Buchete de plante aromaterapeutice cu salvie | velvesa.ro

Buchete de plante aromaterapeurice

Buchetele din plante sunt fumigene naturale care, cu aroma lor naturală specifică, pot îmbunătăți plăcerea și efectele relaxante ale masajului sau kinetoterapiei.

Evocă o atmosferă liniştitoare, reduc stresul, tensiunea şi promovează un somn de calitate. În plus, fumul din buchetele aromaterapeutice curăță aerul și respinge insectele. Buchetele aromaterapeutice pot fi folosite în saloanele de înfrumusețare, centre terapeutice, dar și acasă. În timpul meditațiilor, rugăciunilor sau ritualurilor, fumul din buchetele de plante, servește la respingerea energiei negative din obiecte, spații și aure.

Cea mai îndrăgită plantă pentru producția buchetelor aromaterapeutice este salvia albă și salvia albastră. Salvia albă se caracterizează printr-o aromă specifică condimentată, în timp ce varianta albastră are o aromă subtilă, asemănătoare lavandei. Amestecurile de plante sunt combinate în funcție de efectele lor benefice. Pot fi utilizate de exemplu lavanda, eucaliptul, sau menta, pentru a completa parfumul salviei și pentru a evidenția proprietățile sale benefice.

ascunde descrierea
5 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

5 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații