Terapie la cald

Terapia la cald, este o metodă terapeutică bazată pe utilizarea efectelor benefice ale căldurii.

Deosebit de îndrăgite sunt Împachetările cu turbă de unică folosință alături de pernele calde pentru turbă. Turba este bogată în substanțe organice precum acidul humic, taninuri și enzime. Pielea stimulată de căldură absoarbe bine nutrienții eliberați din turbă. Turba are, de asemenea, un efect pozitiv asupra reînnoirii celulelor pielii, întărește sistemul de apărare a pielii și contribuie la regenerarea acesteia. Împachetările cu turbă sunt recomandate pentru bolile reumatice cronice, pentru tratamentul leziunilor, oboseala musculară, pentru îmbunătățirea stării bolilor pielii (psoriazis, eczeme), pentru bolile sistemului digestiv, urologic și ginecologic și respirator.

Ca parte a terapiei cu căldură uscată, oferim comprese de turbă – termofor (sticlă) pentru rinichi, gât. Acestea se încălzesc pur și simplu, turba reține căldura pentru o lungă perioadă de timp și sunt pregătite de utilizare oriunde – acasă, la birou, în călătorii, dar și în saloanele de masaj pentru relaxarea și încălzirea mușchilor și articulațiilor înainte sau după masaj.

Turba pentru băi în diverse volume, este utilizată nu numai în spațiile de wellness și spa, dar este potrivită și pentru uz casnic. O baie caldă cu turbă tratează și hrănește pielea, relaxează mușchii și articulațiile și are efecte benefice asupra psihicului. Turba este procesată în particule atât de mici încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la înfundarea scurgerii.

Împachetările de parafină cu diverși aditivi sunt utilizate pentru încălzirea mușchilor și articulațiilor și tratarea pielii. Sunt recomandate pentru boli inflamatorii ale articulațiilor, reumatism, traume ale aparatului locomotor, probleme respiratorii etc. Avantajul lor este posibilitatea de a separa o parte a compresei și a o modela în jurul unui loc dureros de pe corp.

ascunde descrierea
14 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

14 produse corespund criteriilor solicitate