Din culisele velvesa: Ce ne luăm noi acasă | velvesa.ro

Din culisele velvesa: Ce ne luăm noi acasă

3.11.2022Velvesa recomandăCitire până la 10 minut

Te-ai întrebat vreodată ce folosesc din velvesa oamenii înșiși din velvesa? Așa că astăzi vă vom împărtăși câteva sfaturi garantate. Pentru aceste produse mergem noi în depozit.

Vom începe cu articolele pe care mulți dintre noi le avem acasă. Poate le cunoașteți și dvs. și poate tocmai ați găsit un pont pentru un cadou de Crăciun. Deci, aceste lucruri sunt populare și verificate temeinic de noi, velvesienii.

Crema tailandeză Namman Muay miroase (sau miroase urât, după părere) aproape în fiecare zi. Andrea își freacă genunchiul, Papek spatele, Tomáš gâtul pentru că are nevoie să se răcorească, iar ceilalți de cele mai multe ori gâtul sau umerii obosiți de la statul la computer și mușchii obosiți de la sală sau de la masaj. De fapt, majoritatea dintre noi am trecut deja la Strongpower cu o compoziție asemănătoare ți un preț mai favorabil, pe care noi il considerăm ca fiind un produs mai eficient. Avem chiar și întotdeauna un sertar de urgență.

Pistolul cu vibrații îl avem de asemenea în camera de urgență. Aici suntem, nu? Dar câțiva dintre noi au investit într-un pistol de masaj vibrant și îl avem acasă? Un articol excelent pentru masarea rapidă a părților obosite ale corpului. Marele său avantaj este că o persoană poate masa singură aproape întregul corp. Păcat că creierul nu, uneori ar fi de folos.

Prosoapele, mici, mari, prosopioare, fiecare dintre noi a început cu un set de culori și deja funcționează. Absorbție excelentă, dimensiune perfectă, calitate bună, culori moi, frumoase și durează mult timp. Paleta de culori este atât de largă încât a fost aleasă de fiecare baie până acum.

Difuzoarele și uleiurile esențiale fac parte din fiecare gospodărie nobilă. Singurul lucru asupra căruia nu suntem de acord este alegerea uleiurilor esențiale, fiecare are propriile preferințe. Martin preferă mentă vara, iar în restul anului preferatele lui sunt ylang-ylang-ul și cuișoarele, Peter a ales imediat un set Magia aromaterapiei și are miroasa aceea ce îi place. Líviei îi place cel mai mult mirosul de paciuli și bergamotă, iar Erik curăță aerul cu aromă de arbore de ceai iar iarna își încântă sufletul cu aromă de mandarină, portocală și lavandă..

Saltelele de masaj cu presopunctură le avem în ofertă de ceva vreme, dar se pare că toți ne-am îndrăgostit. Petra a descris experiența ei cu salteaua într-un articol separat. Pe baza căreia, apropo, a cumpărat și Papek una, iar Lívia stă întinsă și ea pe un arici pentru masaj acasă.

Ei bine, să trecem la recomandările anumitor persoane. Faceți cunoștință cu uriașii.

Andrea știe totul despre depozitul nostru și îl păstrează într-o ordine exemplară. Aďka se așează până când totul este la vârf și de aceea o doare uneori umărul sau genunchiul.Așa că benzile, Muay sau Medistikul și merge mai departe. Ca parte a relaxării sale, își toarnă sare de baie în cada acasă, chiar și peștii sunt permiși. Aceștia sunt sub formă de mănuși tip burete. Când alege un cadou, îi place să caute produse cosmetice din bere.

Zuzana a încercat ajutoarele pentru madroterapie și a câștigat rolă cu patru cuburi. În stoc, merge sau stă în picioare toată ziua, așa că se spune că această rolă este perfectă pentru a-ți masa picioarele seara în timp ce te uiți la televizor. Zuzi este și ea interesată de reflexoterapie, așa că a dobândit literatura relevantă și evaluează șlapii ca fiind foarte practici.

Peter este oficial cel mai tânăr membru al nostru, care asigură furnizarea de noi produse către depozit. Are cea mai mare experiență cu benzile din epoca sa fotbalului. Când a ales cadoul, a primit un tip pentru sarea de baie și a ieșit grozav. Se gândește ce culoare de prosoape să aleagă și crede că va ajunge un singur set. Ei bine, când te gândești, Peťo...

Papek (da, este o poreclă, dar îl vom numi altfel pe Martin) știe IT și un milion de alte lucruri, el este adesea în centrul companiei. Acasă, pornește pentru copii difuzorul. Cunoașteți probabil situația, doi copii mici, grădiniță, muci, tuse. Muay sau Strongpower sunt vechii săi prieteni din trecutul sportului profesionist.

Tomáš este cel care asigură aprovizionarea cu mărfuri către depozit și de cele mai multe ori se plimbă cu Muay pictat la gât. Lui Tomi îi place să încerce toate produsele noi și cel mai recent este mulțumit de exemplu de detergentul pentru spălat cu enzime. Și are cea mai mare ofertă de ansamblu pentru dezinfectanți.

Martin este vânzătorul nostru și, de altfel, cel mai în vârstă membru al echipei. Nu este străin de abilitățile de masaj, așa că nu trebuie să-i lipsească acasă tetierele unică folosință și spiritul pentru masajul cu ventuze. Preferă masajul cu uleiuri vegetale cu miros neutru precum cel de migdale Tomfit sau Neutral de la Saloos și își pictează clientela cu Tiger Balm. Martin recomandă ca și cadou peelingul bio de ciocolată de la Saloos, se spune că a primit deja laude de la cadorisiți de mai multe ori.

Petra se află în spatele aproape fiecărui text pe care îl poți găsi pe paginile velvesa, rețelele de socializare și buletinele informative. Masează pe patul Lipt®D-05 cu amestecurile sale preferate de uleiuri vegetale de la Saloos, topul e Nouă flori , și când este necesar , îmbunătățește masajul cu ventuzele din silicon. Îi pune în mâncarea câinelui uleiul de cânepă , să aibă o blană frumoasă și să nu se miște în bucătărie fără prosoape de hârtie și șervețelele super absorbante.

Lívia este conducătorul nostru în contabilitateLa ei acasă, lucrează adesea la remodelarea casei, grădinilor și mașinilor; ea aprovizionează gospodăria cu prosoape, prosoape de hârtie, bere și săpunuri din plante cu glicerină și cremele pe baza de bere pentru mâini.

Cine nu-l cunoaște pe Erik, probabil, nu ne-a sunat niciodată înainte. Erik reușește să aibă un telefon pe fiecare ureche și să pună o comandă în sistem în același timp. Modul lui preferat de a se relaxa este prin a se înmoaie într-o baie cu sare sau cu bombă eferveșcentă. Anii a lăudat încălzirea electrică a păturii de ani de zile, care poate rezista la spălare și încă încălzește în siguranță. Și șamponul cu bere îi consideră baia reședință permanentă.

Jakub este șeful și directorul nostru. Mai are pe birou un masajer pentru cap antistres și poartă inele de presopunctură în buzunare. Kubo are acasă pentru masaj patul Lipt®D-05 și mult iubitul său ulei de cocos.

Așa că și asta este velvesa, formăm o echipă care aduce echipamente și servicii de masaj în unitățile de terapie intensivă pentru clienți.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații