Cearșafuri de unică folosință

Cearșafurile de unică folosință realizate din material nețesut, din hârtie, sau din materiale combinate, oferă un standard de igienă ridicat și o soluție economică pentru orice tip de unitate.

Materialul nețesut, este un material fin la atingere, neutru față de piele și foarte absorbant. Protejează suprafața patului de masaj, a patului de examinare, a scaunului de masaj, sau a patului cosmetic, de murdărirea cu produsele de îngrijire, sau cu transpirație.

Cearșafurile de unică folosință le oferim în diferite dimensiuni. Cearșafurile perforate, au perforații la fiecare 100 m, pentru a separa cu ușurință lungimea necesară fără a fi nevoie să folosiți foarfecă.

Cele mai îndrăgite din oferta noastră sunt cearșafurile de unică folosință gata tăiate, din material nețesut, în dimensiuni exacte potrivite patului de masaj.

Cearșafurile de hârtie în două straturi sunt utile în special pentru masaje și tratamente în timpul cărora lucrați cu produse de masaj care pătează, sau colorează, de exemplu ciocolată, miele, nămol de turbă, sau ulei de sunătoare. De asemenea, sunt potrivite pentru proceduri într-un salon de înfrumusețare și pot fi folosite și în saloanele de bronzat, sau cabinete medicale.

Cearșafurile de unică folosință în două straturi, impermeabile au ca strat inferior folie. Vor servi bine în toate tratamentele cu produse mai lichide. În saloanele de masaj, sau cosmetică, acestea sunt în special împachetările și peeling-urile. Cearșafurile de unică folosință impermeabile sunt adesea folosite în cabinetele medicilor, pentru diferite tipuri de examinări, ca protecție pentru mesele de examinare.

ascunde descrierea
20 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

20 produse corespund criteriilor solicitate