Medistik

Expertul canadian în durere disponibil în trei forme diferite, cu modalități practice de aplicare - stick, spray sau roll-on.

Un produs de masaj eficient cu un conținut ridicat de salicilat de metil și mentol pentru ameliorarea durerilor musculare și articulare. Datorită ambalajului practic sub formă de spray, stick și roll-on, acesta poate fi aplicat direct în zona problematică fără a fi nevoie să vă spălați mâinile după aplicare.

Extrem de potrivit pentru toți sportivii pe teren. Nu ocupă mult spațiu și ajută la răcirea sau încălzirea țesutului după cum este necesar.

Baza tuturor celor trei tipuri de produse este similară, dar în spray veți găsi, de asemenea, ingrediente naturale pentru nutriția articulațiilor și ligamentelor, susținerea formării cartilajului, cu efecte antiinflamatorii.

DUAL Stick stickul se caracterizează prin conținutul maxim de component de încălzire salicilat de metil. După utilizare, aduce un efect rapid sub formă de ameliorare sau eliminare a durerii. Încălzește și răcește în același timp, în funcție de starea țesutului.

Ice roll-on conține ingrediente naturale, care prin răcirea rapidă protejează zona problematică de inflamație accelerând prin urmare masiv, circulația sângelui la nivelul pielii, ameliorând astfel rigiditatea mușchilor și articulațiilor, mai ales în zona picioarelor, a spatelui și a gâtului. Ajută și în cazul migrenei. Funcționează similar cu crioterapia locală.

ascunde descrierea
2 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

2 produse corespund criteriilor solicitate