Miros plăcut în salonul de masaj: 6 sfaturi, despre cum să-l obțineți

10.5.2022Viața maseuruluiCitire la 5 minut

La atmosfera confortabilă din salonul de masaj, sau cel terapeutic, contribuie cu siguranță și parfumul din ambient. Pentru ca acesta să fie cu adevărat plăcut, este deosebit de important să aerisiți des, să fiți atenți la concentrația potrivită a parfumului ambiental și să nu combinați prea multe arome odată. Și totuși cum puteți obține parfumul dorit? În articolul de astăzi vă vom propune câteva modalități de a obține un salon plăcut parfumat.

O aromă plăcută creează o atmosferă confortabilă

Difuzer - un design plăcut și o metodă sănătoasă de parfumare a aerului

Atunci când vine vorba despre răspândirea aromelor, difuzoarele sunt cu siguranță numărul unu. Se recomandă combinarea uleiurilor esențiale naturale pure, cu apă distilată. Sedimentarea mineralelor din apa obișnuită, de la robinet (calcarul), pot deteriora difuzorul iar acesta trebuie curățat frecvent.

Utilizarea difuzer-ului are multe avantaje. Puteți controla cu ușurință concentrația mirosului în funcție de cantitatea de ulei esnțial pe care o adăugați, puteți combina fără probleme mai multe arome, iar aparatul ca atare poate fi un accesoriu frumos potrivit design-ului interior. Iar în comparația cu clasica lumânare, nu există pericol de incendiu.

Dispersarea uleiurilor esențiale în aer, cu ajutorul unui difuzor cu ultrasunete, este o alternativă sănătoasă la curățarea și parfumarea aerului. Difuzorul nu încălzește uleiurile esențiale, ci creează o ceață fină din apă și ulei esențial.

Difuzoarele ultrasonice sunt extrem de îndrăgite

Efectele parfumului de la difuzor depind de, uleiul esențial pe care îl alegeți:

  • relaxare - lavandă, portocală, bergamotă
  • eliberare de stres –tămâie, mandarină, ylang-ylang
  • concentrare mai bună - litsea cubeba, citronella, pachuli
  • îmbunătățirea dispoziției - portocală, gepfruit, lime
  • eliberarea căilor respiratorii - eucalipt, pin, camfor
  • îmbunătățirea digestiei - salvie, lămâie, mentă
  • un somn mai bun - melisă cu citronella, petitgrain, lavandă
  • repelent al insectelor - cuișoare, iarba de lămâie, lemn de cedru

Odorizant natural - practic și rapid

O noutate în domeniul parfumurilor concentrate pentru utilizare imediată sunt odorizantele naturale. Amestecurile de uleiuri esențiale, combinate de experții în aromoterapie, trebuie doar pulverizate în aer și rămâne să vă bucurați de parfumul plăcut asociat cu efectele pozitive ale uleiurilor esențiale conținute.

Datorită pulverizatorului, consumul este într-adevăr minim iar odorizantul vă va servi bine pentru o perioadă lungă de timp. Recipientul din sticlă asigură calitatea constantă a conținutului.

Lumânare de masaj naturală, Citrus 100ml

Lumânare de masaj naturală, Citrus 100ml

42,49 Lei

Lumânare de masaj - aromă, masaj și atmosferă toate într-un singur produs

Imaginați-vă, cum clientul dvs este întâmpinat în salon, de un parfum plăcut și flacăra pâlpâitoare a unei lumânări. Iar la scurt timp după aceea îl așteaptă un masaj cu ceara caldă, plăcută a lumânării.

Tocmai astea sunt lumânările de masaj. Un mod foarte original de utilizare a unui produs de masaj, care combină aromaterapia, termoterapia și masajul.

Aroma-lămpile - utilizarea variabilă a unui accesoriu de interior frumos

Aromalămpile desigur, nu emană parfum de unele singure. Dar sunt un accesoriu frumos de interior, ele completează atmosfera și pot fi folosite cu uleiuri esențiale, sau ceară parfumată.

Pe piață există o gamă largă de aroma-lămpi, majoritatea realizate din ceramică. Avantajul lor este întreținerea ușoară și combinația dintre flacăra lumânării cu parfumul uleiului esențial la alegere.

Lumânări parfumate

Lumânările - simple și clasice

Lumânările parfumate sunt o modalitate clasică și foarte plăcută de a adăuga nu doar miros, ci și o atmosferă plăcută de relaxare în salon.

Flacăra strălucitoare liniștește și evocă un sentiment de confort. Lumânările parfumate le puteți pune în diverse sfeșnice, sau recipiente și completați astfel design-ul interior al salonului de masaj.

Avantajul lumânărilor este ușurința în utilizare, nu au nevoie de nici un serviciu și tot ce este nevoie este, să se respecte principiile muncii în siguranță în jurul unui foc deschis.

Buchețele din plante - pentru energiile pe care nu le vedem

Buchețelele din plante sunt foarte specifice prin parfumul lor. Cu toate acestea, dacă efectuați terapii în practica dvs, care lucrează mult cu energia, sau chakrele, puteți curăța spațiul prin arderea acestor buchețele de plante.

Majoritatea buchețelelor din plante sunt pe bază de salvie

Buchețelele din plante le puteți utiliza și pentru curățarea energetică a locuinței, sau a oricărui alt spațiu, sau încăperi.

Aroma din salonul dvs, derivă și de la mijloacele de masaj utilizate, dezinfectanți și detergenți, utilizați. Așadar nu uitați să aerisiți des și să nu combinați prea multe mirosuri și arome. Chiar și unii clienți pot veni la masaj, purtând un parfum mai puternic, sau pot solicita un ulei de masaj mai aromatizat iar dacă dvs aveți deja în difuzer o altă aromă, câteodată din aceste combinații se poate crea un mix prea greu. În cazul parfumurilor și a aromelor, este valabil faptul că mai puțin înseamnă întotdeauna mai mult.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații