Lămpi aromaterapeutice

Lămpile aromaterapeutice, prin evaporarea uleiurilor esențiale, oferă efectele pozitive ale aromaterapiei și creează o atmosferă plăcută și relaxantă în orice mediu.

Aromaterapia are efecte benefice asupra corpului și minții. Elimină stresul, îmbunătățește starea de spirit și calmează. Reușește acest lucru prin evaporarea uleiurilor esențiale. Lămpile aromaterapeutice pot parfuma eficient spațiile saloanelor de masaj, sau a unităților medicale și, datorită utilizării lor simple, vă puteți bucura de aromaterapie și acasă.

În locașul superior, adâncit al lămpii se adaugă un amestec de apă și ulei esențial sau se pune o bucată de ceră parfumată pentru evaporare. Aroma pentru lampă o puteți alege în funcție de efectele benefice ale uleiurilor esențiale specifice, de exemplu lavanda calmează și promovează un somn de calitate, melisa cu citronella ameliorează durerea și scade tensiunea arterială, lămâia și portocala îmbunătățesc starea de spirit prin aroma lor revigorantă, litsea cubeba are efecte anti-depresive și îmbunătățește concentrarea, eucaliptul are efect benefic asupra căilor respiratorii iar salvia ajută în cazul problemelor digestive.

În partea de jos a lămpii se introduce o lumânare, care va încălzi apa, sau ceara din lampă și astfel răspândește în aer parfumul esențelor.
Lămpile aromaterapeutice sunt produse în diferite forme, dimensiuni și culori, așadar pe langa efectele relaxante pe care le au, sunt și un accesoriu estetic potrivit pentru interioare.

ascunde descrierea
2 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

2 produse corespund criteriilor solicitate