Cărți și CD-uri pt sistemul de exerciții SM | velvesa.ro

Sistemul SM

Ajutoare pentru stabilizarea spirală a coloanei vertebrale (inițial Stabilizarea și Mobilizarea coloanei vertebrale - Sistemul SM).

În oferta noastră veți găsi frânghie elastică de bază și sportivă, saltele, tije de susținere, și capete de prelungire.

Exercițiu conform MUDr. Smíšek este recomandat ca o prevenire și rezolvare a problemelor musculo-scheletice comune, rezultate dintr-un stil de viață sedentar, sau a obiceiurilor incorecte și de asemenea pentru prevenirea deteriorării mușchilor, articulațiilor și tendoanelor în sport. În domeniul fizioterapiei, este un exercițiu de reabilitare după leziuni sau operații și soluționarea problemelor de sănătate (scolioză, tulburări ale discului intervertebral etc.).

Stabilizarea spirală a coloanei vertebrale este un exercițiu unic de reabilitare provenit din Republica Cehă, cu o metodologie sofisticată și în continuă evoluție. Exerciții simple, dar eficiente, pentru întărirea mușchilor contractați slăbiți și a întinderii lanțurilor musculare. Prin crearea unui corset muscular, corpul se echilibrează, nu numai durerile de spate sunt reduse, exercițiile au un efect excelent asupra digestiei, respirației și sănătății generale.

ascunde descrierea
8 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

8 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații