Din culisele velvesa: Ce ne luăm noi pentru acasă

3.11.2022Velvesa recomandăCitire până la 10 minut

V-ați întrebat vreodată ce din velvesa, folosesc înșiși oamenii care lucrează pentru velvesa? Astăzi, vă vom împărtăși câteva sfaturi verificate și cu efect garantat. Pentru aceste produse, mergem noi în depozit.

Vom începe cu articolele pe care mulți dintre noi le avem acasă. Poate le cunoașteți și dvs. și poate tocmai ați găsit un pont pentru un cadou de Crăciun. Deci, aceste lucruri sunt îndrăgite și verificate temeinic de noi, velvesienii.

Crema tailandeză Namman Muay miroase la noi (sau pute, depinde de gusturi) aproape în fiecare zi. Andrea își masează genunchiul, Papek spatele, Tomáš gâtul, pentru că are nevoie să se răcorească, iar ceilalți de cele mai multe ori gâtul sau umerii obosiți de la statul la computer și mușchii obosiți de la sală, sau de la masaj. De fapt, majoritatea dintre noi am trecut deja la Strongpower cu o compoziție asemănătoare și un preț mai favorabil, pe care noi îl considerăm ca fiind un produs mai eficient. Îl avem întotdeauna în sertarul de urgență.

Pistolul cu vibrații se află și el în sertarul de urgență. Ne e bine aici, nu-i așa? Dar câțiva dintre noi am și investit într-un pistol de masaj vibrant și îl avem și acasă. Un articol excelent pentru masarea rapidă a părților obosite ale corpului. Marele său avantaj, este că o persoană își poate masa singură aproape întregul corp. Păcat că creierul nu, uneori ar fi de folos.

Prosoapele, mici, mari, șervete, fiecare dintre noi a început cu un set de culori dar nu s-a putut opri doar la atât. Absorbție excelentă, dimensiune perfectă, calitate bună, moi, culori frumoase și rezistente în timp. Paleta de culori este atât de largă, încât s-a găsit o culoare potrivită pentru fiecare baie până acuma.

Difuzoarele și uleiurile esențiale fac parte din fiecare gospodărie velvesiană. Singurul lucru asupra căruia nu suntem de acord este alegerea uleiurilor esențiale, fiecare are propriile preferințe. Martin preferă mentă vara, iar în restul anului preferatele lui sunt ylang-ylang-ul și cuișoarele, Peter a ales imediat un set Magia aromaterapiei și alege de fiecare dată aroma de care tocmai are chef. Liviei îi place cel mai mult mirosul de paciuli și bergamotă, iar Erik curăță aerul cu aromă de arbore de ceai, iar iarna își încântă sufletul cu aromă de mandarină, portocală și lavandă.

Saltelele de masaj cu presopunctură le avem în ofertă de ceva vreme, dar se pare că toți ne-am îndrăgostit. Petra a descris experiența ei cu salteaua într-un articol separat. Pe baza căreia, apropo, a cumpărat și Papek una, iar Lívia stă întinsă și ea pe un arici pentru masaj acasă.

Ei bine, să trecem la recomandările concrete ale persoanelor. Faceți cunoștință cu velvesienii.

Andrea Andrea știe totul despre depozitul nostru și îl păstrează într-o ordine exemplară. Aďka nu face pauză până când totul nu este tip-top aranjat și de aceea o doare uneori umărul, sau genunchiul. Așadar își ia benzile de taping, Muay-ul, sau Medistikulși funcționează bine mai departe. Ca parte a relaxării, își toarnă sare de baie în cada de acasă și nu renunță în nici un chip la peștișorii ei. Peștișorii sunt aceste mănuși tip burete. Când alege un cadou, îi place să ofere produse cosmetice din bere.

Zuzana a încercat accesoriile pentru maderoterapie, iar câștigătoare a fost rolă cu patru cuburi. În depozit se plimbă, sau stă în picioare toată ziua, așa că spune ea, această rolă este perfectă pentru a-ți masa picioarele seara, în timp ce te uiți la televizor. Zuzi este pasionată și de reflexoterapie, așa că a achiziționat literatura relevantă și evaluează șlapii ca fiind foarte practici.

Peter este oficial cel mai tânăr membru al nostru, care asigură furnizarea de noi produse către depozit. Cea mai mare experiență o are cu benzile de taping, din perioada în care juca mult fotbal. Când a fost nevoit să aleagă un cadou, a primit ca sfat să ofere sare de baie și zice că a ieșit grozav. Se gândește ce culoare de prosoape să-și aleagă și crede că îi va ajunge un singur set. Ei bine, dacă tu crezi asta, Peťo ...

Papek (da, este o poreclă, dar noi nu îi spunem altfel lui Martin) știe IT și un milion de alte lucruri, adesea ne batem pentru atenția lui în companie. Acasă, pornește pentru copii difuzorul. Cunoașteți probabil situația, doi copii mici, grădiniță, muci, tuse. Muay sau Strongpower sunt vechii lui prieteni, din trecutul său de sportiv de performanță.

Tomáš este cel care asigură aprovizionarea cu mărfuri către depozit și de cele mai multe ori se plimbă uns cu Muay-ul la gât. Lui Tomi îi place să încerce toate produsele noi și cel mai recent este mulțumit de exemplu de detergentul pentru spălat cu enzime. Și are cele mai vaste cunoștințe despe oferta de dezinfectanți.

Martin este vânzătorul nostru și, de altfel, cel mai în vârstă membru al echipei. Nu este străin de abilitățile de masaj, așa că nu trebuie să-i lipsească acasă tetierele unică folosințăși spirtul pentru masajul cu ventuze. Preferă masajul cu uleiuri vegetale cu miros neutru, precum cel de migdale Tomfit sau Neutral de la Saloos și își unge clienții cu Tiger Balm. Martin recomandă ca și cadou peelingul bio de ciocolată de la Saloos, spune că a primit deja de mai multe ori laude, de la cei cărora le-a oferit acest peeling drept cadou.

Petra se află în spatele aproape fiecărui text pe care îl poți găsi pe paginile velvesa, rețelele de socializare și newsletter. Masează pe patul Lipt®D-05 cu amestecurile sale preferate de uleiuri vegetale de la Saloos, topul e Nouă flori, și când este necesar, îmbunătățește masajul cu ventuzele din silicon. Îi pune în mâncare câinelui uleiul de cânepă, să aibă o blană frumoasă și nu se mișcă în bucătărie, fără prosoape de hârtie și șervețelele super absorbante.

Lívia este șefa noastră în contabilitate. La ei acasă, se lucrează adesea la renovarea casei, grădinii, sau a mașinii; ea aprovizionează gospodăria cu prosoape, prosoape de hârtie, săpunuri pe bază de bere și săpunuri din plante cu glicerină și cremele pe baza de bere pentru mâini.

Cine nu-l cunoaște pe Erik, probabil, nu ne-a sunat niciodată. Erik reușește să aibă un telefon pe la fiecare ureche și să înregistreze o comandă în sistem, în același timp. Modul lui preferat de a se relaxa este prin inetrmediul unei băi fierbinți cu sare, sau cu bombă eferveșcentă. . De ani de zile laudă pătura încălzitoare, electrică, care rezistă și la spălare și în continuare încălzește bine. Chiar și șamponul cu bere consideră baia lui Erik, ca fiind reședința sa permanentă.

Jakub este șeful nostru și proprietarul firmei. Pe birou are în permanență un masajer pentru cap antistres și poartă inele de presopunctură în buzunare. Kubo are acasă patul Lipt®D-05 pentru masaj și preferatul său este ulei de cocos.

Așadar, asta este velvesa, noi toți formăm o echipă, care aduce echipamente pentru masaj și suport de nota zece, tuturor unităților de îngrijire intensivă pentru clienți.

Articolul nostru v-a inspirat, pentru ceva nou, însă vă lipsesc echipamentele necesare?
[blue_block_text]

Comentarii la articol 0

Fiți prima persoană care adaugă un comentariu.

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații