Încălzitor pentru uleiuri de masaj

Încălzitorul de ulei de masaj, este un dispozitiv profesional, cu ajutorul căruia, le veți oferi clienților dvs, un masaj de lux, cu ulei cald. Încălzitoarele de ulei de masaj, încălzesc uleiul păstrându-l ulterior la temperatura setată.

Masajul cu ulei mai cald decât temperatura corpului uman, are un efect calmant și relaxant. Când utilizați ulei de masaj cald, mușchii se încălzesc mai repede, tendoanele și articulațiile se relaxează. Mușchii clientului sunt alimentați cu sânge mai repede, mușchii rigfizi se relaxează mai ușor, iar masajul este mai eficient. Așadar, prin încălzirea uleiului, nu doar că îi oferiți clientului o experiență plăcută, o îngrijire de top și relaxare mentală, dar masajul devine mult mai eficient, cu același efort depus din partea maseurului.

Încălzitorul de ulei, cu un singur recipient, este destinat atât pentru saloanele de masaj obișnuite, cât și pentru maseurii mobili, sau masajul la domiciliu. De asemenea, este potrivit pentru persoanele care trebuie să-și trateze în mod regulat articulațiile, mușchii sau cicatricile cu ulei cald.

Încălzitorul cu mai multe recipiente este util în centre wellness mai mari. Puteți avea pregătite mai multe tipuri de ulei de masaj încălzit, eventual, același încălzitor poate fi utilizat de mai mulți maseuri, sau terapeuți.

Recipientele de rezervă pentru încălzitorul de ulei vă permit să aveți întotdeauna pregătit ulei cald, după preferințele clientului concret. Pur și simplu umpleți recipientul practic cu dozator, cu cantitatea necesară de ulei de masaj, îl introduceți în încălzitorul de ulei de masaj, setați dispozitivul și îl porniți.

Încălzirea uleiului de masaj în încălzitor, durează în mare 10-20 min.

ascunde descrierea
7 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

7 produse corespund criteriilor solicitate