Mingi fitness

Mingile de fitness vă permit s efectuați o gamă largă de exerciții.

În oferta noastră găsiți mingi fitness din materiale de calitate, de diferite dimensiuni și culori și de asemenea pompe, care vă permit să umflați mingea la dimensiunea și duritatea potrivită.

Mingea de fitness se alege conform înălțimii și greutății utilizatorului. De exemplu mingea fitness cu diametrul de 75 cm este potrivită pentru persoanele cu înălțimea de 175-185 cm și are o capacitate de încărcare de până la 200 kg.

Mingile fitness sunt destinate în primul rând exercițiilor fizice, sunt potrivite atât pentru copii, cât și pentru începători. Ele pot servi, de asemenea, ca un ajutor în reabilitare, sau ca echipament pentru exercițiile de tonifiere folosind echilibrul.

Mingile de fitness sunt, de asemenea, folosite ca echipament alternativ pentru șezut dinamic. Nu este însă indicat să stați pe minge de-a lungul întregii zile de lucru, se recomandă însă alternarea statului pe minge, cu statul pe scaun.

Mingea de fitness este îndrăgită și ca un ajutor pentru femeile însărcinate, sau mamele cu nou născuți. Legănarea regulată pe mingea de fitness, ameliorează presiunea abdominală în etapele finale ale sarcinii. Pentru bebeluși legănarea este o amintire din interiorul pântecului mamei, îi liniștește și îi adoarme. 

ascunde descrierea
8 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

8 produse corespund criteriilor solicitate