Accesorii Wellness

O selecție bogată de accesorii de wellness care pot fi folosite acasă în cadă sau la duș, în saună, la masaj și pentru stimularea pielii în lupta împotriva celulitei.

Mănușile și periile de masaj din materiale naturale vor fi apreciate atât la saună cât și în baia dvs. Datorită mânerului lung, veți ajunge și în zona spatelui, sau la picioare și puteți oferi atenție și îngrijire pielii pe toată suprafața corpului.

Accesoriile mici de masaj cu rotițe din lemn, sau plastic sau proeminențe ovale vor implica și copiii în masaj, printr-o formă jucăușă. Preșurile și rolele de masaj pentru picioare stimulează punctele reflexe ale picioarelor. Un astfel de masaj relaxează întregul corp și ameliorează durerea.

Accesoriul de masaj iubit de toată lumea este dispozitivul de masaj al capului. Acest păianjen pentru masaj cu capete rotunjite pe proiecții flexibile din metal relaxează plăcut pielea capului, ameliorează stresul și ajută la durerile de cap. Cu o utilizare regulată, îmbunătățește circulația sângelui la nivelul scalpului, ceea ce are efecte pozitive asupra creșterii și calității părului.

ascunde descrierea
39 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

39 produse corespund criteriilor solicitate