Paturile de masaj

22.1.2011Velvesa recomandăCitire la 5 minut
Paturile de masaj

Un salon de masaj nu ar fi nimic fără un pat de masaj, care este una dintre părțile de bază necesare ale salonului, sau echipamentului unui maseur mobil. S-ar putea spune că formează inima spațiului de masaj, deoarece cu câteva excepții, fără un pat de masaj, pur și simplu nu puteți și nu veți oferi clientului confort și un masaj relaxant. Satisfacția clientului se bazează pe mulți factori. Nu subestimați calitatea și construiți-vă o bază solidă pentru cariera de masaj și o clientelă mulțumită, cu ajutorul paturilor de masaj de calitate.

Alegeți calitatea

Paturile de masaj pot fi alese dintr-o gamă variată. În mod obișnuit acestea sunt concepute din material precum lemn, sau aluminiu. Puteți întâlni paturi pliabile și nu în ultimul rând paturi electrice pentru masaj, care sunt de cea mai înaltă calitate. Ce beneficii vă pot oferi aceste tipuri individuale de paturi de masaj?

Paturi cu construcție din lemn sunt realizate din lemn tare de fag și pot fi aproape întotdeauna pliate. Atunci când alegeți un astfel de pat, trebuie să vă gândiți bine dacă acesta va fi amplasat permanent în salon, sau daca îl veți lua cu dvs la locuința clientului. Paturile cu structura din lemn sunt pliabile, iar greutatea lor redusă le recomandă pentru utilizare universală. La paturile cu structură din lemn puteți regla înălțimea și căteva poziții diferite, așadar acestea nu sunt destinate exclusiv masajului, ele pot fi utilizate și în cosmetică, sau ca paturi de examinare. Tetierele pot fi de asemenea poziționate în funcție de nevoia clientului. Paturile sunt captușite cu spumă de 4 cm grosime, cu densitate mare și astfel confortul clientului este pe deplin asigurat. Unele paturi de masaj sunt căptușite cu spumă de până la 7 cm grosime și tapițate cu așa-numitul Soft-Touch, care exprimă proprietățile spumei cu memorie, datorită căreia veți asigura un confort maxim clienților dvs. Paturile cu structură din lemn, sunt disponibile și într-o versiune cu deschideri detașabile în zona abdomenului și a sânilor, acestea fiind potrivite și pentru femeile însărcinate.

Paturile cu structură din aluminiu se deosebesc prin greutatea lor mică. Așadar, dacă sunteți un masseur mobil și vă deplasați des la locuințele clienților dvs, cu siguranță veți aprecia acest tip de pat. La fel ca și în cazul paturilor cu structură din lemn și aici aveți posibilitatea de reglare a înălțimii , înclinării și poziției precum și a tetierei. Materialul tetierei și aspectul general al acesteia a fost creat astfel, încât cusăturile sau alte denivelări să nu deranjeze clientul iar acesta să se poată bucura de masaj, fără presiuni inutile.

Echipament professional

Paturile electrice pentru masaj, sunt destinate profesioniștilor în domeniu, cei pentru care efectuarea masajului este o ocupație full-time. Dacă doriți să le oferiți clienților dumneavoastră maximă satisfacție, relaxare și confort, atunci paturile electrice sunt create pentru dvs. Cum va arăta patul, depinde în multe privințe tot de alegerea dvs. Lățimea patului o determinați dumneavoastră și tot dumneavoastră decideți dacă patul va avea decupaje laterale pentru un acces mai bun la client. Spuma de înaltă densitate, în două straturi, acoperită cu piele ecologică, sau piele de înaltă calitate, subliniază relaxarea perfectă. Și în acest caz, puteți regla înălțimea, înclinarea sau tetiera. Patul de masaj electric este destinat saloanelor de masaj. Datorită greutății relative mari a acestuia nu aveți cum să vă deplasați cu el la domiciliul clienților.

Dacă dețineți un pat de masaj nu ar trebui să uitați nici de geanta pentru patul de masaj. Nu numai că veți transporta patul de masaj în geantă, dar vă va ajuta și să preveniți deteriorarea mecanică și astfel toate zgârieturile inutile și murdăria. Ar trebui să achiziționați și o tetieră de calitate, care nu va incomoda clientul. Foarte ultile sunt de asemenea cilindrul și semicilindrul pșentru patul de masaj, cu ajutoul cărora pot fi poziționate corect genunchii, gleznele, sau capul.

Patul de masaj este un echipament absolut necesar și primordial pentru maseur. Dacă și dvs doriți să vă impresionați clienții cu un masaj liniștitor și relaxant, nu trebuie să neglijați calitatea patului și posibilitățile pe care acesta vi le oferă. Alegeți cu grijă patul pentru masaj. Precauția dvs va fi răsplătită prin clienți mulțumimți care vor reveni cu regularitate la dvs.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.