Odorizante naturale

Odorizantele naturale cu uleiuri esențiale, sunt o modalitate sănătoasă și ecologică de parfumare, umidificare și purificare a aerului din interior.

Odorizantele de interior marca Saloos sunt concepute pe bază de uleiuri esențiale 100% naturale. Se fac remarcate printr-un miros fin, proaspăt și natural, care poate neutraliza mirosurile neplăcute. Se potrivesc atât pentru birou, cât și în apartament, pentru împrospătarea aerului în dormitor, baie, sau wc.

Uleiurile esențiale individuale, din care sunt compuse odorizantele naturale, au diverse efecte benefice asupra corpului și minții.

Difuzați uleiurile esențiale pulverizându-le în aer și vă puteți bucura imediat de efectul calmant, stimulant, sau antiseptic asupra corpului și psihicului. Deoarece utilizarea odorizantului natural este atât de simplă, îl puteți integra cu ușurință în mediul dvs. de muncă și acasă.

Compoziția pur naturală a odorizantelor Saloos nu irită sistemul nervos și căile respiratorii. Odorizantele naturale pe bază de uleiuri esențiale sunt, prin urmare, potrivite persoanelor care suferă de alergii și astmaticilor.

ascunde descrierea
6 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

6 produse corespund criteriilor solicitate