Saltele de presopunctură pentgru masaj și reabilitare | velvesa.ro

Saltele pentru presopunctură

Saltelele pentru presopunctură sunt accesorii speciale pentru masaj și reabilitare, care asigură efectele relaxante și terapeutice ale tehnicii chinezești de presopunctură.

Sunt saltele moi, disponibile în diferite dimensiuni sau sub formă de perne din bumbac, sau in. Pe suprafața lor există rozete circulare cu vârfuri din plastic, care pot apăsa simultan mai multe puncte de presopunctură. Presopunctura este inspirată din principiile acupuncturii, dar este o procedură mai blândă și mai puțin intensivă, potrivită și pentru masajul la domiciliu.

Cel mai des salteaua pentru masaj este utilizată pentru spate, călcâie, ceafă, brațe și lombar. Ajunge să vă puneți în picioare pe saltea, să vă așezați, sau să vă întindeți pe spate iar rozetele asigură o compresie suficientă punctelor reflexe ale diferitelor părți ale corpului.

Masajul prin presopunctură, încearcă în mod tradițional să mențină echilibrul energiilor Ying și Yang, vizând să realizeze relaxarea deplină și să ajute în tratarea diferitelor boli. Salteaua de masaj prin presopunctură aduce relaxare, stimulează circulația sângelui și reglează sistemul nervos, ajutând în cazul durerilor musculo-scheletice și a migrenelor, tonifiază pielea, susține somnul de calitate, are un efect benefic asupra problemelor digestive si susține tratamentul bolilor cronice, cardiovasculare si neurohormonale.

ascunde descrierea
7 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

7 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații