturi.

Extractele uleioase sunt extracte concentrate de plante medicinale în ulei vegetal,  destinate tipurilor de masaj, în funcție de tipul de plante care au fost macerate în ulei.

Uleiul de magneziu nu este un ulei în adevăratul sens al cuvântului. Este o soluție saturată cu magneziu (magneziu), care după aplicare pe piele poate intra rapid, mai adânc în țesuturi și le poate furniza aproape imediat magneziul lipsă. Este eficient împotriva cârceilor, mai ales în zona gambelor și a coapselor.

ascunde descrierea
245 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

245 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații