Prosoape

Prosoapele mici și mari de calitate, din frote, sunt echipamente indispensabile în centre wellness, saloane de masaj, cosmetică și pedichiură, unități de cazare dar și acasă.

Prosoapele mici și mari din bumbac, de la firma Uniontex, le oferim la gramaj standard, dar și mai mare, în culori vii, inclusiv alb clasic și în diferite dimensiuni.

Gama largă de culori disponibile, permite potrivirea coloritului prosoapelor mari și mici cu echipamentul salonului și astfel, crearea unui mediu armonios pentru masaj și terapie. Vă puteți de asemenea forma, un set de prosoape mari și mici, albe, sau colorate, pentru acasă.

Prosoapele mici sunt potrivite pentru saloanele de masaj și hoteluri ca prosoape de mâini pentru oaspeți, pentru acoperirea feței în timpul masajului, în timpul masajului feței, mâinilor și a piciorelor, dar și ca protecție pentru tetieră în impul masajului.

Prosoapele mari și mici de dimensiune clasică, le recomandăm pentru acoperirea și ștergerea clienților în timpul masajului, pedichiurii, manichiurii, a tratamentelor cosmetice, precum și în centre wellness și unități de cazre. Prosoapele mari și mici de tip COMFORT au un gramaj mai mare, sunt moi, pufoase și luxuriante.

Pentru saună și wellness, dar și pentru uz casnic, sunt potrivite kilt-urile pentru saună și turbanele pentru păr. Turbanele au o croială specială și o buclă cu nasture, pentru a păstra forma potrivita. Protejează părul în saună și la duș și de asemenea, sunt folosite ca prosoape pentru păr după spălare, sau în timpul tratamentelor pentru păr.

Foarte practice sunt prosoapele sport din microfibră. Sunt potrivite nu doar ca prosoape pentru sport și sală. Datorită faptului că sunt ușoare, dar totuși mențin căldura, sunt plăcute pentru acoperirea corpului, în timpul masajului, sau a altor tratamente. Prosoapele din microfibră sunt cu uscare rapidă, fapt care este foarte practic și facilitează întreținerea acestora.

Prosoapele mari și mici de lucru, de tip WORK, sunt ieftine și calitative. Sunt moi, absorb bine și au durată de viață lungă.

ascunde descrierea
15 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

15 produse corespund criteriilor solicitate