Uleiuri pentru masaj

Uleiul de masaj este cel mai utilizat și cel mai îndrăgit produs de masaj. Datorită grăsimii naturale și a alunecării bune a auleiurilor de masaj, se masează foarte bine cu ajutorul lor, iar pielea le tolerează de asemenea, foarte bine.

Uleiurile de parafină

Sunt reprezentate de mărcileTomfit, Rival, Emspoma și Yamuna. Acestea oferă o alunecare excelentă și o gamă largă de efecte. Alegeți ueliul mineral de masaj, basic sau optați pentru un ulei cu aromă. Extractele din plante medicinale, uleiurile esențiale și parfumantele oferă uleiurilor minerale nu doar un miros plăcut cu efect relaxant pentru corp și minte, dar asigură și efectul corespunzător al ingredientului ales.

Uleiurile e masaj cu prafină, se absorb mai puțin în piele decât uleiurile vegetale, de aceea în cazul acestora vă va avantaja și un consum mai mic. Sunt potrivite pentru masajul întregului corp. Probabil cel mai îndrăgit dintre uleiurile noastre, este uleiul de lavandă. Uleiul de masaj cu lavandă tratează pielea și liniștește nu doar mușchii, ci și psihicul. Uleiul cu magneziu nu este un ulei în adevăratul sens al cuvântului. Este o soluție cu textură grasă, saturată cu magneziu, care după aplicarea pe piele poate fi absorbită rapid și aprovizionează țesuturile cu magneziul lipsă, aproape instantaneu. Este eficient împotriva cârceilor, în special în zona ghambelor și a coapselor.

Uleiuri vegetale

Sunt fie un amestec de uleiuri presate din diferite părți ale plantelor, fie sunt uleiuri pure presate la rece dintr-un singur tip de plantă. Sunt o alegere excelentă pentru piele, în special pentru masajele de relaxare, beauty și anticelulitice, precum și pentru maderoterapie. Calmează, hrănesc și întrețin pielea și tenul. Multe dintre ele sunt potrivite pentru copii, deja de la primele zile de la naștere și de asemenea sunt potrivite și pentru masajul feței și a decolteului.

la fel ca și uleiurile minerale și cele vegetale, se îmbogățesc cu uleiuri esențiale, extracte din plante și parfumante. Îndrăgite sunt uleiurile de masaj, de la producătorul ceh Saloos, care au o tradiție îndelungată. Uleiul ca purtător, poate aduce substanțele active ale ingredientului suplimentar, în piele și mai adânc în țesuturi. Uleiul vegetal de masaj, cu struguri este prețios pentru efectele lui antiîmbătrânire asupra pielii și îndrăgit pentru aroma sa plăcută, dulce. Arome naturale interesante, are și gama de uleiuri vegetale pentru masaj Verana Professional. Găsiți în această gamă arome fructate, de plante și de ciocolată, precum și amestecuri regenerante.

Pentru versatilitatea sa, este foarte îndrăgit uleiul de cocos, acesta poate fi folosit la masaj, în bucătărie, pentru îngrijirea pielii, în măști de păr, precum și pentru spălarea dinților. Un ulei bine tolerat, cu o aromă neutră, potrivit și pentru masajul copiiilor mici este uleiul de migdale. Uleiul de argan este și el prețuit pentru efectele sale anti-aging în masajul tenului și decolteului. Uleiul de floarea soarelui este îndrăgit pentru încălzirea țesutului și efectele de regenerare. Datorită prețului său avantajos, uleiul de floarea soarelui, este unul dintre cele mai potrivite uleiuri purtătoare de bază, deoarece se amestecă bine cu alte uleiuri la crearea amestecurilor de masaj.

Uleiuri presate la rece și uleiuri bio

Sunt cele mai curate uleiuri, unele dintre ele pot fi și consumate. Veți avea ce alege din această gamă pentru masajul copiiilor, a femeilor însărcinate, în cazul clienților cu pielea sensibilă, pentru masajul feței și decolteului, pentru măști de păr și, de asemenea sunt utilizate și ca ulei de corp pentru îngrijirea zilnică a pielii, chiar și a celei problematice cu acnee, psoriazis, sau eczeme. Uleiul de ricin susține creșterea genelor, sprâncenelor și a părului, uleiul de susan încălzește și îmbunătățește circulația sângelui, uleiul de cânepă are efecte puternic regenerante. În cazul problemelor cu pielea și aici ne referim și la pielea mâinilor maseurilor, se recomandă masajul cu ulei de jojoba, a cărui proprietăți sunt asemănătoare sebumului din pielea umană.

Extracte uleioase

Infuzii concentrate de plante medicinale în ulei vegetal, destinate unor tipuri specifice de masaj în funcție de tipuri de ierburi, care au fost macerate în ulei. Cel mai îndrăgit este uleiul de sunătoare, care are o culoare tipică roșie și este folosit în masajul Breuss. Uleiul de sunătoare este creditat cu capacitatea de a hrăni și hidrata discurile intervertebrale (mai multe informații în articol).

Încălzitoare pentru uleiurile de masaj
Acestea permit efectuarea masajului cu ulei mai cald, decât corpul uman. Mușchii se încălzesc mai repede, articulațiile se relaxeză, componentele eficiente ale uleiului sunt absorbite mai repede în țesuturi, iar masajul este mai eficient.

Pompițe și recipiente

Sunt ajutoare practice pentru manipularea uleiurilor de masaj. Din ambalajele mari, este practic să turnați o cantitate mai mică de ulei de masaj, într-un recipient mai mic, care este mai ușor de manipulat. Recipientele sunt potrivite și pentru combinarea propriilor amestecuri de masaj, ulei purtător cu uleiuri esențiale, sau de plante. Pompița pentru ulei de masaj, face posibilă dozarea cu ușurință, rapidă și precisă, a cantității dorite de ulei de masaj, în palmă.

ascunde descrierea
235 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

235 produse corespund criteriilor solicitate