Buchete de plante aromaterapeurice

Buchetele de plante aromaterapeutice sunt fumigene naturale, care prin aroma lor naturală, specifică, potențează plăcerea și efectele relaxante ale masajului, sau a kinetoterapiei.

Buchetele de plante aromaterapeutice, crează o atmosferă relaxantă, reduc stresul, încordarea și susțin un somn de calitate. În plus, fumul din buchetele de plante aromaterapeutice, curăță aerul și ține la distanță insectele.

Buchetele de plante pot fi folosite în saloanele de masaj, cabinete de tetrapie, dar și acasă. În timpul meditației, rugăciunii, sau a ritualurilor, fumul din buchetele de plante elimină energiile negative din obiecte, spații și aură.

Cea mai îndrăgită plantă pentru producția buchetelor aromaterapeutice este salvia albă și salvia albastră. Salvia albă se caracterizează printr-o aromă specifică condimentată, în timp ce varianta albastră, are o aromă delicată, asemănătoare lavandei. Amestecurile de plante sunt combinate în funcție de efectele lor benefice. De exemplu, se pot folosi lavandă, eucalipt sau mentă, care completează parfumul de salvie și îi evidențiază proprietățile pozitive.

ascunde descrierea
3 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

3 produse corespund criteriilor solicitate