Pliabile

Găsiți aici mese pentru masaj, fizio-kineto terapie și cosmetică, relizate din lemn de fag de calitate superioară, sau aluminiu și o saltea mare pliabilă pentru masaj, pentru masajele, care nu se efectuează pe masa de masaj.

mesele de masaj pliabile sunt utile pentru maseurii, care se deplasează des la domiciliul clienților, dar sunt potrivite și pentru folosirea zilnică într-un salon de masaj. Sunt practice, ușor de depozitat și de transportat, dar în același timp stabile iar cu îngrijirea și utilizarea potrivită, vor rezista ani de zile.

Mesele de masaj pliabile, dispun de o construcție din lemn de fag solid, sau aluminiu. Stabilitatea meselor, este garantată și de un sistem din cabluri de oțel. Suprafața meselo este tapițată cu pilele ecologică plăcută la atingere, iar în cazul meselor pentru gravide, a celor de aluminiu și a celor reglabile, tapițeria este în varianta soft-touch. Se pot desface și plia, foarte ușor și rapid, ceea ce este foarte avantajos în cazul, în care trebuie să vă deplasați la domiciliul clienților, sau în cazul în care trebuie să depozitați masa, atunci când nu o folosiți. Mesele de masaj Lipt au o capacitate de încărcare dinamică, de până la 130 kg. Reglarea înălțimii se face în câteva secunde. Citiți, de ce este atât de importantă, reglarea înălțimii potrivite a mesei de masaj.

De lemn, sau de aluminiu?

Masa de aluminiu, fără accesorii, cântărește doar 11,5 kg. Din acest motiv este foarte potrivită pentru un maseur, care se deplasează des la domiciliul clienților și trebuie să transporte patul de masaj. Înălțimea mesei se reglează prin blocare, cu ajutorul manșetelor glisante pe picioarele mesei, cea ce este foarte practic și rapid.

Masa de lemn, datorită designului plăcut a lemnului de fag, evocă un sentiment de natură, puritate și design funcțional. Înălțimea este ușor de reglat folosind șuruburile de blocare.

Care este cel potrivit pentru mine?

  • DS-01 este un pat parctic, la un preț foarte plăcut pentru un maseur începător, sau pentru masajele la domiciliu. O soluție economică pentru salonul de masaj, potrivit ca un pat „de rezervă“ sau ca un pat pentru deplasări – doar 12,6 kg fără accesorii.
  • D-05 este nava amiral a mărcii Lipt. Practic, ușor de depozitat, stabilă, confortabilă, cu un design plăcut și gamă largă de accesorii. Datorită decupajelor în partea din față a construcției, este perfectă și pentru masajul capului, sau al feței. În recenzii, veți afla în afară de alte lucruri și faptul că D-05 vă va servi mult și bine, ani de zile.
  • D-05V și DS-01V sunt mese de masaj pliabile cu posibilitate de poziționare – o parte pote fi ridicată până la un unghi de 60°, ceea ce face posibilă poziționarea clientului.
  • DT-03 este o masă de masaj nu doar pentru clientele gravide. Pe lângă tapițeria mai înaltă (7 cm) moale, soft touch, dispune și de dopuri detașabile în zona sânilor și a abdomenului. Prin urmare, masa va servi și ca un pat luxuriant tapițat, pentru masaje relaxante.
  • HL-01 este o masă de masaj pliabilă cu construcție din  aluminiu. Avantajul acesteia este o greutate mai mică (fără accesorii, doar 11,5kg) și cea mai simplă adaptare a înălțimii mesei.

Masă de masaj, sau saltea?

Salteaua pentru masaj este potrivită nu doar pentru masaje, care se efetuează pe saltea (de exemplu masajul tailandez, shiatsu). Datorită dimensiunii sale generoase 120 x 200 cm, este potrivită și ca saltea pentru exerciții, relaxare, exemplificarea exercițiilor pentru clienți, sau exerciții de reabilitare cu clienții. Modalitatea practică de depozitare în geanta de transport, care este inclusă în preț, predestinează salteaua la o gamă largă de utilizări.

Pachete avantajoase pentru maseur și salon

În aceste pachete găsiți tot ceea de ce aveți nevoie, conform experienței noastre acumulate în ani de zile. Dacă vă gândiți să vă înscrieți la un curs de masaj, dacă tocmai începeți să lucrați ca maseur, sau dacă tocmai deschideți un salon de masaj, un pachet de produse la preț avantajos, vi se va potrivi cu siguranță.

Pentru cine sunt potrivite pachetele individuale?

  • Maseur BASIC este o soluție excepțională pentru absolvenții cursurilor de masaj și pentru maseurii începători. Găsiți în el toate dotările necesare pentru masajul clasic.
  • Maseur DELUXE este un pachet luxuriant pentru maseur, cu echipamentul de bază și cu produse, care vor facilita masajul și îl vor face mai plăcut. Este potrivit și pentru un maseur mobil.
  • Salon BASIC este un pachet cu echipamentul de bază pentru un salon de masaj. Din experiența noastră, maseurii începători, aleg aproximativ acest set de produse atunci când deschid un salon de masaj și mai târziu adaugă echipamente în funcție de nevoile lor.
  • Salon DELUXE este un pachet pentru un salon de masaj bine dotat, pe care îl puteți deschide publicului imediat. Toate echipamentele de bază necesare, plus un plus de lux, pentru un masaj și mai bun, toate la un preț avantajos.
ascunde descrierea
11 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

11 produse corespund criteriilor solicitate