Uleiuri esențiale naturale masaj și aromoterapie | velvesa.ro

Uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale sub formă de aromoterapie, fac parte integrantă din procedurile wellness.

În oferta noastră găsiți uleiuri esențiale 100% naturale a mărcilor cehești Saloos și Atok. Acestea sunt potrivite pentru inhalații, băi și în preparate pentru masaj.

Rețeta generală pentru prepararea propriului amestec de masaj este de 50 ml de ulei purtător (de preferință ulei vegetal simplu presat la rece ) și 5 până la 20 de picături dintr-un ulei esențial. În cazul uleiurilor esențiale trebuie urmărite recomandările – unele se utilizează doar în concentrații scăzute, sau nu sunt potrivite pentru anumite probleme sau afecțiuni de sănătate (tensiune arterială scăzută sau crescută, sarcină, afecțiuni renale etc.). Esențele de citrice nu sunt recomandate în perioada verii, atunci când ne expunem timp îndelungat razelor solare, aceste uleiuri sunt fotosensibilizante și pot apărea pete pe piele.

Depozitați uleiurile esențiale în sticluțe originale, închise la culoare, ideal la întuneric și la temperatura camerei. În timpul utilizării aveți grijă să nu inversați dopurile recipientelor, acest lucru poate afecta calitatea esențelor.

ascunde descrierea
81 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

81 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații