Extracte uleioase din plante

Extractele uleioase din plante sunt o combinație de uleiuri vegetale pure și extracte concentrate din plante medicinale.

Extractele uleioase din plante, folosesc proprietatea de resorbție a pielii, adică capacitatea acesteia de a absorbi substanțe hrănitoare, regenerante și vindecătoare. Conțin extracte din plante medicinale eficiente, care prin ulei, sunt absorbite mai bine în piele.

Masajul cu extracte uleioase din plante, aduce regenerare intensivă, ameliorarea durerii, catifelarea și hidratarea pielii. Extractele uleioase sunt potrivite și pentru masajul pielii sensibile cu tendințe de iritare.

Cel mai faimos extract uleios din plante, folosit în special pentgru masajul spatelui (în special pentru masajul Breuss al spatelui, cu accent pe regenerarea discurilor intervertebrale) este ueliul de sunătoare. Are o tradiție îndelungată în medicina populară. Uleiul de sunătoare are în timpul masajului, un efect plăcut de încălzire asupra mușchilor și în același timp regenerează pielea și are efect antiinflamator.

Extractul uleios de sunătoare, datorită proprietăților sale excepționale, este adesea inclus în amestecuri speciale de masaj pentru mușchii obosiți și pentru sportivi.

Sportivii cunosc, de asemenea, efectele excepționale ale uleiului de masaj de arnică. Acesta relaxează semnificativ mușchii în timpul masajului, ameliorează oboseala și durerea acestora și îmbunătățește semnificativ circulația sângelui. De asemenea, este potrivit pentru tratamentul umflturilor, contuziilor, vânătăilor și înțepăturilor de insecte

ascunde descrierea
7 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

7 produse corespund criteriilor solicitate