Mese de masaj pliante din lemn sau aluminiu | velvesa.ro

Pliabile

În secțiunea de mese de masaj pliabile, veți găsi mese de masaj din lemn de fag, sau aluminiu de calitate și o saltea de masaj pliantă, mare și confortabilă, pentru masajele care nu se efectuează pe masa de masaj.

Mesele de masaj pliante, sunt apreciate de maseuri care călătoresc adesea la clienți, dar sunt potrivite și pentru utilizare normală într-un salon de masaj. Acestea sunt practice, compacte și ușor de transportat, dar și stabile și vor rezista ani de zile atunci când sunt utilizate și îngrijite în mod corespunzător.

Mesele de masaj pliante, au o construcție din lemn masiv de fag, sau din aluminiu. Stabilitatea meselor este, de asemenea, îmbunătățită și de sistemul de corzi din oțel. Suprafața meselor este tapițată cu o piele ecologică plăcută la atingere, în cazul meselor pentru gravide, a celor din aluminiu și a paturior reglabile din material plăcut și moale soft-touch. Acestea pot fi dezasamblate și pliate foarte ușor și rapid, ceea ce este avantajos dacă masa trebuie transportată la domiciliul clienților, sau depozitată economic atunci când nu este utilizată. Mesele de masaj Lipt au o capacitate dinamică de încărcare de până la 130 kg. Reglarea înălțimii este o chestiune de câteva momente.

Din lemn, sau din aluminiu?

Masa din aluminiu cântărește doar 11,5 kg fără accesorii. Prin urmare, este extrem de potrivită pentru un maseur care călătorește la domiciliul clienților și trebuie să poarte masa cu el. Înălțimea șezlongului se ajustează prin blocarea prin intermediul  punctelor glisante pe picioarele șezlongului, ceea ce este foarte practic și rapid.

Masa din lemn, datorită design-ului plăcut al lemnului de fag evocă un sentiment de natural, curat și design funcțional. Înălțimea se reglează ușor, cu ajutorul șuruburilor de blocare. Lemnul ca material natural, rezistă bine încărcăturii și datorită construcției, mesele de masaj Lipt, sunt stabile și vă puteți baza pe ele.

Care este cea potrivită pentru mine?

  • DS-01 este o masă practică cu un preț foarte plăcut pentru un maseur începător, sau pentru masaje la domiciliu. Este o soluție economică pentru un salon de masaj, potrivită ca o masă „de rezervă“ sau masă transportabilă – doar 12,6 kg fără accesorii.
  • D-05 este nava amiral a mărcii Lipt. Masă practică, compactă, stabilă, confortabilă, cu un design plăcut și o gamă largă de accesorii. Datorită decupajelor din partea din față a construcției, va servi perfect și pentru masajele capului și feței.
  • D-05 V este o masă de masaj posibilitate de reglare – una dintre părți poate fi ridicată într-un unghi de până la 60°, ceea ce oferă mai multe posibilități de poziționare a clientului. În rest D-05 V copiază toate proprietățile mesei D-05.
  • DT-03 este o masă de masaj nu doar pentru gravide. În afară de tapițeria mai înaltă, plăcută la atingere, de tip soft-touch de 7 cm, această masă are capace detașabile în zona sânilor și a burții. Masa va servi ca un pat cu tapițerie de lux pentru masaje extrem de relaxante.

Masă, sau saltea?

Salteaua pentru masaj, nu este potrivit doar pentru tipurile de masaje care se efectuează pe saltea (de exemplu, masaj thailandez, shiatsu). Datorită dimensiunilor sale generoase, este potrivită și ca saltea pentru exerciții, relaxare, demonstrații de exerciții pentru clienți, sau exerciții de reabilitare cu clientul. Modul practic de pliere într-o geantă portabilă, care este inclusă în preț, predestinează salteaua unei utilizări mult mai diversificate.

ascunde descrierea
11 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

11 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații