TIGER BALM

Balsam original Tiger Balm pentru utilizare locală, cu efect analgezic și antiinflamator cu o gamă largă de utilizări.

TIGER BALM este o marcă de renume mondial de unguente pentru tigri, folosită de peste un secol. Balsamurile își obțin efectele vindecătoare exclusiv din uleiurile eficiente de plante. Selecția de ierburi sălbatice variază în funcție de tipul de balsam - cele preferate sunt balsamul de tigru alb și balsamul de tigru roșu.
Unguentele tradiționale conțin camfor, care favorizează circulația sângelui și are efecte analgezice și antiinflamatoare, precum și mentol, care are un efect răcoritor cu final încălzitor și ajută la ameliorarea temporară a durerii, combinate cu uleiuri esențiale, care conferă balsamului o aromă deosebită și sprijină efectele lor vindecătoare.
Se pot aplica pe tot corpul, iar cu ajutorul unui masaj delicat se activează efectele benefice ale unguentului de tigru.

Unguentul de tigru alb este un medicament tradițional pentru răceli, dureri de cap, migrene și promovează un somn liniștit.
Unguentul special de tigru roșu are efect de încălzire și ajută împotriva durerilor musculare și articulare, de asemenea, pentru durerile reumatice și artritice.

Unguentul de tigru este potrivit înainte de antrenament și alte activități fizice solicitante, pentru regenerarea mușchilor și articulațiilor, pentru dificultăți de respirație și după mușcăturile de insecte.

ascunde descrierea
2 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

2 produse corespund criteriilor solicitate