Sistemul SM

Frânghie elastică de bază și sportivă, saltele, bară de sprijin pentru exerciții, extensii și o mulțime de literatură, CD-uri și DVD-uri pentru exerciții de stabilizare a coloanei vertebrale (sistem SM).

Stabilizarea spirală a coloanei vertebrale, cunoscută inițial sub denumirea de sistem SM, este un exercițiu de reabilitare unic, originar din Republica Cehă cu o metodologie rafinată și continuă evoluție. La prima vedere exerciții simple cu corzi speciale, pentru sistemul SM, sunt extraordinar de eficiente pentru întărirea mușchilor slăbiți și stretching-ul mușchilor comprimați, din lanțurile musculare. Prin crearea unui corset muscular, corpul intră în echilibru, nu numai că durerile de spate sunt ameliorate, dar exercițiile fizice au și un efect excelent asupra digestiei, respirației și sănătății generale.

Exercițiile conform MUDr. Smíšek sunt recomandate drept prevenție și soluție a problemelor comune ale aparatului locomotor, care sunt rezultatul unui stil de viață sedentar, sau al unor obiceiuri proaste. Exercițiile regulate din sistemul SM, sunt de asemenea o prevenire a deteriorării mușchilor, articulațiilor și tendoanelor în sport. În domeniul fizioterapiei are rol de exercițiu de reabilitare după accidentări, sau operații și rezolvarea problemelor de săntate (scolioză, tulburări ale discului intervertebral etc.).

Este recomandabil să învățați principiile de bază ale exercițiilor sistemului SM sub supravegherea unui kinetoterapeut. Mai târziu, puteți practica și alte exerciții acasă, conform CD-urilor și DVD-urilor cu instrucțiuni. Sistemul SM oferă exerciții care întăresc întregul corp, corectează coloana vertebrală, inclusiv coloana cervicală, ajută la durerile de spate, gât și partea inferioară a spatelui și învață mersul corect.

ascunde descrierea
8 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

8 produse corespund criteriilor solicitate