Saltele pentru presopunctură

Saltelele de presopunctură sunt accesorii speciale pentru masaj și reabilitare, care oferă efectele relaxante și terapeutice specifice tehnicii chinezești de acupresură.

Sunt saltele moi, disponibile în diferite dimensiuni, sau sub formă de perne din bumbac, sau in. Pe suprafața acestora se află rozete circulare, cu vârfuri din plastic, care au capacitatea de a presa, mai multe puncte de presopunctură în același timp. Presopunctura este inspirată din acupunctură, vorbim totuși despre o procedură mai blândă și mai puțin intensă, care este potrivită și pentru masajul la domiciliu.

Salteaua de presopunctură, cunoscută și sub denumirea de iplicator, este utilizată cel ami des pentru spate, călcâie, gât, mâini și trunchi. Este suficient să călcați pe saltea, să vă așezați, sau să vă întindeți pe aceasta, iar rozetele vor asigura compresie suficientă, pe punctele reflexe, ale diferitelor părți ale corpului.

Potrivit tradiției, masajul prin presopunctură, se străduiește să mențină echilibrul energiilor Ying și Yang, dorind să obțină relaxarea deplină și să ajute la tratarea diferitelor boli. Salteaua de masaj pentru presopunctură oferă relaxare, stimulează circulația sângelui și reglează sistemul nervos, ajutând astfel în cazul durerilor musculo-scheletice și a migrenelor, tonifiind pielea, promovând un somn de calitate, având un efect benefic asupra problemelor digestive și sprijinind tratamentul bolilor cronice, cardiovasculare și neurohormonale.

ascunde descrierea
6 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

6 produse corespund criteriilor solicitate