Uleiuri bio presate la rece

Uleiuri de masaj extraordianr de pure, presate la rece, de origine organică.

Plantele din care se obțin uleiurile organice de masaj sunt cultivate conform standardelor agriculturii ecologice, în care se pune accent pe mediul natural și pe momentul cel mai potrivit, pentru recoltarea și presarea părților plantelor, semințelor, sau nucilor. Uleiurile rețin astfel ponderea maximă de substanțe și vitamine valoroase.

Uleiurile vegetale de cea mai înaltă calitate sunt potrivite pentru masaj, dar și pentru îngrijirea corpului, ca ulei de corp, pentru măști de păr și unghii și ca uleiuri purtătoare pentru producerea propriilor amestecuri de masaj. Unele dintre aceste uleiuri sunt potrivite și pentru consum.

Oferim uleiuri de tip unic precum uleiul organic de cocos de la diferiți producători, potrivit nu doar pentru masaje, dar și pentru îngrijirea tenului, a pielii, a părului și unghiilor.

Producătorii au creat amestecuri de ulei de masaj, din uleiuri vegetale pure presate cu grijă, la rece și din uleiuri esențiale 100% naturale. Sunt create în așa fel, încât să aducă efectul dorit în timpul masajului, iar unele dintre ele pot fi folosite și pentru îngrijirea zilnică a corpului după baie.

Cel mai des folosit ulei de masaj de tip unic, este uleiul pur de migdale. Cu ajutorul acestuia pot fi masați chiar și nou născuții. Are o consistență ideală, alunecare bună, miros neutru, tratează și hrănește pielea în timpul masajului.

Unul dintre cele mai îndrăgite uleiuri de masaj vegetale, este uleiul de ricin. Are o consistență mai groasă, așadar pentru masaj se diluează cu alte uleiuri (de migdale, de floarea soarelui). Atunci când este utilizat în mod regulat, uleiul de ricin înbunătățește creșterea și densitatea părului, a sprâncenelor și a genelor.

Foarte îndrăgit este și uleiul de cânepă, care este foarte hrănitor și va fi apreciat de persoanele cu piele sensibilă și problematică precum eczema atopică, acnee, sau psoriazis.

Uleiul de jojoba este de fapt o ceară, dar datorită prprietăților sale unice, este folosit pentru masaj. De asemenea, are un filtru UV protector natural, de nivel 3-4, astfel încât protejează pielea de arsuri. Printre maseuri este îndrăgit, pentru capacitatea sa de a regenera pielea mâinilor, care este deja obosită de utilizarea altor produse de masaj.

Uleiul de susan este ușor încălzitor și, prin urmare, este recomandat pentru masarea abdomenului, în cazul problemelor cu constipația.

ascunde descrierea
62 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

62 produse corespund criteriilor solicitate