Mese de masaj

Oferim mese de masaj pliabile, fixe și electrice de calitate excelentă, precum și saltele de masaj pliabile, confortabile și o gamă largă de accesorii pentru masaj, pentru maseuri, fizioterapeuți, cosmeticiene și medic

Tipuri de mese de masaj

Atunci când alegeți o masă de masaj, este bine să cunoașteți exact scopul pentru care o veți folosi. Tipurile individuale de mese de masaj, au scopul lor și oferă diferite beneficii utilizatorului.

Mese de masaj pliabile

Mesele de masaj pliabile sunt universale și se potrivesc atât maseurilor începători, precum și într-un salon de masaj unde se lucrează la flux continuu. Este cel mai îndrăgit tip de masă de masaj, utilizat în școlile de masaj.

Avantajele mesei de masaj pliabile:

 • stabilitatea
 • capacitate de încărcare relativ mare
 • ușor de depozitat și transportat
 • tapițerie confortabilă
 • posibilitate de reglare a înălțimii
 • avantajoasă din punct de vedere financiar

;esele de masj marca Lipt® își mențin calitatea timp îndelungat. Convingeți-vă din recenzie.

Mese de masaj electrice
Masa de masaj electrică este cea mai bună alegere pentru confortul clientului și a maseurului. Cel mai mare avantaj al unei mese electrice, este posibilitatea de a schimba înălțimea acesteia, chiar și atunci când clientul se află deja culcat pe ea. Acest lucru îi permite maseurului să lucreze la o înălțime ideală și să-și protejeze coloana vertebrală și brațele. Singurul dezavantaj al unei mese de masaj electrice, este costul mai mare.

Avantajele mesei de masaj electrice: 

 • setarea înălțimii cu clientul deja așezat pe masă
 • ridicarea ușoară, cu ajutorul telecomenzii, a pedalei, sau a comutatorului de pe cadru
 • Acces confortabil pentru clienții care au probleme de mobilitate
 • capacitate mare de încărcare și stabilitate, chiar și în timpul procedurilor de masaj, sau fizioterapie, mai solicitante


Mese de masaj staționare

Masa staționară este o masă cu o structură din lemn masiv și o capacitate mare de încărcare. Este utilizată în principal în domeniul asistenței medicale, ca pat de examinare, însă, este potrivită pentru orice tip de terapie.

Avantajele mesi staținare pentru masaj: 

 • capacitate mare cde încărcare
 • stabilitate
 • materiale rezistente
 • tapițerie confortabilă, mai înaltă
 • greutatea redusă a mesei

Salteaua pentru masaj
Salteaua de masaj cu dimensiunile sale de 200 x 120 x 4 cm este potrivită pentru masajul thailandez, shiatsu și alte tehnici de masaj efectuate pe saltea, precum și pentru exerciții și reabilitare. Este ușor de pliat, se livrează împreună cu o gentă textilă solidă pentru depozitare și transport.

dacă v-ați ales deja masa de masaj, inspirați-vă cu privire la, alte lucruri de care veți avea nevoie, pentru un masaj de calitate.

Cum să alegeți masa de masaj?

masa de masaj, este baza unui salon de masaj iar în afară de maseuri, aceasta poate fi folosită și de către fizioterapeuți, cosmeticiene, sau medici. Ce trebuie luat în considerare înainte de alegerea mesei de masaj?

Luați în considerare scopul utilizării

Dacă sunteți doar la început în lumea masajului, sau doriți să deveniți maseur mobil, cel mai mult veți aprecia masa pliabilă pentru masaj.

SFAT: Doriți să aflați mai multe despre viața unui maseur mobil?

Univerzálnym lehátkom pre začiatočníka i profesionála je Masážny stôl Lipt® D-05. Ak chcete mať masáž len ako hobby prínosné pre zdravie rodiny a známych, odporúčame cenovo výhodný, no rovnako pohodlný a stabilný model Masážny stôl Lipt® DS-01.

În salonul de masaj, în cel de cosmetică, dar și pentru fizioterapie, va fi potrivită masa de masaj electrică, într-un cabinet medical, masa staționară. Dacă oferiți diferite tipuri de masaj, cu siguranță vă va fi de folos și salteaua pentru masaj.

Materialul are și el un rol important

În cazul paturilor pliabile pentru masaj aveți de ales, între o construcție din lemn de fag dur, sau de aluminiu.

Mesele cu construcție din aluminiu, sunt ceva mai ușoare. Dacă este nevoie să transportați des masa de masaj, aceasta este o alegere ideală. Lemnul, ca material natural, are o flexibilitate mai mare și poate rezista mai ușor la presiunile în schimbare, chiar și la cele din laterale. Latura estetică are și ea o influență, fie că preferați lemnul natural, sau liniile curate ale metalului.

Lățimea patului

Un parametru cheie, care determină, dacă dvs veți masa confortabil și dacă clientul va sta confortabil.

Un pat de masaj cu o lățime de 70 cm, este considerat ideal. Cu mici excepții, mâinile clientului pot încăpea confortabil pe el, iar maseurul nu trebuie să se întindă prea mult în timpul masajului. O masă de masaj mai îngustă de 65 cm, este incomodă pentru client dacă nu se utilizează cotiere, iar o lățime de peste 80 cm, este nepotrivită pentru masaj, cu excepția cazului în care, sunteți un maseur foarte înalt. Paturile mai late, se realizează la comandă, pentru alte tipuri de terapie, de exemplu pentru exerciții de reabilitare.

Posibilitatea de reglare a înălțimii

Dacă veți utiliza patul zilnic, sau foarte des pentru masaje, de dragul propriei săsnătăți ar trebui să vă asigurați că aveți posibilitatea de reglare a înălțimii.

Care este înălțimea ideală a patului de masaj? Fiecare maseur are propriul sistem de lucru, dar în general se recomandă, ca patul să fie la înălțimea maximă, atinsă de pumnul strâns al mâinii când stați relaxat. Acordați o atenție deosebită intervalului de înălțime reglabilă, dacă sunteți semnificativ mai scund, sau mai înalt.

SFAT: Ce alți factori, în afară de înălțimea corectă a mesei de masaj, ajută maseurul să se mențină în formă?

Capacitatea de încărcare și stabilitatea

Stabilitatea patului este asigurată de soluția sa structurală. Pentru paturile pliabile, este un sistem de cabluri de oțel, pentru paturile electrice și staționare, este o construcție robustă, respectiv, materialul și metoda de fixare a picioarelor.

Capacitatea portantă este suficientă și în cazul paturilor pliabile, pentru majoritatea clientelei obișnuite a maseurului. Dacă vă dedicați unui alt tip de terapie și lucrați cu clienți supraponderali, sau obezi, alegeți mai bine un pat staționar sau electric.

Grosimea tapițeriei

Nu vă lăsați induși în eroare, o saltea mai înaltă, nu înseamnă neapărat o masă de masaj mai confortabilă. Importantă este calitatea și densitatea spumei de umplutură.

Spuma densă este suficient de confortabilă, deja de la grosimea de 4 cm. În cazul paturilor cu umplutură mai groasă, un client mai greu, se poate afunda în pat, iar atunci este mai problematic pentru maseur să ajungă în părțile laterale ale corpului, ceea ce este incomod, de exemplu, când se masează picioarele.

Accesorii pentru paturile de masaj

Datorită echipamentului suplimentar pentru mesele de masaj și pentru maseur, masajul va fi mai simplu, mai confortabil și mai eficient.

Cel mai îndrăgit accesoriu pentru masa de masaj este cilindrul sau semicilindrul de poziționare. Cilindrul de poziționare, din piele ecologică ușor de curățat, este un ajutor practic pentru maseur, pentru a susține picioarele, capul sau poziționa clientul întins pe o parte.

Geanta pentru patul de masaj din textil solid, va proteja tapițeria patului de praf și deteriorare mecanică în timpul transportului, sau atunci când trebuie să depozitați pentru un timp patul de masaj. Tocmai de aceea este foarte des căutată, în special de către maseurii mobili.

Servicii adiționale

Masa de masaj nu este un consumabil, este cea mai importantă investiție în munca dvs de maseur. Asigurați-vă că prețul mesei de masaj include certificatul de garanție și service-ul post garanție.

Dacă există orice fel de problemă la masa de masaj, aceasta îl împiedică pe maseur să lucreze. Calitatea meselor noastre de masaj, a fost dovedită de-a lungul anilor și suntem siguri de ea. Pentru aceste cazuri excepționale, oferim un serviciu reclamație expres, în cadrul căruia, vă vom livra rapid o piesă de schimb, sau un pat complet nou în perioada de garanție, astfel încât să puteți continua lucrul cât mai curând posibil.

ascunde descrierea
42 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

42 produse corespund criteriilor solicitate