Unguente, creme și spray-uri cu efect anti-durere | velvesa.ro

Produse împotriva durerii

Creme, spray-uri și balsamuri pentru ameliorarea durerilor de spate, gât, mușchi, articulații și tendoane și suprimarea inflamației.

Substanțe naturale și pe bază de plante eficiente în cremele funcționale ajută organismul să relaxeze mușchii, tendoanele și articulațiile, reduc durerea și previn procesele inflamatorii.

Creme, spray-uri și balsamuri funcționale după tip recomandăm folosirea înainte, în timpul sau după masaj și exerciții fizice și în caz de durere:

  • înainte de masaj sau performanță preparatele funcționale se încălzesc, alimentarea cu sânge și relaxează mușchii, care sunt mai bine și mai rapid pregătiți pentru masaj sau exerciții fizice
  • în timpul masajului aplicarea de substanțe active crește și efectul general al masajului, în timpul exercițiilor fizice (de exemplu, ciclism, drumeții), aplicarea previne crampele și febra musculară
  • după masaj și performanță agenții de masaj funcționali relaxează mușchii, suprimă manifestările febrei musculare și inflamației și prelungesc și intensifică efectul masajului
  • pentru durere sunt cremele, spray-urile și balsamurile funcționale o alternativă mai simplă și mai sănătoasă la medicamentele pentru durere și ipsos

Cremele, balsamurile și spray-urile funcționale pot fi combinate cu uleiuri sau emulsii de masaj ca parte a masajului.

Amestecurile sunt folosite cu succes pentru durerile de spate, pentru probleme cu discurile intervertebrale, dureri în articulații, tendoane și durere acută imediat după o accidentare sau un efort fizic mai mare.

Amestecurile pentru dureri trebuie doar aplicate într-un strat subțire și masați ușor după cum este necesar. Nu se aplică pe zone mari ale corpului, ci se aplică local în mod repetat în locurile în care se simte durerea și rigiditatea mușchilor, articulațiilor sau tendoanelor. De aceea sunt economice, iar pachetele rezistă mult.

Crema Tailandeză Namman Muay 
 este cea mai populară dintre cremele funcționale datorită versatilității sale. Varianta sa europeană Strongpower cu toate acestea, conform recenziilor, este și mai eficient. Ceea ce au în comun atât cremele Muay, cât și Strongpower este că sunt un miracol vindecător pentru mușchii, tendoane și articulații încordate și, de asemenea, pentru durerile de spate, mușchi, articulații și tendoane. Crema Tailandeză Muay aplicată înainte de masaj va încălzi și va îmbunătăți circulația sângelui în piele și mușchi și va crește efectul masajului. Când este folosit după un masaj, aplicați un strat subțire de cremă muay pe zonele cu probleme (spasme, puncte de declanșare, zone dureroase). Crema Muay sau Strongpower se masează ușor. Aceste creme s-au dovedit și pentru vânătăi. Vopsirea regulată a zonei afectate va accelera absorbția vânătăii și vindecarea țesutului învinețit.

Medistik este o specialitate canadiană în trei forme practice de aplicare – stick, spray sau roll-on. Similar cu unguentul tailandez Muay, conține salicilat de metil și mentol pentru ameliorarea durerilor musculare, tendoanelor și articulațiilor. Avantajul spray-ului și roll-on-ului este că nu trebuie să vă spălați mâinile după aplicare. Prin urmare, Medistik este potrivit pentru toate activitățile în aer liber, drumeții și sporturi.

Spray-ul Medistik conține și ingrediente naturale pentru a hrăni articulațiile și ligamentele și pentru a proteja cartilajele. Stick-ul Medistik Dual are cel mai mare conținut de componentă de încălzire de salicilat de metil, după utilizare țesutul devine rapid pătat de sânge și durerile de spate, genunchi sau spate scad. Medistick-ul Ice roll-on funcționează similar cu crioterapia locală. Răcindu-l rapid, protejează zona cu probleme de inflamație și, ulterior, sângerează masiv pielea, ceea ce ameliorează rigiditatea mușchilor și a articulațiilor, în special la nivelul picioarelor, spatelui și gâtului. De asemenea, ajută la migrene.

Efectele medicinale ale originalului balsam de tigru Tiger Balm se bazează pe uleiuri eficiente din plante. Selecția de ierburi naturale variază în funcție de tipul de balsam. Unguentele tigru conțin camfor, care favorizează circulația sângelui și are efecte analgezice și antiinflamatoare, de asemenea mentol, care are efect de răcire cu final de încălzire și va ajuta la ameliorarea temporară a durerii, în combinație cu uleiuri esențiale, care conferă balsamurilor o aromă specifică și le susțin efectele de vindecare.

Unguent alb de tigru este un medicament tradițional împotriva răcelilor, durerilor de cap, migrenelor și pentru a promova un somn odihnitor. Unguent de tigru roșu are efect de încălzire și ajută împotriva durerilor musculare și articulare, de asemenea în cazul durerilor reumatice și artritice. Unguentul de tigru este potrivit pentru utilizare înainte de antrenament și alte activități solicitante din punct de vedere fizic, pentru regenerarea mușchilor și articulațiilor, pentru dificultăți de respirație și după mușcăturile de insecte.

Biofreeze sunt produse pe bază de mentol pentru a calma durerile de spate, musculare și articulare. Formulele Biofreeze nu conțin substanțe analgezice, ele acționează local și în mod țintit, sunt absorbite rapid și nu afectează organismul în mod inutil ca analgezicele. Úsubstanțe active din Biofreeze în ambalaje cu gel, spray sau roll-on după aplicare acționează mai mult de trei ore.Biofreeze este extrem de potrivit în special pentru artrită sau dureri de artroză, ca prim ajutor pentru oboseală, suprasolicitare, încordare musculară sau entorsă la gleznă.

ascunde descrierea
10 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

10 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații